Spring naar bijdragen

Tento

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  158
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Tento

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 01-01-1975
 1. Tento

  forumgebruikers gespot

  Ongeveer uurtje geleden Schots en Scheef gespot tussen afslag Fluitenberg en Hoogeveen. Reed huiswaarts met de auto en zag nog net na de spoortunnel drie lampjes boven de betonrand aankomen. Stuk of 10x de rem aangetikt ( met links :D).
 2. Rij dan 90-95 (op je teller) op een autosnelweg en hou het overige verkeer niet op
 3. Tento

  ra ra wat is dit

  Wat een knoeperd jonguh:zegtniets:
 4. Tento

  Raar ongeval

  Soortgelijk iets: gisteren collega ergens in Friezenland, krappe flauwe bocht. Kwam een taxi aan uit tegengestelde richting. Collega besloot stijf tegen de wegrand/stoeprand te wachten om de taxi ruimte te geven om zo zelf geen schade te rijden. Kerel in de taxi zeilt echter veel te ruim de bocht in en van voor tot achter langs/tegen de auto. Vrachtauto van voor tot achter beschadigd (spatborden/fietsenvangers en zelfs de bak over de gehele lengte:hamer:). Zat een stuk taxi van ca. 70 cm IN 1 van de kokers van de fietsenvanger .
 5. Tento

  pech

  hehe, n.a.v. het cirkelplaatje elders moest ik deze ook even uittekenen en op de kop houden :D ( ik geef het tijdstip maar ff de schuld :zegtniets:)
 6. Tento

  ra ra wat is dit

  Dacht als eerste aan een velg en dan de Porsche Teledails maar na bestudering heeft die minder "cirkels"....
 7. Tento

  Mooi spul hoor!

  Rijden mooie combinaties tussen . Qua uitlaatgeluid. Tja, herrie noem ik het niet, vind het wel wat hebben. Heb jaren in het loonwerk gezeten en mijn favoriet was de (trekker) Case MX170, brandstofpomp gekieteld, voor de bouwlandinjecteur. Dan rij ik gewoon dagen met het zijraam op een kier om te genieten van de roffel in de pijp. Ook met het nieuwe spul incl. powershift, is dit voor elkaar te krijgen. Ultieme geluid in dit filmpje, gewoon op het juiste moment tijdens het automatisch schakelen van het gas. Geluid voluit zetten . Note: getypt met enige "versnaperingen", ik duik zo het bed in .
 8. "Toevoeging HvN" http://www.hartvannederland.nl/nederland/2011/bron-ehec-mogelijk-gevonden/ :
 9. Net als scheef en schots ben ook ik er al :D:cool:.
 10. Tento

  Stoppen met het vak

  Eerste waar ik aan dacht, gokje:
 11. Ben ook via het uitzendbureau bij de huidige werkgever gekomen, onderhand op vast contract. Is eigenlijk standaard bij ons: eerst via het uitzendbureau, dan een tijdelijk contract en dan vaste aanstelling. Het uitzendbureau houdt zelf de pool bij, mocht een chauffeur de (vooral) nachtelijke uren niet meer trekken. En de lijntjes met het hoofd planning zijn kort, naar beide kanten toe. Één van de rendenen dat je eerst op uitzendbasis werkt: je kunt je wel even goed houden maar weet uit ervaring dat meer dan de helft van de nieuwelingen na een half jaar het niet meer trekt en weer afhaakt. Wij van WC-eend adviseren Timing :cool:
 12. Bij onze zijn ze ( enkelen moeten nog) ook terug gezet naar 83 km/u. Merk er weinig van zelf, doe momenteel de logistieke coördinatie 's nachts op de zaak .
 13. @Botervlieg: dit is apart maar het is inderdaad gewoon te lezen .Onthouden we even
 14. Tento

  vrouw aan boord

  Werktijden tegenwoordig 21-5 uur, vandaar ;-)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...