Spring naar bijdragen

SPL

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2129
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  19

Waardering in de gemeenschap

3104 Excellent

2 Volgers

Over SPL

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 08-09-1964

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. SPL

  Voorruitfoto's!!

  Wachten tot we door mogen om te lossen heb het gehad wil naar mijn bedje
 2. SPL

  Voorruitfoto's!!

  Effe familie voorrang geven
 3. SPL

  Maarten

 4. SPL

  Maarten

  Maarten gefeliciteerd met je huwelijksfeest, plak er nog maar 25 jaar aan toch ?
 5. SPL

  Auw

  zo die is lekker
 6. Kom je bovenop te leggen als je een gevuld enveloppe doet bij de aanvraag ? 🤣
 7. Jan begrip voor je besluit, jammer dat je die keus moest maken, wie moet ik nu om mijn eigen wachtwoord vragen ? Jan bedankt aan je inzet en je tijd die je in dit Forum altijd gestoken heb, mede door mannen zoals jij is dit Forum in leven gehouden.
 8. Dit hier is toch ook een kermis attractie 😂
 9. SPL

  Geen Niwo vergunning

  Nee ik snap het ook niet kan er nog wel een paar opnoemen die ook zonder Niwo rijden
 10. SPL

  Geen Niwo vergunning

  Vervoeder zonder Niwo-vergunning stilgezet 08-04-2019 16:12 | Transport | auteur Redactie 212 BODEGRAVEN - Tijdens een controle van Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) maandag op de A12 ter hoogte van Bodegraven troffen controleurs een vervoerder die geen Niwo-vergunning kon overleggen. Volgens de transporteur kwam dit doordat hij de vergunning had aangevraagd en deze nog met de post onderweg was. Een telefoontje met de Niwo deed al snel blijken dat de onderneming niet bekend was bij de Niwo. Naast het ontbreken van de vergunning was er ook geen vrachtbrief aanwezig. Het vervoer werd stilgezet en er werd twee keer proces verbaal opgemaakt. Normaal staat hier een bedrag van 4.300 euro voor. Het Openbaar Ministerie zal hierover beslissen. Wanneer blijkt dat het bedrijf al eerder in de fout is gegaan voor dit feit dan zal de boete met vijftig procent worden verhoogd. Bron transport online
 11. Ik heb respect voor het feit dat jullie met z'n drieën het forum hebben overgenomen en er geld en tijd insteken. Maar dat betekent niet, dat lijstleden ineens naar je pijpen moeten dansen ("want anders..."). Die indruk kreeg ik ruim een week geleden wel en dat schoot mij in het verkeerde keelgat. Ik hoop dat deze episode nu voorbij is. Dit schrijf jij net Leeuw, kan jij mij eens een stukje laten lezen waarin er door mij vermeld is dat jij naar mijn pijpen moet dansen, of ieder ander ? Je schrijft een ding goed dat je hoopt dat deze episode voorbij is. elk woord wat hier nog over gemaakt word is er eentje teveel
 12. Zit je haar strak man
 13. Dokus bedankt voor je mooie bijdrage in deze, je raakt gelijk het punt waar het eigenlijk omgaat. Je moet Ron niet en je laat geen moment voorbij gaan om dat duidelijk te maken. Wat ik helaas niet begrijp is dat toen er werd aangegeven dat het forum zou worden gestopt, jij niet gelijk ben opgesprongen en had aangegeven bij Freddy dat je het forum wilde overnemen. Dan had je waarschijnlijk in deze Ron er direct afgegooid. Echter heb je dat niet gedaan, en heeft Ron dat wel gedaan, doet zijn prive geld er in voor de kosten te dekken, heeft duidelijke afspraken gemaakt over wie er bepaald wie een ban krijgt etc, ondanks dat hij nu al een tijdje uit de tent word gelokt, zijn vriendin erop aangesproken word inmiddels, hij alles moet accepteren, hij zelf dus niet ingrijpt, daarmee laat zien dat hij de afspraken respecteert. Het is een feit dat je nooit allemaal met elkaar overweg kan, maar het is wel van de gekke dat mensen niks deden toen de stekker eruit zou gaan, dat er dan een aantal wel wat doen, nu de eigenaar zijn en nu dagelijks uitgezogen worden door een aantal leden, die hopen dat ze een ban krijgen rechtstreeks van een van de eigenaren. Ik zeg alvast gaat jullie niet lukken, maar ik vind het echt beschamend hoe jij durft te schrijven dat je iets te triest voor woorden vind.
 14. Als wij nu eens met elkaar proberen om te gaan, niet elkaars naasten er bij betrekken of lastig vallen, dan vind ik dat we elkaar best eens verrot mogen schelden, iedereen heb wel eens een slechte dag denk ik toch ? We zijn allemaal zo koppig als een starre drie asser, allemaal zijn we bijna de beste, maar er is er steeds eentje beter. Discussies over eigenaren ben ik een beetje klaar mee, en zoals eerder aangegeven zijn er admins die bepalen wat wel en niet door een beugel kan, en iedereen kan nu schreeuwen dat de eigenaren bepalen, maar laat ik het nog een keer duidelijk maken, wij bepalen niet nu, en niet in de toekomst wie onder moderatie komt of een ban krijgt of tekst verwijdert word. Als ik maar het gevoel zou krijgen dat dit wel gebeurd, zet ik de boel op zwart. Dus laten wij nu die discussie niet meer voeren.
 15. SPL

  De Duke

  Volgens mijn administratie is Duke vandaag jarig. Bij dezen hartelijk gefeliciteerd
×
×
 • Nieuwe aanmaken...