Spring naar bijdragen

SPL

Forumlid a
 • Aantal bijdragen

  2163
 • Geregistreerd

 • Gewonnen dagen

  21

Waardering in de gemeenschap

3348 Excellent

Over SPL

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 08-09-1964

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

13345 profielweergaven
 1. SPL

  Waar is de brand?

  ik kwam hem tegen op weg naar huis toen hing hij net in de takel, toch bizar een brandweerwagen die uitgebrand is
 2. SPL

  Waar gaat de reis heen...???

  Rij ook iedere dag 170 km werk en terug vind ik ook niet erg ben nu onderweg zit op de a7
 3. SPL

  De mens en zijn tatoo's

  Ben op 16 jarige leeftijd de grote handelsvaart opgegaan, en er toe mee in aanraking gekomen. Ik heb er redelijk veel. ik heb dus de welbekende driemaster. Ik weet dat ik toen der tijd aan land met de nek werd aangekeken, want je was of een crimineel of zeeman. Nu zie de ook de meest slechte van de wereld, en inderdaad men zit bijna helemaal vol, sommige zijn zo slecht gezet dat ik zeker weet dat ze over een paar jaar opnieuw kunnen beginnen.
 4. SPL

  Nieuwe onderhandelingen cao

  nu werken er nog 35 stuks Nederlanders als chauffeur begreep ik van de week, ik sta altijd te lossen met de chauffeurs die trailers lossen en voorladen van JdR en dan koppelen op Aalsmeer en of Roosendaal
 5. SPL

  Nieuwe onderhandelingen cao

  Jan met zijn leger Bulgaren
 6. Als je een nieuw account aanmaakt ben je standaard nieuw lid, ik heb dat nu handmatig voor je aangepast
 7. vanmorgen heb ik in instellingen gezeten om ervoor te zorgen dat PB niet openbaar komen, ik weet niet Pierre als je dit nog ziet op je account, maar als het goed is niet
 8. Hallo, 

   

  Graag zou ik in contact willen komen met iemand van het forum die mij kan uitleggen of en hoe ik mijn schermnaam fotograafkoning kan wijzigen in fotokoning.  Alvast bedankt voor de moeite, in afwachting van een reactie.

   

  Met vriendelijke groet,

   

  Harry Koning ( Foto Koning )

  Telefoon: 0629445133

  E-mail: fotokoning64@gmail.com

  Web: www.fotokoning.com (onderdeel van www.fotokoning.weebly.com) 

  Fotoarchief : www.myalbum.com/koningfoto 

 9. Even op persoonlijke titel geef ik antwoord, dus niet als eigenaar en of overlegt met admins of eigenaren. Waar haal jij de gore moed vandaan om Eddy in deze aan te vallen ? Eerst even over verdwenen topic, dit was een prive PB waar jij al de hele week over bezig bent dat niemand die mag lezen etc, maar als die openbaar word en verwijdert word kom jij weer uit je hol. Waarschijnlijk om blunder Murphy weg te poetsen, hoe zielig ben je eigenlijk, het heb toch openbaar gestaan ? Het is weggehaald omdat het prive was. Ger is als niet veel soeps neergezet ? Is dat de Ger die hier met een hoop tamtam vertrok die elke eigenaar bedreigt heb met rechtszaken, die leden voor racist heb uitgemaakt , ook op zijn eigen facebook, maar die wel direct na vertrokken zijn een nieuw account heeft aangemaakt om wel alles mee te kunnen lezen, en die vanavond zelfs drie accounts had. Murphy heeft gezinspeeld dat Ger als hij niet zelf vertrekt hele kundige mensen dat dan doen ? Simpel ik bemoei mij niet met discussies en ban etc, maar mij taak is om dit forum overeind te houden en in de lucht, dus meerdere account op het zelfde adres worden door mij persoonlijk dichtgegooid, heb Murphy geen invloed op gehad. Murphy moet de eer aan zich zelf houden ? omdat hij zijn mening in een PB verstuurd die openbaar komt ? Wij praten toch zeker over de Murphy die hier net zo als Maarten al jaren hun vrije tijd in dit forum steken ? En jij vind dat hij de eer aan zijn zelf moet houden ? Hij mag geen mening hebben ? Wie ben jij dan, en wat is er hier mee jou te kort gedaan ? Waarom ben jij een tijd weg geweest ? Ik ben geen admin en bepaal niet wie wel of niet van dit forum gaan, en of wel admin kunnen zijn, maar ik sta 100% achter Eddy als forumlid, en admin.
 10. Ik ben geen admin, maar een van de eigenaren van dit Forum, ik heb net op persoonlijke titel posting van doe mijn best verwijdert , omdat een Admin zich niet zo moet uit laten aangaande forum discussies. Wij hebben als eigenaren bepaalt dat admins bepalen wat wel en niet kan, en dat wij ons hier niet mee bemoeien, maar zo reageren als een admin is niet wenselijk, snap best dat als forumlid schrijven iets anders is dan als admin, maar als admin is het niet de bedoeling om in discussies te komen met leden, uiteindelijk moet je bepalen in discussies wat wel en niet te ver gaat , en om die reden kan je niet een lid aanvallen, ondanks dat jezelf misschien word aangevallen.
 11. Even recht op de man af, van wie heb jij dan die gegevens dat dit zo zou zijn
×
×
 • Nieuwe aanmaken...