Spring naar bijdragen

tomvdheuvel

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

6 Neutral

Over tomvdheuvel

 • Rang
  Junior Lid
 1. Heb ik vandaag gebeld en gegevens achtergelaten!
 2. Ja ik ga morgen even rond bellen naar transporteurs waarmee ik al gesproken heb om erachter aan te gaan. Ik heb ook enkele uitzendbureau's gesproken maar het probleem zit hem daar vaak in dat zij geen 'vast' werk kunnen garanderen voor deze maanden. Hoop toch tegen de tijd dat ik beschikbaar ben ergens vast kan rijden als ware.
 3. Wederom bedankt voor de reacties. Even een kleine tussenstand: Ik heb contact gehad met een transport bedrijf dat positief klonk. Echter heb ik hier momenteel niks van gehoord maar hoop maandag alsnog nogmaals contact hiermee te krijgen. Wordt vervolgd dus. Daarnaast heb ik direct gereageerd op de advertentie van A stam, dank daarvoor. Ik kan uit de vacature alleen niet opmaken of het gaat om dubbel of enkelbemand rijden. Mocht iemand nog opties hebben hoor ik het graag. Ik blijf rondbellen en mailen totdat ik een werkgever gevonden heb.
 4. Trouwens nog niet vermeld, maar heb ervaring met dubbelbemand werk op Zuid-Frankrijk. Echter kan ik hier geen garantie krijgen voor vaste ritten iedere week. Ligt bij de opdrachtgever aan de bestellingen of deze ritten doorgaan.
 5. Allereerst bedankt voor de vele reacties! Ik heb Stam transport, Deij transport, VTA Transport en vele andere al benaderd en mijn CV achtergelaten, n.a.v. een telefonisch gesprek. Breewel heb ik ook contact mee gehad maar deze zoeken alleen chauffeurs voor vast dienstverband. Dus niet voor slechts 6 maanden zei de desbetreffende persoon. Ook heb ik al bij worktrans aangeklopt maar die wouden rond het midden van januari weer contact zoeken om te kijken of ze wat hadden. Echter, des te eerder ik wat heb staan om aan de slag te gaan, des te beter . Dus mocht iemand nog wat te binnen schieten dan hoor ik het graag!
 6. Geachte, Ik ben vanaf de maand februari op zoek naar dubbel bemand werk voor circa 6 maanden. Vanaf februari heb ik een half jaar studievertraging bij mijn studie. Hiervoor zoek ik om deze tijd op te vullen werk met dubbel bemand werken. Heb al diverse bedrijven benaderd maar tot nog toe nog geen resultaat gehad. Zelf ben ik 22 jaar oud en woon in Wijchen. Reizen om op het werk te komen is geen probleem i.v.m. beschikking over eigen vervoer. Heb ervaring met de volgende dingen: Bakwagen; Bakwagen met autolaadkraan; Trekker oplegger (dieplader, koeloplegger, etc.); Kippers; Betonwagen. Ik ben slechts op zoek naar dubbel bemand werk! Voor enkel bemand werk kan ik bij mijn huidige bijbanen al voor terecht. Mocht u naar iemand op zoek zijn voor deze functie of iemand kennen dan hoor ik het graag! Vriendelijk gegroet, Tom van den Heuvel
 7. Geachte, Ik ben een jonge chauffeur (22) die op zoek is naar dubbelbemand werk op oproepbasis. Momenteel volg ik nog een studie (bedrijfskunde) en zoek hierbij ter aanvulling werk op oproepbasis. Ik werk momenteel bij diverse transportbedrijven op oproepbasis, waaronder ook dubbel bemand gereden. Heb hiermee ervaring opgedaan in de landen Frankrijk (Zuid-Frankrijk) en Duitsland. Bij voorkeur zoek ik een werkgever waaruit de ritten uit circa 3 dagen bestaan en dat op oproepbasis. Mijn voorkeur gaat uit om ervaring op te doen op nieuwe landen zoals Spanje en Portugal. Ik heb ervaring met o.a. diepladers, koelopleggers, bakwagens (met kraan) en combi's. Altijd erg gemotiveerd en zelf in de mogelijkheid om naar de standplaats af te reizen. (Kom uit omgeving Nijmegen). Kort samengevat zoek ik dubbel bemand werk, op oproepbasis, voor onbepaalde tijd. In tijden dat ik het druk heb met school zal ik minder vaak kunnen, maar wanneer het binnen mijn rooster schikt (of net wat kan schuiven met mijn lessen) kom ik graag werken. Vriendelijk gegroet, Tom van den Heuvel
 8. Je zou het bij Mooy eens kunnen proberen.. In de buurt van Senas zit al een Nederlands paar dat daar de auto's die aankomen vanuit Nederland overnemen om te lossen in de buurt en dan voorladen voor de chauffeurs die weer richting Nederland rijden..
 9. Ikzelf bijvoorbeeld heb toen mijn rijbewijs bij van Hulst gehaald en heb toen op aanraden van de verkeersachool na het behalen van het grote rijbewijs bij WegMoo aangeklopt. En met grote tevredenheid moet ik zeggen
 10. Ze werkte in het verleden samen met rijschool van Hulst als goed is. Deze is inderdaad failliet gegaan. De eigenaren Annemie en Cees staan hier echter los van. Ze hebben een groeiende vraag van chauffeurs wat ze mij deze week verteld hebben. Ze zoeken volgens mij allerlei soorten chauffeurs, nationaal, internationaal, beton en melk rijden. Een groot en divers aanbod van veel verschillende soorten werk.
 11. Bij het detacheringbureau waar ik rij heb ik vernomen dat ze per direct op zoek zijn naar chauffeurs. Kunnen eventueel maandag al beginnen. Ze zoeken als goed is chauffeurs voor nationaal als Internatiobaal werk. Ik zou zeggen doe je voordeel ermee! Ze boven-leeuwen, naam is WegMoo. Succes!
 12. Hallo allemaal, Even een korte vraag. Hoe lang kan je in je cabine tijdens je rust de auto op contact laten staan zonder dat de accus van de vrachtwagen leeg gaan. Als je het op contact laat staan voor muziek en voor een lamp in de cabine zelf. Ik vermoed dat dit gewoon een aantal uur kan, maar stel deze vraag toch om eventuele problemen uit de weg te gaan. Vriendelijk gegroet, Tom van den Heuvel
 13. Kranen mag je zonder hijsbewijs, mits het zoals al gezegd is van op de wagen en naast de wagen. Dus in feite niet over obstakels heen hijsen als ik het goed zeg. Betreft het schakelen is dat afhankelijk van het gewicht.
 14. Geachte aanstaande werkgever, Ik ben een jonge chauffeur (21) die op zoek is naar werk op oproepbasis. Ik kom uit de omgeving Nijmegen, reizen om op het werk te komen is geen probleem. Ik zou graag ervaring willen opdoen op internationale ritten. Momenteel ben ik nog student in Nijmegen waar ik bedrijfskunde studeer. Ik heb echter vaak vrije tijd en werk de vakken vaak thuis bij waardoor ik veel vrije tijd over houd. Dit wil ik gaan invullen met werk als oproepchauffeur. Ik werk momenteel bij het bedrijf binnen de familie waar ik op een bakwagen steigermateriaal laad en los door middel van een kraan. Ik heb gereden met onder andere een betonwagen, trekker oplegger, bakwagen + whipkar. Ik zoek een werkgever die op zoek is naar iemand die flexibel is en graag wil werken. Kort door de bocht betekend dat de werkgever altijd een oproep op mij kan doen wanneer hij of zij een chauffeur tekort komt om te vragen of ik beschikbaar ben. 8 van de 10 keer zal ik ja kunnen zeggen. Echter zal er af en toe een dag zijn dat ik verplichtingen heb op school en dus daar aanwezig zal moeten zijn. Ik beschik over de rijbewijzen BE/CE, Code 95 en heb een bestuurderspas. Ik beheers de Engelse taal uitstekend en de Duitse redelijk tot goed. Mochten er nog vragen zijn kunt u mij 24/7 bereiken op het nummer: 0619480013 E-mail verkeer kan worden gestuurd naar: tom-van-de-heuvel@hotmail.com (Eventueel CV opgestuurd krijgen via de mail is mogelijk) Ik hoop zo spoedig mogelijk een werkgever te vinden die aansluit op het bovengegeven profiel. Met vriendelijke groet, Tom van den Heuvel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...