Spring naar bijdragen

kokkie20

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

kokkie20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik heb voldoende informatie gekregen, denk dat mijn leraar nog nooit zo een uitgebreid antwoord gaat krijgen op deze vraag nogmaals bedankt iedereen (kan het niet vaak genoeg zeggen!)
  2. Er zijn geen examen vragen over. Het zijn gewoon boekjes die je moet uitwerken om je diploma te behalen. Ik heb nu aardig wat informatie wat ik koet verwerken en van daaruit het beste antwoord kiezen. Zoals ik lees zijn er vele antwoorden mogelijk. Nogmaals bedankt voor alle hulp!
  3. Jullie zijn echt geweldig! Meest simpele antwoorden (niet negatief bedoeld!) waarbij ik gewoon weer te ver buiten de doos denk om een antwoord te bedenken wat het zou kunnen zijn. Nogmaals erg bedankt voor de snelle reactie en hulp!
  4. Zit net even na te denken en denk dat je antwoord op vraag 2 het meest logische antwoord is. Aangezien beide kanten bedekt zijn met planken kan de wielen aan de onderkant van de pompwagen nergens op rollen! Zucht soms als je te lang op een antwoord probeert te focussen sla je soms de meest simpele antwoord over...
  5. Bedankt voor je snelle reactie! Ik wacht nog even af of er meerdere mensen eventueel een idee hebben voor het antwoord :)
  6. Beste chauffeurs hier op dit forum. Momenteel volg ik de opleiding tot chauffeur en ben hierbij verplicht om van school VTL boekjes te lezen en daarbij desbetreffende vragen beantwoorden. Alleen er zijn tot heden 2 vragen van de 4 boekjes (gemiddeld 100 vragen per boekje) waar ik geen antwoord op heb kunnen vinden dus hoop ik dat jullie kij erbij kunnen helpen. De vragen: 1. Mag een vervoerder van levende dieren ook tegelijkertijd gevaarlijke goederen vervoeren? Zo ja, op welke manier? 2. Wat is het nadeel als goederen in een vrachtauto aankomen die zijn geladen op een omkeerbare pallet (dubbeldekspallet) . Op vraag 2 denk ik dat het met eventuele beschadiging te maken kan hebben aan de andere kant van de pallet of dat ze niet in stellingen geplaatst kunnen worden. Maar weet het niet zeker vandaar dat ik ook hier kom. Ik hoef echt geen volledige antwoord maar als iemand mij ergens in de juiste weg kan laten rijden zou erg fijn zijn! Bedankt
  7. Ik had het al eerder aangegeven bij de planner maar die zou er naar kijken. Misschien is die het vergeten (bedoel kan gebeuren) maar ik wacht het gewoon nog even af. Wil toch wel nogmaals iedereen die (normaal) meedenkt bedanken voor de advies e.d.
  8. Ik hoef ook geen luchtgeveerde stoel het gaat mij om de rug leuning die ik gewoon niet kan aanpassen en de stoel naar voren of achter kan zetten. Bedoel snap wel dat het bedrijf andere kosten heeft dan een stel bijrijders die lopen te zeuren maar ze kunnen er ook wel rekening mee houden. Of zie ik dat nu verkeerd?
  9. Ja maar de auto waar ik in zit zijn oude bakken. We hebben ook wel een aantal nieuwe MAN waarbij de stoel van de bijrijder gewoon verstelbaar zijn, alhoewel ik de precieze bouwjaar van die niet weet
  10. @tiny, heb je gelijk in. Maar kan me soms zo erg ergeren aan dat soort mensen. Vind dat wel een goed idee van die grote kussens haha
  11. Het maakt mij niets uit hoe oud de wagen is... het gaat mij om de stoel. Zou jij fijn kunnen werken door bijna de hele dag op een stoel te zitten die niet goed is voor je rug? Neem aan van niet... Wij hebben nog wel meerdere oude wagens rijden waarbij ik en andere bijrijders geen enkel probleem mee hebben!
  12. @Spitzer, ik heb geen problemen met het zitten, maar wel in die 2 stoelen. @algemeen, ikheb verder geen rug klachten, het komt puur als ik in 1 van de 2 desbetreffende vrachtwagensheb gezeten. Met andere vrachtwagens heb ik geen enkel problemen met mijn rug. De fitness is inderdaad bedoeld voor algemene fitheid. Mijn rug is niet zwak, het komt puur doordat er iets met die 2 stoelen (htet zijn al erg oude wagens, vergeten erbij te melden sorry) niet goed zit in de rugleuning. Ik heb vandaag met andere chauffeurs gesprokenen er blijkt al voordat ik er kwam als leerling dat er voorheen meerdere mensen (uitzendkrachten) ook al geklaagd hebben over die stoel. Bedoel tuurlijk wij zijn maar leerlingen en uitzendkrachten, en snap ook wel dat ze alles niet serieus kunnen nemen. Maar ik klaag niet zomaar voor jan met de korte achternaam. Ga zoals eerder vermeld het gewoon eerst met een kleine kussen proberen om te kijken of dat helpt. Mocht dat niet baten ga ik een gesprek aanvragen.
  13. Het is inderdaad een MAN. Ik wacht het eerst wel af en zal eerst mocht ik weer op die wagen ingepland worden een kussentje bij de hand hebben om te kijken hoe het dan gaat. Mocht dat niet werken zal ik toch echter een laatste gesprek aangaan om te kijken wat verdere mogelijkheden zijn. Bedankt allemaal voor de adviezen
  14. Zal binnenkort wel even inderdaad nog proberen een gesprek aan te gaan. Zal ook even kijken voor een kussentje of iets dergelijks, kijken hoe het dan gaat. Me rug is verder goed, de stoel zelf heeft bepaalde punten (zo noem ik het naar even) die drukken op bepaalde gedeeltes van me rug en als je dan lange ritten hebt gaat je rug het niet echt fijn vinden. Zit al op een sportschool en doe zowel krach als cardio om alles fit te houden. Bedankt in ieder geval voor je reactie!
  15. Hallo ik zit even met een vraag. Ik werk voor een niet te noemen bedrijf als leerling (bijrijder). Wij hebben een 2 tal vrachtwagens waarbij de stoelen niet in te stellen zijn en ik en de andere leerling heel erg last krijgen van onze rug. Ik heb dit aangegeven bij dr planning en die zou proberen er rekening mee te houden (had ik vorige week al aangegeven). Maar gister werd ik gewoon weer ingepland op die vrachtwagen. Heb hen maar gewoon gedaan, maar me rug begon al na 10 minuten tegen te stribbelen dat hij niet meer wilt zitten op die stoel. Heb dit vanochtend aangegeven bij mijn begeleider maar die wilt er niet echt veel mee doen. Hij zou het nog een keer zeggen tegen de planner maar goed. Ik denk dat ik al weet waar het op uit komt en ik binnenkort gewoon weer op die wagen zit. Terwijl er bij de andere leerling er gewoon een notitie van gemaakt is dat hij niet meer mee mag op die vrachtwagens. Wat kan ik hieraan doen? Wil niet me leerplaats verliezen door werkweigering maar ik ga het niet lang volhouden zo met mijn rug. Heb er nu nog steeds last van. Hopelijk hebben jullie enig advies wat ik kan doen hieraan. Heb het verder erg naar me zin bij het bedrijf alleen dit werkt gewoon niet langer zo.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden