Spring naar bijdragen

Showfeur

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  374
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Showfeur

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

6391 profielweergaven
 1. Showfeur

  9 of 11 uur rust

  Ze snapten de de 24 uur regel niet goed, zelfs niet na meerdere keren uitleggen. Daarom zei ik dan maar: Als je om 5:00 begint, mag je nooit langer werken dan tot 20:00, en 2 x per week van 5:00 tot maximaal 18:00
 2. Showfeur

  Kijk uit met bewegen tijdens werk

  Ik werk zo hard, ik ben vast de eerste
 3. Showfeur

  9 of 11 uur rust

  Het kan inderdaad wat verwarrend zijn. Ik had collega's die het ook niet goed snapten, en dan draaide ik het maar om: Je mag 3 dagen 15 uur werken en 2 dagen 13 uur.
 4. Showfeur

  9 of 11 uur rust

  Stel dat je maandag t/m woensdag 3 x 9 uur rust gemaakt hebt, en je wordt donderdag opeens ziek en komt dus de rest van de week niet meer werken. Zou je ineens in overtreding zijn, omdat je niet eerst 2 x 11 uur rust gemaakt hebt
 5. Showfeur

  9 of 11 uur rust

  Je bedoelt dat ze van vrijdag op zaterdag, 9 ipv 11 rusturen maakten ?
 6. Showfeur

  9 of 11 uur rust

  Dat is toch hetzelfde als wat ik zeg.
 7. Showfeur

  9 of 11 uur rust

  Maar als je gewoon werkt van maandag tot vrijdag, heb je ook 4 maar rustperiodes nodig. Heb je dan je 3 x 9 verbruikt, mag je op vrijdag maximaal 13 diensturen maken.
 8. Showfeur

  Kijk uit met bewegen tijdens werk

  Dus het gezegde: Van hard werken is nog nooit iemand dood gegaan., kan ook de prullenbak in.
 9. Showfeur

  9 of 11 uur rust

  Nee, dat is onzin. Sommigen verzinnen er nog ff wat zelfgemaakte regels bi j Al werk je 3 dagen, dan mag je 3 x 9 uur rust hebben.
 10. Showfeur

  Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Helaas voor de voorstanders, in Europa denkt men er toch steeds meer anders over. Het verbod op de normale wekelijkse rust wordt naar steeds meer lidstaten uitgebreid. Nu ook Italie: https://www.ttm.nl/nieuws/cabinekamperen-ook-in-italie-verboden/97263/
 11. Showfeur

  Rijtijden

  Nee, dat is niet automatisch de verkorte wekelijkse rust. (vroeg dit mij een tijdje geleden ook af namelijk) Kijk maar naar mijn GloboFleet screenshot: (daar vertrouw ik tegenwoordig op ) 27 april Koningsdag, uiteraard vrij geweest en daarna een verkorte wekelijkse rust gepakt van 43 uur. Dan wordt de tussenliggende dag als een lange rust gezien van 36 uur. Misschien dat automatisch de langste rust wordt gepakt als wekelijkse rust, dat zou ook nog kunnen natuurlijk.
 12. Showfeur

  Rijtijden

  Is het programma verbeterd? Omdat je hier nog niet goed de overtredingen kon zien (wel 8 jaar geleden natuurlijk):
 13. Showfeur

  Rijtijden

  Zo iets zit er bij mij ook in. En ook nog een activiteitenattest kun je maken, voor vakantie, ziekteverlof, of andere werkzaamheden hebt verricht. Best makkelijk.
 14. Showfeur

  Rijtijden

  Veel bedrijven maken volgens mij gebruik van TISweb van VDO Bij opstarten pakt hij automatisch de laatste 28 dagen, dat is het meest relevant. Maar je kunt bekijken, tot zover er data op je kaart staat. Afgelopen week kon ik nog tot begin november 2017 terugkijken op de kaart.
 15. Showfeur

  Rijtijden

  Kan het toch zeker wel vertrouwen, Belgische politie maakt er ook gebruik van: https://www.eurotransport.de/news/jans-blog-lkw-kontrollen-total-effektiv-8856640.html Lausberg steckt die Fahrerkarte in seinen Laptop, dort zeigt ihm die Software GloboFleet auf einen Blick anhand der bunten Länderfähnchen, was der Fahrer seit Anfang Januar alles gemacht hat. Nu ben ik toch 100% zeker van mijn zaak wat betreft de 45 uur weekendrust Als GloboFleet het goedkeurd, is het goed
×