Spring naar bijdragen

Showfeur

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  413
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

387 Excellent

Over Showfeur

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

7960 profielweergaven
 1. Tja, maar zelfs dat is hier al te veel moeite om te zeggen....
 2. Fantastisch Gewoon blijven volharden, ik had niet anders verwacht. En zo worden leugens dus waarheid. Ik zal hier even het filmpje plaatsen waarin hij dat volgens jou zegt: Frits Wester probeert hem die woorden wel in de mond te leggen, maar hij zegt het niet (hij draait er wel om heen, dat wel) Laten we het over de belastingdienst maar niet hebben, ook daar zat je faliekant naast, maar gewoon stug vol blijven houden. Wat een eigenwijze trotse man ben je toch, maar je hebt je hier behoorlijk geloofwaardig gemaakt.....
 3. Nee, geen censuur aub, dat zou mooi wezen hé? Dat bepaalde personen waaronder jij, hier nogal een loopje met de waarheid wensen te nemen. Om het vervolgens uit te wissen en vrolijk verder te gaan.
 4. Het gaat om bovenstaande bewering van jou. Je hebt jezelf vergist danwel verdraait zelf de feiten in zake de 7 procent zwangerschappen na verkrachting in Nederland, waar Kees van der Staaij het over had. Je weet niet eens de beste man zijn naam, maar weet schijnbaar wél exact te vertellen wat hij 6-7 jaar geleden op tv heeft gezegd..... En je blijft er om heen draaien, weer andere onzin dingen dingen erbij halen (universiteit,belastingeld), dat hij nepnieuws verspreid, terwijl je dat zelf doet. Is het zo moeilijk om toe te geven dat je uitspraak niet klopte??? In deze ben jij voor mij totaal ongeloofwaardig. Ik had ook wel verwacht dat je benieuwd was waar je nog meer je ongelijk niet toe wilt geven. Het is overigens iets van een hele andere orde, maar de strekking blijft hetzelfde: grote mond, denken alles beter te weten, proberen een ander te kakken te zetten en niet toe willen geven dat je er naast zit:
 5. Ja dat klopt helemaal, maar dan ben ik niet te trots om toe te geven dat ik er naast zat. En ik loop hier al wat langer mee, dus ik weet ook wel met wat voor mensen ik te maken heb inmiddels. Het stoort me gewoon dat feiten er niet meer toe doen, maar meningen gepresenteerd worden als feiten, zo ontstaat nepnieuws.
 6. Ik denk dat dat inderdaad beter is, te pijnlijk voor je. Blijft lastig voor je om je ongelijk toe te geven, omdat ik weet dat je graag altijd gelijk wilt hebben
 7. Tja, altijd lastig als je dingen beweerd die je niet keihard kunt bewijzen. En dus inderdaad, je lult, zoals zo vaak. Dit klopt ook niet want Kees van der Staaij is wél tegen abortus, dus je lult alweer dom, zoals zo vaak....
 8. Ja heb ik gelezen, daarin staat dat hij geen afstand neemt van de Nashville verklaring. Wat is het nieuws? Dat noem ik geen bewijs. Het gaat hier om wat jij beweert, dat hij voor een tv ploeg zegt dat homo zijn een ziekte is.
 9. Als het niet zo moeilijk is, laat het dan zien. Maar dat kun je niet, want dat filmpje is er niet. Het is schijnbaar wel makkelijk voor je om dit soort dingen te roepen, maar ondersteunend bewijs kun je (zoals zo vaak) niet leveren. Feiten doen er schijnbaar niet toe, en aan diverse likes te zien is dat voor veel mensen hier ook helemaal niet relevant. Kees van der Staaij heeft een universitaire opleiding genoten, en die zie ik echt niet dom voor de camera keihard beweren dat homosexualtiteit een ziekte is. Maar zoals gezegd, laat het me zien, en ik zal de eerste zijn om toe te geven dat ik er naast zit, en mijn nederige excuses aanbieden.
 10. Het is niet erg dat je je vergist in de naam, daar gaat het niet om. Het is erg dat feiten verdraait en stellig gebracht worden, en dus op onjuiste gronden daarvan mensen belachelijk gemaakt. Dat noem ik nepnieuws. En daar komt geen excuses voor, maar wordt gewoon keihard volhard en allerlei andere zaken bijgehaald, ondanks het bewijs. Geef gewoon toe dat je er naast zat, maar daar is men te trots voor. Helaas heeft europeaan daar wel vaker een handje van, en daar irriteer ik me mateloos aan. Dan snijdt de reactie van jan45 stukken meer hout.
 11. 3 weken was vroeger, nu is het uiterlijk 28 dagen.
 12. De uitspraken van Kees van der Staaij waren in de context van het abortus debat, in Nederland Voorstanders van abortus gebruiken graag het argument van zwangerschap na een verkrachting, wat ik overigens goed begrijp. Kees van der Staaij heeft daarop geantwoord, dat de zwangerschap na verkrachting heel erg klein is (maar niet onmogelijk), wat dus feitelijk klopt.(de 7 procent) De 28000 abortussen per jaar in Nederland worden in zijn ogen gelegimiteerd door de circa 120 zwangerschappen na een verkrachting. Hij ontkent dus niks, maar jij haalt er vervolgens Joegoslavië bij, en weet het zo te draaien alsof hij dat allemaal ontkent. Dat noem ik onzin. Zeker als je hier boude uitspraken doet over iemand, waarvan je niet eens de juiste naam weet! Sorry, maar dat kan ik allemaal echt niet serieus nemen.
 13. Ik lig er inderdaad niet wakker van, en denk dat homo's dat ook niet moeten doen, al begrijp ik dat het voor hen niet leuk is. Nee, voor homo's is het veel verstandiger om op partijen als D66 en GroenLinks te stemmen. Die graag de poorten open zetten voor lieden uit Afrika en het Midden-Oosten (waar ze er nogal wat andere ideeeën/oplosingen over homosexualiteit op nahouden dan de SGP)
 14. @shompie: Als jij het zegt dat het zo is, laat het me maar zien. Of is het zo, dat jullie hier maar boude stellingen deponeren, die ik vervolgens moet ontkrachten met bewijs? Als jij het zegt, lever me dan het filmpje waar in hij dat zegt. En bovendien wat dan nog? Als hij dat vindt, dan mag dat van mij, ook al ben ik het er niet mee eens. Het stoort mij dat er altijd een klein dingetje uitgepikt wordt, de nuance weggelaten en vervolgens opgeblazen. Dat is met de homeopatische verdunning uitspraak van Baudet niet anders. Maar eigenlijk is het tevergeefse moeite om met mensen te discussiëren, die én altijd in hun eigen gelijk geloven en ook altijd gelijk willen hebben. Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, maar niet op zijn eigen feiten.
 15. Eigenlijk heb ik geen zin om op deze onzin van je te reageren, het heeft ook weinig meer met de Provinciale Staten verkiezingen te maken. Maar helaas moet ik wel, voordat een ieder dit maar weer klakkeloos voor waarheid aanneemt. Dus Kees van der Staaij praatte zeker geen poep. Maar zoals zo vaak: de koppen bekken lekker, lekker elkaar napraten en zeker geen factcheck doen. Als je een leugen of een halve waarheid maar vaak genoeg herhaalt, wordt het vanzelf voor waar aangenomen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...