Spring naar bijdragen

Jürgen Van Velzen

Aspirant lid
  • Aantal bijdragen

    1
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jürgen Van Velzen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Waardering in de gemeenschap

  1. Zo de eerste foto was met me eerste rit met de DAF naar Duitsland. Nog voordat de grill en nog wat dingen gespoten waren. En de 2de was bij paleis het Loo. Om kunst te lossen. ( spullen van Willem de derde) Elke dag dus totaal wat anders.
  2. Nou hen weer pech. Moest me auto terug brengen voor een modificatie van DAF maar blijkt dat gewoon me moterblok nu al bijna in de soep was gelopen. Door een verkeerde montage in de fabriek. Gelukkig net op tijd kwamen ze der achter in de garage. Anders stond ik langs de weg. Hahaha. Nu 2 dagen maar zonder truck. Rn dan hopelijk weer tip top in orde.
  3. Hoi hierbij wil ik me zelf ook eve voorstellen. Ik ben Jürgen en heb sinds kort + / - 1,5 maand. Een nieuwe DAF CF euro 6. En denk laat ik me netjes voorstellen aan de rest van de vrachtwagen chauffeurs in Nederland. Ik rij zelf bij Pot verhuizingen in Amersfoort. En het merendeel van de collega's die rijden allemaal DAF. Met een 2 tal uitzonderingen van MAN en Mercedes. Maar ja nu maar plaatjes van de vrachtwagen. Ook eentje met me ouwe auto op de achtergrond die nu naar een andere collega is gegaan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden