Spring naar bijdragen

old lion

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  228
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

49 Excellent

Over old lion

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. net als op het water de beste stuurlui staan aan wal.
 2. old lion

  verkeeshufter

  hij kon in de spiegel aan de schaduw zien dat hij je voldoende voorbij was maar van een richtingaanwijzer had hij nog nooit gehoort.
 3. bij mijn laatste werkgever reed er overdag een ander op mijn trekker en sommige rookten als een schoorsteen gaatjes op de zitting etc. heb toen een mailtje gestuurd naar het ministerie van gezondheid en binnen enkele weken inspecteurs op kantoor ze kwamen er met een waarschuwing vanaf maar een volgende keer een zware boete.het heeft geholpen geen last meer gehad.dan iedereen rookt in zijn eigen auto moet men zelf weten maar niet in de mijne.als je daarmee dreigt bij je werkgever helpt dat al.je hebt tenslotte de wet achter je.
 4. turken drinken alleen maar thee heb zelf 2 turkse kollegas gehad hele sloten thee meer niet.
 5. omdat de engelse douane nu nog in calais is zoals ik al schreef als ze uit de eu zijn moeten ze daar weg en terug naar de grenzen van de uk.
 6. nee dat niet maar die frambozen zullen blij zijn dat ze weg zijn denk ik zo andere manier is er denk ik niet.ze willen alleen naar de uk dus wat ze nu willen proberen om ze verspreiden over centras in fr krijgen ze nooit voor elkaar.
 7. over een paar jaar als uk uit de eu is lost het vanzelf op dan gaat de uk customs terug naar de uk en laten de frambozen ze allemaal door.
 8. old lion

  Mafkezen op de A15

  echte containerboeren met respect naar de echte boeren
 9. old lion

  Wederom drama op de A61

  de meeste die tegen zo n camera zijn in de cabine zitten dan waarschijnlijk een film te kijken te bellen of koffie te zetten.
 10. dat heeft inderdaad met de aslast te maken zo mogen ze meer laden. je ziet daar ook betonmixers met een as die als ze leeg zijn omhoog staan en geladen laten ze hem zakken scheelt weer een paar ton dat ze meer mee mogen nemen.
 11. zeg robniat niet iedereen over 1 kam scheren ben zelf 45 jaar vrachtwagenchauffeur geweest ik.had het over onze oosteuropese collegas
 12. zal wel een spannende film geweest zijn de meeste van die lui kijken s nachts naar een film op de laptop heb dat vaak genoeg gezien.
 13. dit bewijst maar weer eens dat er meer gekken buiten dan binnen het gekkenhuis rondlopen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...