Spring naar bijdragen

windhoos

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  771
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Waardering in de gemeenschap

350 Excellent

Over windhoos

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 10-07-1954

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. windhoos

  waar sta jij vanavond??

  Ja klopt en ook nog in een pub rechtsaf bij de uitgang.
 2. windhoos

  waar sta jij vanavond??

  Stilstaan en idd genoeg te beleven zijn de haven uitgelopen gegeten bij hotel restaurant en toen nog even in een pub geweest. Samen met collega.
 3. windhoos

  waar sta jij vanavond??

  Weekendje Harwich
 4. windhoos

  forumgebruikers gespot

  Sterkte Dolf
 5. Tuurlijk, trouwens ben heel blij als er ook nog mensen op die dag voor mij open willen zijn/werken, en trouwens of dat personeel daar en nu zoveel beter van word als wij meer betalen vraag ik me af, maar over het algemeen is de sfeer op dergelijke dagen wel veel gemoedelijker.👌
 6. Ja, idd ik vind dat ook heel krom, maar is niet anders, en meestal betaal je die dag ook nog extra bij een restaurant omdat ze de prijzen opschroeven. En dat is wat ik probeer aan te halen met het vertrek op die 2e kerstdag, zal ik het anders proberen te omschrijven, ik was om 17:45 vertrokken en heb dus 6:30 effectieve werkuren gehad a 100% procent is netto ongeveer een euro of 60, dat vind ik gewoon weinig.
 7. Pierre verwoord eigenlijk precies wat ik bedoel. En ik zeg niet dat ik slecht verdien en zeker niet dat ik ontevreden ben. Maar vergeet niet dat er ook werk is waar wij bv om14:00 op zondag gaan lossen en om 17:00 uur weer thuis zijn, en dan heb je dus ook nog je rijtijd naar je standplaats dan vind ik 3 uur als salaris wel aan de magere kant, want die andere 8 krijgt iedereen, maar ja mijn mening.
 8. Ok dus iedereen krijgt 8 uur, en ik krijg daar bovenop voor mijn gewerkte uren 200% op een feestdag, lijkt mij een redelijke vergoeding, verschillen wij dus van mening. Nee zeggen is idd ook een optie maar iemand moet ook het werk doen en als ik dan zie dat er ineens niemand te vinden is voor die dag, zeg ik je moet het aantrekkelijker maken, en aantrekkelijker lijkt mij een betere betaling. Er is mij nog net niet gesmeekt om op 2e kaertsdag weg te gaan want er was niemand voor te vinden, en ik had voor een zaterdagmorgen na de kerst vrij gevraagd dus officieel hoefde ik het niet te doen.
 9. Persoonlijk denk ik dat het eerlijker is als ik net als mijn thuisblijvende collega's die niet hoeven te werken gewoon die 8 uur krijg en voor de gewerkte uren 200%, want heel vaak gaat het erom dat je na 17:00 uur ongeveer vertrek en dan je uren vol rijd, dat betekent wel dat je op een feestdag, zoals ik had op 2e kerstdag, 6 uren van 200% procent of de keuze heb van een compesatiedag en 6 uur van 100% procent, maar mijn gezinsfeestdag is wel naar de knoppen.
 10. windhoos

  forumgebruikers gespot

  Klopt Pierre alsnog zwaai, zwaal.
 11. Klopt ivm betaalde uren op een feestdag en ook de uren bij vertrek op een NL feestdag, is al jaren slecht geregeld heeft ooit wel in het CAO gestaan, daarom is het ook zo belangrijk dat we die 8 urige werkdag krijgen. Trouwens voor de nieuwe CAO besprekingen staat hij weer op het wensenlijstje.
 12. Veel succes en gelukkig toch nog mensen die hun vrije tijd willen opofferen voor onze gemeenschap.
 13. windhoos

  TomTom gps probleem

  Ik weet welke Roadtrain😇
 14. windhoos

  TomTom gps probleem

  Ik heb dat probleem ook geen aankomsttijd meer en actuele tijd
 15. windhoos

  waar sta jij vanavond??

  Als je iets eeder gestopt was ik zat gisteren bij Chez Marie in Chatenois je kwam me nog voorbij en in deklim kwam ik jouw voorbij tussen Avignon en Lyon
×
×
 • Nieuwe aanmaken...