Spring naar bijdragen

windhoos

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  702
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Over windhoos

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 10-07-54
 1. Weekendrust of doorrijden

  Ja klopt zoals Rob het zegt. Toch vraag ik me nog steeds af als ik op vrijdagmiddag aan de 90 rijuren zit hoe ik dat kan oplossen door niet de weekenrust in de auto mag doorbrengen.
 2. download unit chauffeurskaart

  Ik gebruik deze http://www.tachoplus.com/en/home/15-tachoplusglobal/en/49-freedriver
 3. Borghuis Transport

  Freddy sterkte.
 4. Vakantiegeld over overuren

  Misschien was het onder hoger beroep? maar je kan helemaal gelijk hebben.
 5. Vakantiegeld over overuren

  Ik meen ook dat het bij de CAO besprekingen naar voren was gekomen en dat het toen nog onder de rechter was. Daarom was het toen niet verder meegenomen, tenminste wat ik mij ervan herinner.
 6. DAF CF zekering

  Ja idd dat kan maar volgens het boekje heb ik 60 zekeringen, maar die tel ik alleen al dacht ik op de bovenste 2 rijen, moet het even nakijken hoeveel precies, ik denk 2 x 30. Maar dan heb ik er nog een rij onder en dan nog enkele die op de rijen eronder, naast de relais, daar zitten er dan van de verlichting ook 2 bij. Nu was er een kapot in de 2e rij van boven en daar stond weer geen symbool bij. dus toen was ik eigenlijk nieuwsgierig of er ergens eens schema is te vinden.
 7. DAF CF zekering

  Ik heb niet gezegd dat ik vaak storing heb, ja klopt aan de binnenkant staat een beschrijving maar dat is niet op rijvolgorde. en in het boekje ook daar staan ze net als in de binnenkant niet allemaal, en ja ik had een doorgebrande koplamp, maar volgens mij valt dat niet onder zo vaak sluiting maar is dat gewoon onderhoud.
 8. DAF CF zekering

  Hallo, kan iemand mij helpen aan een goed overzichtsblad van de DAF CF euro 6 zekeringenkast. elke keer weer is het een zoekplaatje als ik een kapotte zekering heb. PS ik heb wel in het instructieboekje gekeken hoor. Groet Johan
 9. forumgebruikers gespot

  Bituumtrapper gisteren bij Gorkum, we hadden voor de brug gestaan, ik richting Amsterdam en zat net achter je collega.
 10. Autohof bij innsbruck

  Weet je zeker dat het rijverbod om 2000 ingaat. Er geldt van zaterdag 15.00 tot zondag 22.00 uur en op officiële feestdagen van 0.00 tot 22.00 uur op het hele wegennet een rijverbod voor:
 11. Waar gaat de reis heen...???

  Maandag 5 uur laden dan naar de zaak BBS doen en dan na BBS door naar Polen. Zo als het goed is heb ik dan alles weer binnen voor mijn laatste groot rijbewijsverlenging, en ADR.
 12. forumgebruikers gespot

  Klopt recht in het oog deze vrijdagmorgen.
 13. https://nl.aliexpress.com/item/100-Original-Novatek-96650-Car-DVR-Camera-AT500-Full-HD-1080P-Video-Registrator-Recorder-HDR-G/32655883772.html?spm=a2g0z.10010108.1000016.1.38b944afa2AEdD&isOrigTitle=true
 14. https://nl.aliexpress.com/
 15. Sorry ben ik niet met je eens, ik heb een dashcam exact dezelfde als bij Cool bleu bij Ali voor een schijntje kijk maar eens hier bij dashcamfilmpje met de brandweerwagen in de nacht uitstekedne kwaliteit. Ik heb op de gok een scheerapparaat gekocht voor 22 euro en die is beter dan mijn Philips van 90 euro. Tuurlijk blijft het gokken.
×