Spring naar bijdragen

windhoos

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  747
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over windhoos

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. windhoos

  weekendrust met onderbreking

  De laatste tijd komt het voor, dat wij de weekendrust moeten onderbreken, volgende voorbeeld: ik kom thuis op vrijdag om 18:00 ik ga naar een losadres op zaterdag begin diensttijd zaterdag 19:00 einde diensttijd zondag 0:30 Ik ga op maandag beginnen om laten we zeggen 10 uur.. Hoe moet ik nu mijn weekendrust lezen, vrijdag / zaterdag 25 uur en zondag/maandag 33,5 uur is bij elkaar royaal 45 uur, Maar is het nu verkorte rust van 25 uur en zondag aan gevuld met 33,5 uur dan mag ik tot zaterdag 19:00 uur en volstaat dan een normale of verkorte weekndrust. Of is het nu 25 uur pauze en een verkorte weekendrust van 33,5 uur en mag ik dan 6 diensten van 24 uur draaien voordat ik aan een verlengde weekendrust moet beginnen, 45 uur en 11,5 inhalen (compeseren). Ik weet dit is een lastige maar wie kan mij dit uitleggen.
 2. windhoos

  forumgebruikers gespot

  Klopt ik zag je rijden en nog gezwaaid. Vanmorgen bij Kassel begonnen was nou een keer over Kassel teruggekomen uit Polen, wat een drama zeg.
 3. windhoos

  forumgebruikers gespot

  Ja klopt was om 1355 leeg in Oevel
 4. windhoos

  Waar gaat de reis heen...???

  Mogelijk dat ik je dan nog tegenkom moet om 1300 lossen in Westerloe-Oevel.
 5. windhoos

  wist je dat

  De mannen met een nieuwe baan gefeliciteerd en succes. ik volgende maand 30 jaar bij 1 werkgever en na 1 overname, en de eerste 20 jaar in het vervoer heb ik er wel 20 gehad, haha.
 6. windhoos

  waar sta jij vanavond??

  Al een dag in Posilek ivm vrije dag in Polen
 7. windhoos

  Salaris correct?

  Ja ze vraagt gewoon iets, daarbij kan het ook gewoon of haar vriend heeft gevraagd of het klopt. En die manatron maaltijden misschien heeft hij die voor nood bij zich of zit hij op een depot rond etenstijd. Er zijn altijd zoveel vragen, maar op topic terug te komen zijn verdiensten zijn goed en het lijkt mij ook geen verkeerd baasje als hij snel al naar d5 doorgeschoven word. Ik denk dat ik deze maand geeneens zo hoog kom, sta nu vrije dag te vieren in Polen, levert dus niks op, hiervoor ook rit Polen gehad daarvoor 2 ritten Spanje ik denk dat ik nog niet aan de 50 overuren kom deze maand. Maar het belangrijkste is heeft hij het naar zijn zin.
 8. windhoos

  Waar gaat de reis heen...???

  Maandag eerst containertje inleveren bij RST zuid dan opzetten bij RSC dan koppelen en kijken of mijn rit Polen al geladen is anders zelf laden. Maandag, dinsdag oprijden, waarschijnlijk dinsdagavond in Posilek om woensdag over te staan en donderdag lossen vlakbij Katowice.
 9. windhoos

  forumgebruikers gespot

  Prettige vakantie Andre, klopt achter Lyon even lange pauze gehouden zodat het wat rustiger werd anders kon ik niet halen, nu Donzere toch gehaald in 9 uur 58
 10. windhoos

  forumgebruikers gespot

  Dank je AndrΓ©, sta nu achter Lyon nog 2 uurtjes naar Donzere dan weekend houden. πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘‹πŸ‘‹
 11. windhoos

  forumgebruikers gespot

  Kwam ik vandaan
 12. windhoos

  forumgebruikers gespot

  Klopt je was met een Hoyer tank toch. Misschien ga ik je morgen weer zien morgen ga ik weer op naar Spanje, weekend waarschijnlijk overstaan in Donzere.
 13. windhoos

  Windhoos

  Dank jullie allen voor de gelukwensen heb net in pilsje erop genomen in Nowa Ruda Polen, ja moet idd nog effe doorbijten.
 14. windhoos

  Internet Buitenland

  Omdat ik een abbo heb waar 25 gb inzit en ik er het dubbele krijg omdat ik thuis ziggo klant ben. Ik heb dus ook elke maand over, maar het is wel fijn als je een weekend onderweg sta, of bij een klant met veel wachturen.
Γ—