Spring naar bijdragen

windhoos

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  744
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over windhoos

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 10-07-1954

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. windhoos

  forumgebruikers gespot

  Prettige vakantie Andre, klopt achter Lyon even lange pauze gehouden zodat het wat rustiger werd anders kon ik niet halen, nu Donzere toch gehaald in 9 uur 58
 2. windhoos

  forumgebruikers gespot

  Dank je AndrΓ©, sta nu achter Lyon nog 2 uurtjes naar Donzere dan weekend houden. πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘‹πŸ‘‹
 3. windhoos

  forumgebruikers gespot

  Kwam ik vandaan
 4. windhoos

  forumgebruikers gespot

  Klopt je was met een Hoyer tank toch. Misschien ga ik je morgen weer zien morgen ga ik weer op naar Spanje, weekend waarschijnlijk overstaan in Donzere.
 5. windhoos

  Windhoos

  Dank jullie allen voor de gelukwensen heb net in pilsje erop genomen in Nowa Ruda Polen, ja moet idd nog effe doorbijten.
 6. windhoos

  Internet Buitenland

  Omdat ik een abbo heb waar 25 gb inzit en ik er het dubbele krijg omdat ik thuis ziggo klant ben. Ik heb dus ook elke maand over, maar het is wel fijn als je een weekend onderweg sta, of bij een klant met veel wachturen.
 7. windhoos

  Internet Buitenland

  Ik neem aan dat je het internet heb via je telfoonabbo, dus ook al gebruik je geen internet in NL je telefoon logt in zodra je bij de grens komt dus je bent dan nooit onafgebroken langere tijd in het buitenland (meer als een maand ofzo). 2e vraag jij vraagt of iemand weleens een rekening gehad heeft voor teveel data, ja dat heb ik. was een keer bij Elten bij het restaurant daar kan je een uur internet gratis krijgen en daarna moet je betalen, ik had dus ongeveer 45 minuten op internet gezeten en toen is schijngbaar dat internet gewoon doorgegaan terwijl ik dus niks meer deedmet het internet toen tot Kassel gereden daar geslapen en 's morgens was mijn internet afgesloten bleek ik dus over mijn dat en gebruik van de 75 euro heen gegaan tezijn, heeft hij bij latere analyse tot 4:30 dat gebruikt te hebben en dus over mijn limiet heen gegaan te zijn en de extra bestedingsruimte ook had opgebruikt. Gebeld met Vodafone toen hebben ze een coulance regeling toegepast.
 8. windhoos

  Internet Buitenland

  Ik dacht dat dit al eens voorbij was gekomen, en dan was het antwoord zodra je inlogt op een paal in NL word er gekeken naar hoelang je in het buitenland bent. Ik denk dat Tmobile bedoeld, onafgebroken in het buitenland zodra terugkomst in NL, ik begreep dat daar de kneep zit. Heb pas verlengd bij Vodafone en ging daarna naar de Tmobile winkel voor mijn vrouw en toen zei ze nog u had hier goedkoper uit kunnen zijn, toen zei ik ja maar ik heb wel 50 gb in het het buitenland (door de Ziggoverdubbelaar) toen zei ze bij ons kan je ook gewoon buitenland krijgen geen probleem.
 9. windhoos

  Duizeligheid

  Andre sterkte
 10. windhoos

  Stukje ADR route Parijs

  Sorry het is wel heel wat jaren later, maar kwam het nu tegen, heb hier nooit wat van gehoord.
 11. windhoos

  Knoalster stopt als admin

  Bedankt voor je vele vrije tijd.
 12. windhoos

  Waarin rij je nu eigenlijk?

  Het is wel heel wat anders denk ik in delevensmiddel, toevallig pas ook een oud collega (Jos), daar begonnen veel fijne ne veilige km's
 13. windhoos

  Links is links, recht is rechts....???

  Veel veilige km's
 14. windhoos

  forumgebruikers gespot

  Klopt zag je nog net gaan
 15. windhoos

  Aanvangen na 9 rusturen

  Toch was het een heel ruime cabine voor die tijd.
Γ—