Spring naar bijdragen

windhoos

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  738
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over windhoos

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 10-07-1954

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Inschakelen
 1. windhoos

  Links is links, recht is rechts....???

  Veel veilige km's
 2. windhoos

  forumgebruikers gespot

  Klopt zag je nog net gaan
 3. windhoos

  Aanvangen na 9 rusturen

  Toch was het een heel ruime cabine voor die tijd.
 4. windhoos

  Aanvangen na 9 rusturen

  Dit waren de mooiste auto's werkboekjes en geen gezeur met 9 uur rust, idd effe langer als 40 jaar geleden.
 5. windhoos

  Aanvangen na 9 rusturen

  Tachoplus is idd duits. Chipdriver heb ik met licentie gekregen bij mijn chip/cardreader.
 6. windhoos

  Aanvangen na 9 rusturen

  Tachoplus en chipdriver
 7. windhoos

  Aanvangen na 9 rusturen

  Goed in ieder geval gedaan tacho gaf geen fouten en ook in de lezer thuis ziet het er keurig uit. Ter info was een donderdag begonnen om 5uur toen gewerkt tot 1400 uur, gerust tot 2135 gereden tot 115 en weer begonnen vrijdag om 1015. en netjes om 1900 uur thuis. Heb het ooit eens gehad een jaar of 40 terug op een rit naar Spanje toendertijd, ook 2 keer begonnen binnen de 24 uur en kreeg toen van de voormalige werkgever netjes en brief dat dat niet was toegestaan, daarom wilde ik het nu zeker weten ben zelf wel aardig op de hoogte van de rijtijdenwet maar soms wil je een bevestiging hebben.
 8. windhoos

  Aanvangen na 9 rusturen

  Mogge, ik heb vannacht dik 3 en half uur gedaan mag straks om 1010 weer beginnen hoef nu nog maar kleine 7 uur naar de zaak.
 9. windhoos

  Aanvangen na 9 rusturen

  Hoi ik ben nu gestrand aan de Poolse grens ivm feiertag.nu Het volgend ik moet nog 11 uur naar huis dus een vraag voor de specialisten. Ik mag nog 2 keer 9 uur rust nemen. Nu wil ik na 9 uur weer beginnen en dan na 3 uur rijden weer 9 uur rust pakken en dan de andere 8 uur doen. Vroeger mocht je geen 2 keer opstarten maar dat is eruit gehaald. Zou ik bij een controle nog op problemen stuiten?
 10. windhoos

  Persoonlijk Keuze Budget (PKB)

  ADR hoort door de werkgever betaald te worden, in ieder geval als het nodig is voor je werk.
 11. windhoos

  Ervaring met tankcontainers ADR.

  Wij rijden ook met containers over de weg, deze week NL geladen Eisenhuttenstadt gelost, volgende week NL geladen dinsdag Polen lossen.
 12. windhoos

  Ongelezen bijdragen

  klopt hier werkt het ook niet meer
 13. windhoos

  forumgebruikers gespot

  Klopt Ger moest nog effe lossen
 14. windhoos

  Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Doornekamp jij zegt kijk naar jezelf, sorry ik doe het niet. En mijn collega's zag, en zie ik het ook minder doen als de gemiddelde veel overstaande collega's uit andere landen. om dan maar even om het woord heen te gaan van wat de gemiddelde gebruiker is van de parkeerplaatsen in en om Rotterdam. Goed ik zie ook een mentaliteitsverandering onder de NLers, ik kan me behoorlijk ergeren als ik in de buurt van een groteM kom of een van die andere fastfooddingen, verdorie er staan daar zoveel prullenbakken en nog donderen ze het zo uit hun auto, waar ze staan. Dan denk ik is dat zoveel moeite, of denk er eens over na als al die mannen iov rijkswaterstaat met een prikstokje de berm opruimen en er file is omdat voor hun veiligheid de baan is afgesloten.
 15. windhoos

  Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Ik denk niet dat wij er 20 jaar geleden een zooitje van maakte, ook ik heb altijd getracht bij een open restaurant te komen of achter het voormalige ijzeren gordijn bij een hotel. Ook ik heb verscheidene keren langs een autobahn/autoroute o.d. gestaan maar dat kwam omdat ik niks kon vinden, maar dan ruimde ik wel mijn rommel op en ging niet mijn grote boodschap doen op plaatsen die daar niet voor geschikt waren.
×