Spring naar bijdragen

windhoos

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  774
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Waardering in de gemeenschap

354 Excellent

Over windhoos

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 10-07-1954

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. windhoos

  Pensioen akkoord

  Tja misschien is mijn persoonlijke situatie anders, misschien heb ik ook nog wat om te verkopen, sterker nog dat heb ik nog niet eens te koop gezet, en ik durf te wedden dat ik goedkoper kom te zitten dan iemand in een huurhuis, tenzij het een scheefwoner is😉
 2. windhoos

  Nog zeven dagen.

  Gefelicteerd en geniet ervan.
 3. Geef mij er maar 1, ik ben bijna arbeidsongeschikt geworden door een CF
 4. windhoos

  Pensioen akkoord

  Ok Huub, Ik zou zeggen kom een keer langs kan ik je gelijk mijn nieuwe hypotheek laten zien en mijn nieuwe huis wat ze nog aan het bouwen zijn, en de nieuwe hypotheek heb ik gehad op basis van mijn pensioenhoogte want daar kijken ze naar als je kort voor je pensioen zit, de opmerking van de bank was dat er meer ruimte was na de pensioenering dan nu. Bij de way, jaarinkomen na pensioen moest hoger zijn. En mijn vrouw heeft maar 2000 pensioen op jaarbasis, Dus ik praat uit ervaring, trouwens sta nu gewoon weekend te maken in Polen.
 5. windhoos

  Pensioen akkoord

  Citaat Huub: Je hebt nog gelijk ook En van het pensioen wat je ontvangt wordt je echt niet rijk van Want ik heb veel in geleverd En veel zullen er problemen mee hebben om uit te komen Zeker als ze een eigen huis hebben Veel staan met de rug tegen de muur Maar daar wordt niet over gesproken. Huub leg mij dat is uit, Je aow is vast, en dat van iedereen en als je je pensioen naar voren trekt, ja dan val je terug, maar dat van dat huis snap ik niet dat is je grootste spaarpot die er is, als je tenminste een normale hypotheek had, laten we zeggen je kocht een huis met je 30e, je leende nog wat bij maar met 35 jaar betalen moet je het toch wel een aardig eind hebben afbetaald. En ik weet niet of jij ooit wel een normaal pensioen heb opgebouwd, maar als ik naar mijn pensioenoverzicht kijk ben ik niet ontevreden hoor en ik weet dat jij met pensioen ben en als ik zo de verhalen van je lees heb jij ook je pensioenjaren volgemaakt. Maar goed ik word volgende maand 65 en heb geen klagen.
 6. windhoos

  Nog zeven dagen.

  Gefeliciteerd en veel rusttijd toegewenst🥂
 7. Volstaat met een CMR die reeds bij de lading dient te zijn. Want ke gaat niks levern aan het testcentrum en neemt er ook niks mee vandaan, is dus geen ontvanger en ook geen afzender. Dan zouden ze hem namelijk als partij in de vracht kunnen zien en dat is het testcentrum niet.
 8. Ik gebruik altijd de bootfunctie, aankomst boot, bootfunctie, oprijden bootfunctei einde land, boottijd dan begin land UK afrijden boot dan even rekenen of ik aan mij rusturen kwam, probleem zit hem een beetje in de vaartijd meestal meer dan 9 uur soms iets korter. Ik zit alleen wel altijd te kijken met mijn retourboot, die is namelijk omdraaien omkopplen en direct weer terug op dezelfde boot, maar is een nieuwe boottrip. dus bij omkoppelen zet ik hem op werken, ga dan in de wachtrij tot toestemming oprijden dat varieert soms van 1 uur tot 3 uur plus. Dus omdat het in mijn ogen een nieuwe boottocht is begin ik in UK met bootje, wachten, oprijden boot einde land UK, bootje en dan weer mijn rusturen zie heenvaart. Aankomst NL begin ik met begin land NL, en rij dan meestal naar huis en ga dan weer mijn nachtrust maken. Ik zou hem bij de terugreis ook op rust kunnen zetten, maar soms ga ik erna nog door.
 9. windhoos

  waar sta jij vanavond??

  Ja klopt en ook nog in een pub rechtsaf bij de uitgang.
 10. windhoos

  waar sta jij vanavond??

  Stilstaan en idd genoeg te beleven zijn de haven uitgelopen gegeten bij hotel restaurant en toen nog even in een pub geweest. Samen met collega.
 11. windhoos

  waar sta jij vanavond??

  Weekendje Harwich
 12. windhoos

  forumgebruikers gespot

  Sterkte Dolf
 13. Tuurlijk, trouwens ben heel blij als er ook nog mensen op die dag voor mij open willen zijn/werken, en trouwens of dat personeel daar en nu zoveel beter van word als wij meer betalen vraag ik me af, maar over het algemeen is de sfeer op dergelijke dagen wel veel gemoedelijker.👌
 14. Ja, idd ik vind dat ook heel krom, maar is niet anders, en meestal betaal je die dag ook nog extra bij een restaurant omdat ze de prijzen opschroeven. En dat is wat ik probeer aan te halen met het vertrek op die 2e kerstdag, zal ik het anders proberen te omschrijven, ik was om 17:45 vertrokken en heb dus 6:30 effectieve werkuren gehad a 100% procent is netto ongeveer een euro of 60, dat vind ik gewoon weinig.
 15. Pierre verwoord eigenlijk precies wat ik bedoel. En ik zeg niet dat ik slecht verdien en zeker niet dat ik ontevreden ben. Maar vergeet niet dat er ook werk is waar wij bv om14:00 op zondag gaan lossen en om 17:00 uur weer thuis zijn, en dan heb je dus ook nog je rijtijd naar je standplaats dan vind ik 3 uur als salaris wel aan de magere kant, want die andere 8 krijgt iedereen, maar ja mijn mening.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...