Spring naar bijdragen

Durashift

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2577
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

1912 Excellent

Over Durashift

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Mobiliteit

Recente profielbezoeken

15286 profielweergaven
 1. Durashift

  Waar is de brand?

  hmm, ik kan mij niet voorstellen dat post Den Helder geen ladderwagen meer heeft.. en anders heeft de marine brandweer deze nog wel, lijkt mij. In ieder geval.. in 2013 was de ladderwagen er nog. Zoals ik het lees moest er bijstand door een gespecialiseerd team komen. Nu ja, het lijkt mij dat men in A'dam wat vaker te maken hebben met gekke verwarde personen op hoge daken dan in de provincie.. .. maar goed, die ladderwagen maakt normaal natuurlijk niet zo'n lange rit.. niet alle banden wisten kennelijk correct met de warmteontwikkeling om te gaan..
 2. 4 meter, die dakrand van de VW T5 bus?
 3. ow.. als dat echt 40 jaar is.. dan hebben 'we' er intussen 10 opzitten.. nog 30 jaar ellende te gaan dus.. https://www.ttm.nl/transport/milieu/kiwa-gaat-tachokaarten-verstrekken/18127/
 4. ^^^ ik ook in 2021. Tja, als het allemaal loopt zoals het loopt.. zijn er net landelijke verkiezingen geweest in het voorjaar.. regering demissionair in de zomer.. het wordt vast een zooitje..
 5. Ik vind er wat van, inderdaad. Jij vind er iets anders van, prima. Volgens mij mag dat in ons land gewoon en doet je afkomst, opleiding, beroep en levenshistorie er niet direct toe.
 6. Durashift

  De mens en zijn tatoo's

  E.e.a veranderd ook in de tijd.. de beelden die men in hun jeugd of jong volwassenheid gezien heeft.. zijn nou niet altijd meer de beelden die je heden ten dage ziet. Ik zag op de stukjes tv die ik van de afgelopen gay pride heb gezien.. toch vooral boten met mensen in normale of feestelijke kledij.. de 'leernichten' waren toch wel in de minderheid. Echt, er zijn genoeg mensen die een normaal uiterlijk hebben en op hetzelfde geslacht blijken te vallen. Zo'n kerel in dat SBS 'ik vertrek (opnieuw) programma'is inderdaad een expressief type.. zal ook wel een reden zijn om zo'n man te selecteren.. want het is vermakelijk en dus levert het kijkers op..
 7. Zeker Pierre, ik ben van alle markten thuis. Staat forensisch onderzoek per definitie gelijk aan inschakelen van het NFI? Volgens mij niet.. een forensisch / technisch rechercheur kan dat ook uitvoeren. https://www.politie.nl/themas/recherche.html Dus.. ik vind het wel vreemd dat er geen oorzaak van brandstichting gevonden is.. maar een andere brandoorzaak ook niet bekend is.. Als het vuur werkelijk een alles verzengende hitte had en (mogelijke) sporen heeft doen wissen.. dan zou de conclusie dat er van brandstichting geen sprake is ook open gelaten moeten worden, vind ik.
 8. Ja, maar dan ook 'bewijs' van een mogelijke brandstichting.. Nou ziet de ravage er, in mijn ogen, nou niet zodanig uit dat de brand álles heeft doen smelten.. dus kennelijk heeft men geen aanwijzing voor een brandstichting kunnen vinden.. en dan zou er ook een oorzaak of beginpunt van de brand te vinden moeten zijn, denk ik dan.
 9. mooi toch? Heb jij ff geen pendelwerk / afhalers net over de grens te doen.. je kan zelfs beetje uitslapen.. want filedruk over de A50/28 is er nog niet vanwege de vakantie..
 10. Durashift

  wist je dat

  Ik reed er vanmiddag weer langs ..en... het 3 meter bord stond nu wél direct aan het begin van de weg.
 11. Vakantietijd.. zal in het najaar wel weer opbloeien, die zaterdagse demonstraties.
 12. Provinciale series dateren vanaf 1906, zegt die site. Landelijk is men vanaf sidecode 1 in 1951 begonnen, wel weer met letter aan het begin.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...