Spring naar bijdragen

Durashift

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2055
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over Durashift

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Mobiliteit

Recente profielbezoeken

11812 profielweergaven
 1. Durashift

  gsm gebruik.

  Ik heb woensdagavond 10 minuten langs de kant gestaan (moet toch een uur pauze 'op maken'), op de P bij de Shell Ruwiel, om te bellen met 0900-TUIG om door te geven dat er iets zuidelijker een kalf of een schaap in de sloot stond. Heb geen handsfree dingetje.. zo vaak word ik niet gebeld.. telefoon gewoon in de broek(zij)zak. Nu ben ik ook niet zonder zonde.. dus heb weleens dat ding (kort) aan mijn oor gehad tijdens rijden.. óf toch nog even de file berichten controleren vlak voor de snelwegkruising.. omdat ik dat bij vertrek laadadres vergeten was..
 2. Durashift

  !OPROEP!

  Ging om dit: Nou, ik heb één reactie per mail terug gekregen: van parlementslid Keith Taylor, van de Groenen/EFA groep. Hij is het met het verzet eens.. voor sommigen misschien ook jammer dat hij geen voorstander is van de splitsing in 3 x een kwartier rusttijd ipv 15+30 zoals nu..
 3. Durashift

  !OPROEP!

  Dat mag.
 4. Durashift

  Leeg Zwitserland in

  Volgens mij wel, vanaf 3 minuut 55. Het LSVA kantoor staat prominent in beeld.
 5. Durashift

  !OPROEP!

  Kom op man, even begrijpend lezen: Leeuw bedoelt, volgens mij, dat het zijn mening is dat (voor hem) alleen werken geen leven betekent. Hij beslist niet voor een ander, heeft er (hoogstens) een mening over. Het was, vind ik, wel handiger geweest van Leeuw om de woorden 'vind ik' eraan toe te voegen bij zijn uitspraak. Het kan maar beter duidelijk genoeg zijn hier op het forum.
 6. Durashift

  Waar gaat de reis heen...???

  Het slaat wel een 'gat' in je ritme, volgens mij.
 7. Durashift

  wist je dat

  Ik gebruik soms de mobiele versie ook, vooral om even 'gauw' bij te lezen zonder dat ik inlog. (ps: Pierre: ik zal dan (vermoedelijk) als 'gast' online geregistreerd staan.. terwijl ik gewoon lid ben ) Nu heeft de mobiele versie bij mij, de laatste weken, wel een eigenaardigheid.. Ik heb dit webadres in de favorieten staan (chrome browser).. maar.. als ik nu dan selecteer.. krijg ik de error melding: MySQLserver is gone away.. Oplossing: webadres opnieuw intikken, dan kom ik er wel. Met andere websites uit die favorieten lijst ervaar ik geen probleem. Is dit, kleine, probleem / ergernis herkenbaar bij andere mobiele CF website gebruikers?
 8. Durashift

  Leeg Zwitserland in

  Trucking girl Iwona legt het even uit. https://youtu.be/0nFKXoT9Orw
 9. Durashift

  Chauffeur steentrailer gezocht

  Dagwerk of overnachtingen erbij?
 10. Durashift

  Wat te doen bij een spookrijder?

  Spookrijder veroorzaakt dodelijk ongeluk op A16 bij Breda, weg richting Antwerpen weer vrij BREDA - Bij een zwaar ongeluk op de A16 zijn zaterdagnacht een 49-jarige man uit Dordrecht en een 27-jarige man uit Litouwen om het leven gekomen. De politie laat weten dat de aanrijding vermoedelijk het gevolg is van een spookrijder. Tussen Breda en knooppunt Galder was de weg lange tijd dicht. Inmiddels is die weer vrijgegeven. http://www.omroepbrabant.nl/?news/279025832/Spookrijder+veroorzaakt+dodelijk+ongeluk+op+A16+bij+Breda,+weg+richting+Antwerpen+weer+vrij.aspx ~~~~~~ Dit bericht deed mij weer even denken aan wat ik van de week meemaakte. Ja, ik weet dat het advies bij een spookrijder is om rechts te gaan rijden en met lichtsignalen te waarschuwen. Ik maakte van de week, 's nachts, mee dat er op de A1, kruising met de A6 (Hilversum > A'dam) een rode VW Polo 6N het nodig vond om te keren. Hij/Zij had de afrit naar Almere gemist. Voor de duidelijkheid: ik reed op de andere rijbaan, richting Amersfoort. Ik zag dus die Polo ineens keren (de rijbaan was op dat moment leeg).. Ik toeterde een paar keer (uit reflex denk ik).. want veel zal het niet uithalen.. Echter, de auto rijdt dus in tegengestelde richting terug naar het puntstuk van de afrit naar de A6.. ondertussen komt er wél verkeer aan, vrachtauto en personenauto.. Om te waarschuwen begon ik te seinen.. vanaf de andere rijbaan dus.. en het is daar nog al (hemels)breed.. Het is goed afgelopen, denk dat die collega chauffeur de spookrijder ook al wel in de smiezen had doordat het zo rustig was op de weg... Wat ik mij naderhand wel afvroeg was of het nou verstandig van mij was om (flink) te gaan seinen.. Ik bedoel, ik kan mij voorstellen dat een hevig seinende vrachtwagen op enige afstand ook de aandacht kan trekken.. en dat dat dus de aandacht op die naderend spookrijder juist afhoudt.. averechts effect dus. Wat zouden jullie in zo'n situatie doen of heb je ooit al iets dergelijks meegemaakt?
 11. Durashift

  Logistieke dag Tilburg.

  Tja, toen kón dat nog.. aankloppen en aangenomen worden in een deuropening. Nu kom je in een (digitale) brievenbus terecht en kan je er zelf achteraan (blijven) jakkeren..
 12. Durashift

  Tuinkabouter on tour

  Die 'verdiend' in het seizoen voor het gehele jaar.
 13. Durashift

  BBQ 2018

  Voor de fiscale (BPM) wetgeving ook niet. Reed men zo de gehele dijk af?
 14. Durashift

  Tapatalk

  Goed bezig hoor Valkje. Ik snap Leeuw wel.. ik bedoel, men weet nu toch ook al hoeveel tijd het kost om Tapatalk software opnieuw te installeren? Daar zit het probleem toch? Kortom, stel dat er een administrator functie wordt gemaakt waarbij er een vrijwilliger van hier bereid is om (telkens) Tapatalk weer werkend te maken, dan zijn wij er toch? Dan is het wel handig, voor die vrijwilliger, om te weten hoeveel tijd daarmee gemoeid is. Hoeft er geen hele server overname voor gedaan te worden, toch?
 15. Durashift

  Waarin rij je nu eigenlijk?

  Dat bed is nou niet zo breed... 2 instap treden meer.. maar wel een vlakke vloer, denk? Ja, staat misschien wat netter maar is wel minder praktisch. Kan je nog maar op 1 trede staan om ff snel de spiegels/ruiten schoon te maken.. .. en de binnenkant van die verlengers worden ook vies.. Moet allemaal gepoetst worden.. want de wasstraatborstel komt er niet.
×