Spring naar bijdragen

Durashift

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2403
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over Durashift

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Mobiliteit

Recente profielbezoeken

13952 profielweergaven
 1. Durashift

  wist je dat

  ^^^^ als Reining met Hollandse chauffeurs zou werken, hoeft men niet te betalen voor het vliegveld. Dan wordt er gewoon doorgereden tussen kerst en oud en nieuw..
 2. Durashift

  Realiteit of cynisch

  Ja, die wil gewoon op tijd bij de piepers zijn.
 3. Durashift

  NL naar de verdommenis.??

  Debat kan nog komen, toch?
 4. Durashift

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Goede daad, zo voor de kerstdagen.
 5. Durashift

  Realiteit of cynisch

  Dus zoek je een geschikte parkeerplaats op waar je de pauze maakt, zoals het bedoeld is.
 6. Durashift

  Scandinavië

  Is dat zo erg ja?
 7. Durashift

  wist je dat

  .... dat ik vrijdagavond mijn hand tussen de multiriem en de poelie kon stoppen.. Gelukkig bestaan er nog vakmensen en kon er m.b.v. een boutje, moertje en een geconfisqueerde looprol van een Volvo spanner een noodreparatie uitgevoerd worden. Ik hoorde op de ring Zwolle (zuid) opeens een 'pfffrrt' geluid en een tik aan de voorkant. Naderhand bleek dat dus het uitlopen van de bovenste looprol te zijn... Schroefdraad nog zo goed als intact.. en wonder boven wonder geen schade aan de koelvin / radiateur. Gelukkig werken de 'dokters' daar in Zwolle snel. Kan dus morgenochtend direct verder gaan met mijn ophaalrondje.
 8. Durashift

  wist je dat

  Respect. 5 jaar lang hetzelfde traject pendelen. Leuk, zo'n weekend in Holland doorbrengen, lijkt mij.
 9. Durashift

  deksel oliekoeler lekt waarschijnlijk

  Wat voor type Scania?
 10. Durashift

  De kloof tussen bonden en leden

  Ja, dit was een actie van de politiebond én de havenwerkers. Witte hesjes (bij de politiebond dan) aan. IK vind het een beetje vreemd artikel.. dat er niet meegedaan mag worden aan een actie kan je niet direct aan de FNV en de pensioenen relateren. Stratenmakers / bouwvakkers hebben ook een zwaar beroep en die waren er ook niet, toch? Tot slot, de TBV is dan toch ook een concurrent van de FNV, dus hebben ze wel een belang om ff op de FNV te 'schieten' lijkt mij.
 11. Durashift

  Realiteit of cynisch

  Okay, er is best wel wat kaf tussen het koren in het leidinggevenden veld. Echter, wat ik mij dan afvraag bij de tekst in de openingspost: wie heeft bedacht / opdracht / gegeven tot de bouw van de brug..?? .. juist, vast iemand 'van kantoor' Nou nou... Wie heeft er het kerstpakket voor jou geregeld / betaald? Ik denk toch iemand van het management / baas. ~~~~~~ De 'honger' naar data is groot, dat zeker. Op zich kan daar ook mooie dingen mee gedaan worden.. Het is vaak de interpretatie ervan dat tot moeilijkheden leidt. Soms worden administratieve zaken ook 'wettelijk' afgedwongen. Bijvoorbeeld de regel dat een bedrijf vanuit de wetgever opgedragen wordt een 'sluitende administratie' te voeren. Zoiets kan je natuurlijk tot in het kleinste detail doorvoeren.
 12. Durashift

  waar sta jij vanavond??

  Nee, ik ben er nog. Maar inderdaad.. ik stond wel raar te kijken toen ik de wc uit kwam.. en om de hoek ineens een Marechaussee in vol ornaat breeduit zag staan achter een lint. Oh, hier is wat aan de hand, d8 ik. Was verder heel rustig, die hal bij de NS was grotendeels ontruimt. 'Gelukkig' kon ik naar de bussen.. en zag ik nog ff dat de politiehond in gereedheid werd gebracht.
 13. Het is, voor mij, niet als een aanval bedoelt. Ik geef wel mijn mening. Ik snap dat niet iedereen de max kan/mag/wil rijden.. maar bewust een keuze maken om niet (in het algemeen) met het vrachtverkeer mee te rijden, dat begrijp ik niet zo goed. Je ziet het toch op de weg.. rijdt er 1 streep 80.. zitten er een hoop dicht achterop in een treintje.. Wordt er 83 - 85 gereden.. is de tussenruimte in eens een stuk 'normaler' in mijn ogen. .. en tja.. áls er een kraanvoertuig voorop rijdt.. dan houdt alles op..
 14. Hmm, ik zat gisteren aan een.stamtafel en.daar waren.wij.het er wel overeens dat streep 80 rijden, zeker in inhaalverbodszone's niet.sociaal is richting andere chauffeurs. Rijdt dan op z'n minst 83 km/h.. Vind ik. Oh ja, en.met 85 door de trajectcontrole schijnt ool boetevrij te lukken..
 15. Durashift

  forumgebruikers gespot

  Oh, jammer dat ik je niet gezien heb. Ik had een.miep in een Aygo voor mij.. die.niet.opschoot.. Ik moest voor 17 uur laden in Leiden. Stond de brug daar, in de N206, ook nog open.. (Én op de terugweg weer.. Dat dat zomaar kan, brugopening tijdens spitstijden op een toch al overbelaste doorgaande weg..?? Maar ehm, trieftol:
×