Spring naar bijdragen

Durashift

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2145
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Over Durashift

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Mobiliteit

Recente profielbezoeken

12221 profielweergaven
 1. Durashift

  wist je dat

  Magnum's hebben ze, inderdaad. Een witte en een donkergroene in ieder geval. Mebin mixer weet ik niks van.. maar ja, moet er nog beginnen natuurlijk.
 2. Durashift

  wist je dat

  .. dat ik vandaag samen met een, denk ik, toch wel beroemde Loos vlogger op het losadres in Burg H. stond en kort gesproken heb. Niks ten nadele van Marotrans hoor. Over dienstverbanden: hij al 12,5 jaar bij de zaak, blijkt dus.
 3. Durashift

  Mooy

  Nou, zoals ik het lees en (citaat HZ) dan zijn er enkele klanten al weg gegaan dit voorjaar.. vanwege teleurstellende 'operationele performance'.. Anders gezegd: kennelijk deden de 'Hollandse toppers' hun werk niet goed genoeg, in de ogen van de klanten en/of HZ. Voor wat het waard is natuurlijk.. ik ben er niet bij geweest. Rot is het wel. Het zal wel in afgeslankte vorm verder gaan, denk ik.
 4. Durashift

  wist je dat

  In hetzelfde werk? Wat wordt het voordeel dan?
 5. Durashift

  wist je dat

  Mixer? ('t is niet Spaansen maar Breedijk). Kaas, dat kan wel, zover ik weet..
 6. Durashift

  wist je dat

  Klopt.
 7. Durashift

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Lekt ie nou? Tja, tijdens de 'bouwvak' doorwerken is toch niks nieuws meer? Diverse grote spoorprojecten zijn nu volop aan de gang. De staallassers / bouwers bij mij om de hoek gaan ook gewoon door en door.
 8. Durashift

  Afslag gemist

  Ja, vond dat ook al vreemd. Misschien een andere boot/haven?, wellicht wel via de kade bij CRO?
 9. Durashift

  Salaris correct?

  oh jee.. dat wordt verteren in de kroeg.
 10. Durashift

  Alweer een ramp in Italië

  Ik zag de bliksem ook op één van de filmpjes.. net na de instorting.. gruwelijk weer daar.. Inderdaad zeer triest nieuws dit.. vlak na dat ongeval van vorige week.. Ik lees nu ook dat men de gehele brug niet meer vertrouwd.. wat mij enigszins logisch lijkt. Alle gebouwen die eronder staan worden geëvacueerd. https://www.transport-online.nl/site/94231/reddingswerkers-vrezen-dat-rest-morandi-brug-ook-instort-livestream/ Maar.. klopt het nou, wat ik een chauffeur op de radio (1) hoorde vertellen.. dat men die brug aldaar kon voelen bewegen als men met volle bak erover heen reed? Ik kan mij dat moeilijk voorstellen... tenzij je er zelf met je voeten op staat.. maar toch niet via het onderstel van een (vierpunts?) geveerde trekker?
 11. Durashift

  Afslag gemist

  Oh, maar dan wel laag genoeg voor alle viaducten op de A20?? Dit span stond niet op de snelweg. Het had de A15 misschien wel verlaten.. dat weet ik niet. Ik zag dit dus staan zoals op de foto, dus de toerit naar de A15, net na de bocht en voor de tunnel. Tegenover de autoterminal van CRO. (vh Broekman) Op de plek waar al die rijplaten gelegd zijn.. stonden de gele begeleidingsbusjes.. de politie Passat en nog wat 'betrokkenen'..
 12. Durashift

  Afslag gemist

  Nou, ik zag dit dus staan vanochtend, iets na 11 uur). Stonden wel 3 begeleidingswagens bij.. Geen idee waar men vandaan kwam? Bestemming zal wel HvH moeten zijn? Is de kromming i.c.m. beperkte bodemvrijheid een beletsel voor het nemen van tunnels? Want anders lijkt mij dat het in- en uitrijden van de Thomassentunnel gewoon mogelijk is.. en dan een rondje maken op de Maasvlakte om te keren.. toch?
 13. Durashift

  wist je dat

  ... dat ik wel een beetje aan het klooien ben.. > Gisteren na het eerste laadadres de balken vergeten mee te nemen.. > Ik vanochtend mijn bestuurderskaart pardoes in de 2e gleuf duwde.. .. verder nog een klein noodstopje onderin het Gouwe aquaduct overleeft.. lading stond nog rechtop, dat dan gelukkig weer wel. Het zal wel aan de vakantie -dip liggen, denk? EC300 en Marco555 > gefeliciteerd. Kan er nu niet meer onderuit. Ja, ik ga ook switchen eind deze maand.. naar meerdaagse ritten in het autotransport. Rood met wit combinaties hebben ze en, naar goed lokaal gebruik, ook teksten op de voorklep. 'Zo is het goed' wordt de mijne (5 lader) Vanmiddag op de A12 al even kunnen zien hoe het 'mis' kan gaan.. eentje kon de achterwielen van zijn, bovenhoofdse, lading door zijn voorruit zien.. Zat, merkwaardig genoeg, wel een spanband omheen..
 14. Durashift

  Salaris correct?

  Eh, staat er toch echt, Pierre. Laatste woord. Tja, je berekening zal best reëel kunnen zijn.. Verblijfskosten zullen er toch wel gemaakt worden.. al zijn het de ingrediënten voor de te koken maaltijden door de vrouw.
 15. Durashift

  Nieuws in plaatjes

  Wieldoppen.
×