Spring naar bijdragen

Durashift

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2472
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

1777 Excellent

Over Durashift

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Mobiliteit

Recente profielbezoeken

14689 profielweergaven
 1. Durashift

  Parkeerplaats in Parijs

  In het andere topic waar je min of meer dezelfde vraag stelde, is al geantwoord of je misschien iets specifieker kan zijn wáár je in Parijs zijn moet. Ik heb het antwoord niet voor je, maar het is wel handig, denk ik, om iets concreter te zijn over waar je moet lossen a.s. zondag. Suc6.
 2. Tja, waar moeten straks dan al die Ewals opleggers geparkeerd worden? Maar wel goed om te weten dat de hechting van de lak van, bijvoorbeeld, fg2200 zijn Scania of die nieuwe bij Marco555 zijn werkgever, nog niet het beste is... Volgens dit bericht hebben de mensen in november vorig jaar wel gestaakt. https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/140896/Medewerkers-Scania-Meppel-gaan-opnieuw-staken
 3. anders heeft de beveiliging aldaar nog wel z'n middeltjes om vertrek te verhinderen, d8 ik zo.
 4. Wat wil je daar dan op bekleden? Airbag proof of niet?
 5. Durashift

  wist je dat

  ^^^^ ah, okay, Vandaar. Zijn dan wel sterke chassispunten om het iets op te tillen.
 6. Durashift

  Complete newbie: René

  Ik zou dat even met je rijschool kortsluiten. Mijn ervaring is dat er eerst een examendatum wordt aangevraagd en er dan 28-30 uur wordt teruggerekend voor praktijkstart. Praktijkexamen werd bij mij (en bij alle anderen) pas aangevraagd na behalen van alle 3 de theorie-examens. Geen idee of dat iets met de verplichting vanuit het CBR te maken had of dat het gewoon de werkwijze van de rijschool betrof. Maar, gefeliciteerd met je baan. Veel succes en inderdaad een mooie opstap zo te horen voor straks als je alleen op route moet.
 7. Nou, ziet er lekker uit.. die printplaat rechts..
 8. Jammer Danny, maar begrijp het wel.
 9. Durashift

  wist je dat

  Maar, er moest toch wel iemand inzitten om te sturen, lijkt mij?
 10. Voornamelijk het laatste, denk ik. Maar, als men uit bed komt kán er gekeken worden of het haar nog goed zit, lijkt mij. Ik heb er geen ervaring mee, was er al snel achter dat gewoon de tondeuse erover nét zo makkelijk is.
 11. Het zal zoiets wel wezen: https://stickwithme.nl/daf-diesel/
 12. Durashift

  Het leven van een Botschauffeur

  Klapt niks uit. Het houdt de boven (of voorkant indien uitgeklapt) vast. Het zal ook wel onderdeel van de kreukelzone zijn, doordat het in het midden gesplitst is, lijkt mij. https://www.verdegro.com/products/crash/truck-mounted-attenuator-tma-us-100k/8 Waarom niet voor een zwarte of rode kleur gekozen voor die buizen? Zonder pas terug rijden naar Lelystad is wel een beetje creatief omgaan met de regels hè. Je mag best met de pas erin rijden natuurlijk.
 13. Durashift

  Wekelijkse rust

  Nee, jij hebt het goed. Je mag 6 blokken van 24 uur maken waarbinnen je alles moet doen (rijden, pauze, rusten) Het 7e blok is dan verplichte, verkorte rust. Hoeveel rust heb je afgelopen weekend gehad? Als je jouw vrije woensdag als verkorte rust beschouwd, dan kan je inderdaad dit aankomend weekend doorwerken.. tot en met dinsdag. Daarna moet je verplicht 45 uur aan de kant. Compensatie voor de verkorte rust zou je ook in de week daarop nog kunnen maken. ~~~~~~~~ maar goed, misschien heb jij wel een heel creatief baasje ... en heeft ie bepaalde middelen / instrumenten om jou wel 12 dagen achter elkaar te laten werken.. in de praktijk.. maar in theorie een oplossing heeft.. Zal je, vermoedelijk, wel geld kosten als je gecontroleerd wordt..
 14. Durashift

  Complete newbie: René

  Oei, voor je eerste schriftelijk examen? Dat schiet niet op dan, helaas. Ik hoorde van de week nog een termijn van 3 tot 5 maanden, dat theorie wel snel te examineren was maar praktijk wat lang kan duren (max. 30 lesuren). Midden NL.
 15. ^^^ precies. Hangt ook af van de grootte van het bedrijf, denk ik. Wie heeft er een streepje voor en wie niet, kan ook meespelen natuurlijk. Kan je het maken om de afspraak te maken dat je niet naar een bepaald land wilt rijden? Wetende dat een ander daar dan extra vaak naar toe moet, bijvoorbeeld. Tja, zal je net zien dat jij 3 van de 5 dagen telkens de pineut bent met werk dat met de trailer van de opdrachtgever gedaan moet worden.. en dat het nét niet lukt om een rit te plannen die niet al te ver van je huis vandaan loopt.. Kan je wat regelen om thuis te komen zonder vrachtwagen..
×
×
 • Nieuwe aanmaken...