Spring naar bijdragen

Durashift

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2312
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Over Durashift

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Mobiliteit

Recente profielbezoeken

13303 profielweergaven
 1. Durashift

  Je auto op een mooie lokatie

  Nu je het schrijft, zie ik het aan dat ruitje boven het portier inderdaad. Dan klopt het weer.
 2. Welja. Alles is te printen toch?
 3. Durashift

  Waar gaat de reis heen...???

  Sterkte man.
 4. En een keertje 58 uur maken zodat je 3 nachten thuis kan slapen, gebeurt dat ook nog eens?
 5. Durashift

  Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  .en dat voor een ' stickerfabriek' ?
 6. Durashift

  Do Meeus

  Ok. 🇬🇧
 7. Durashift

  ik leer het nooit....

  Anyway.. viel jij onder de transportCAO bij je vorige werk? Volgens mij zegt onze CAO wel het één en ander omtrent scholingskosten en welk deel voor de werkgever is en blijft. 900 euro aan scholingskosten... dat zijn meerdere dagen voor de code95, neem ik aan.? Omtrent scholingskosten... kwam ik (ff snel) dit artikel tegen. Vooral dat stukje over de Hoge Raad is misschien interessant voor jouw situatie: Tevens lees ik dat er een wet is waarbij de werkgever een vermindering op de loonbelastingpremies mag doen dat qua bedrag bijna 3x zo groot is als dat wat bij jouw ingehouden is.. Dat zou, lijkt mij, inhouden dat er van 2 wallen 'gegeten' wordt vanuit jouw voormalige broodheer.. Heb je geen rechtsbijstand of lidmaatschap van een vakbond; Probeer een afspraak te maken bij het juridisch loket. https://www.juridischloket.nl/hoe-we-werken/ Sterke en succes gewenst.. gelijk hebben is nog (lang) niet gelijk (poen) krijgen, denk ik zo..
 8. Ja, zou kunnen. Nou, volgend jaar EP verkiezingen.. een betere verdeling van de 90 rij-uren moeten dan maar in elk verkiezingsprogramma komen. Iemand een sticker maken met het getal 90 / 2 = 45 rijuren per week? Of 90 = 90 en niet 56 / 34!
 9. Durashift

  Do Meeus

  Doel je op dat vastgoed/ verzekeringsbedrijf?
 10. Juist, dus geen last van de regel want er kon gewoon 'lekker' omheen gewerkt worden.. In dit digitale tijdperk kan dat niet meer (zo makkelijk) en is het een knelpunt geworden. Nou, ga d'r maar aan staan.. een regel die al ruim 30 bestaat.. te willen wijzigen in Europees verband.... Was dat destijds dan zo goed geregeld?
 11. Durashift

  ik leer het nooit....

  Moet hij die wel hebben, natuurlijk. Sterkte Tiny, zo te lezen zijn jullie op de weg terug, zover dat gaat, en is het financiële zeer een pijnpunt dat nog opgelost moet worden, indien mogelijk. Voor de toekomst: ook als je mondelinge afspraken hebt gemaakt, zeg een volgende keer dat je de gemaakte afspraken nog even digitaal aan de gene met wie je de afspraken maakt doet toekomen. Dat kan via e-mail of een Whats-App bijvoorbeeld. Al zet je maar kort neer, iets in de trant van: 'volgend op ons mondeling gesprek van d.d. bevestig ik hierbij de door ons gemaakte afspraken,. te weten:.... en dan met vriendelijke groeten afsluiten.
 12. Durashift

  Magnetron

  Check dit ff.
 13. Durashift

  Je auto op een mooie lokatie

  Tekst op het SSC deel verschilt bij de DAF's. jajaja, die bus van (ex?) Kiezebrink is zeker meer als 3500 kg. GVW?
 14. Durashift

  wist je dat

  Wat denk jij, zelf gedaan natuurlijk. Gelukkig had ik zelf nog wat gereedschap mee. (potsleutel zat niet in dat zwarte zakje.. ) Bandenboer zal er wel iets minder 'zooi' van gemaakt hebben..
 15. Durashift

  wist je dat

  .. dat ik gistermorgen, voor vertrek, niet voor niks het rondje om de auto maakte..
×