Spring naar bijdragen

Durashift

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1589
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Durashift

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Mobiliteit

Recente profielbezoeken

8939 profielweergaven
 1. wist je dat

  .. Poolse koledzy een erg dure kater heeft opgelopen... Een 33-jarige vrachtwagenchauffeur uit Polen heeft een megaboete van 25.000 euro ontvangen van zijn werkgever omdat hij dronken achter het stuur zat in Veenendaal. De politie werd vrijdagmiddag gealarmeerd over een dronken vrachtwagenchauffeur op de Generatorstraat, die daar net was gearriveerd om zijn lading te lossen bij een bedrijf. Daar bleek zijn lading niet goed te zijn ingepakt. Toen de man hierop werd aangesproken, werd hij agressief. Agenten roken bovendien een flinke alcohollucht en besloten hem een blaastest te laten doen. Daarbij blies hij 900 ugl/l., terwijl maximaal 220 is toegestaan. De chauffeur kreeg een rijverbod van 11 uur, maar moet van zijn werkgever ook een boete van 25.000 euro betalen. "De werkgever wil niet dat zijn chauffeur onder invloed van alcohol of andere middelen ongevallen veroorzaken waarbij mede-weggebruikers en hun passagiers betrokken kunnen raken", schrijft de politie daarover op Facebook. \ Bron: https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1699710/
 2. Zijn er al problemen bekent met euro 6 CF/XF

  mwah, dat die melding over brandstofverbruik dan niet getoond wordt is misschien winst.. maar dat kan je volgens mij ook met 1 druk op de OK knop regelen. Dat die ECO modus na 60 seconden weer inspringt, dát zou door de bestuurder permanent (via die keuzedraai-/drukknop) uitgezet moeten kunnen worden.. Daar is, volgens mij, dan juist wel weer een kabeltje en een computer bij de dealer voor nodig.. én toestemming van de baas.
 3. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Dat gaat nooit meer lukken in 20 uur. Aangezien er ook geen gegadigde was voor meervoudige bemanning.. zou ik de Italianen alvast inlichten. Nou ja, die weten wel wat omgaan met vertraging is, denk ik zo .. Evengoed succes met de rit.
 4. Nieuws in plaatjes

  Anders werkt de grap niet.. maar goed, buiten statiegeld om.. zou je dus zo'n 100 bierkratten kunnen kopen in een jaar (10 euro per stuk, telkens in de aanbieding, moet lukken denk) Da's 2 per week, ongeveer... ruim gerekend. Duss.. 48 flesjes per 7 dagen.. iets meer als 5 flesjes per dag.. Nou, dan moet je eigenlijk nog verrekte zuinig doen om met die voorraad een TV dag door te komen.. Dat wordt toch met koffie beginnen.. wat weer ten koste van het rendement gaat..
 5. wist je dat

  vertel? Want het is hier nu gaan regenen, dus dat ruimen van de sneeuw zal vanzelf wel gaan..
 6. wist je dat

  Ik ga dadelijk maar een beetje sneeuw ruimen, voor de noodzakelijke beweging.
 7. Borghuis Transport

  Waarom schrijf je dan op de vorige pagina, bij het bericht over de nieuwe bedrijfsnaam, "we zijn weer 'los' "? Dat gaf bij mij de indruk dat jij erbij hoort.. al kon/kan ik mij dat dan weer moeilijk voorstellen gezien je bijdragen hier.
 8. Waar gaat de reis heen...???

  Sneeuwpret dus.
 9. wachtrij Gotthardtunnel

  Tja, het is geen EU gebied.. daar zou zo'n onderscheidt niet kunnen/mogen, denk ik.
 10. Voorruitfoto's!!

  jajaja, maak dat de kat maar wijs.
 11. Voorruitfoto's!!

  Nee, dat is het andere gaatje..
 12. Sfeer verlichting interieur Daf XF106

  Kapjes weglaten?
 13. Voorruitfoto's!!

  Uh? Wat heb je nou aan een korte rok als er zo'n lange majo/legging/stretch broek onder zit?
 14. Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)

  Okay, ik kan mij jouw keuze wel voorstellen. Alleen, aan de andere kant.. er staat nu wel (vermoedelijk) al een paar dagen een stoep volgebouwd met steigermateriaal. Ook 'lekker' voor de buurt (mensen die slecht ter been zijn enzo..) Niet dat dit direct jouw verantwoording is/was.. maar een oplossing ergens in het 'midden' was niet mogelijk? Och, is toch maar het laatste stukje van de reis toch.
 15. Mp4 problemen met de versnellingsbak

  Zou kunnen, al heb ik die ervaring met MAN en DAF's nog niet gehad. Wél dat die MAN 'langzaam' schakelt.. bij vooral van D naar R.. (of ik ben te ongeduldig..)
×