Spring naar bijdragen

Durashift

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1491
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Durashift

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Mobiliteit

Recente profielbezoeken

7905 profielweergaven
 1. Rotonde Joure met nieuwe dashcam

  Ja, de fly-overs zijn slecht enkele rijstroken, zag ik verbaasd. Blijft dus de in-voegende beweging in stand gehouden, vanaf Sneek. Nu wel met meer ruimte. Al schijnt het zo te zijn dat de as Heerenveen -Emmeloord (A7 - A6) een stuk drukker qua voertuigaantallen te zijn dan de doorgaande as Sneek - Heerenveen. SublimeFM: leuke zender maar 's nachts zet ik 'm niet op.. ik acht de kans op indutten daarmee wat te groot bij mij.
 2. Rotonde Joure met nieuwe dashcam

  tja, was je daar 2 dagen te vroeg.
 3. Dagje Polderbaan (Schiphol)

  Fijne tijd met je hobby leeuw. Maak er nog maar een paar van vrachtvliegtuigen, nu het nog kan, voordat de slots (deels) aan de budget passagiersmaatschappijen zijn weggegeven in het nieuwe seizoen.
 4. De nieuwe Keulse / Venlo Schwanenhaus

  Van Cranenbroek gaat de hut in Dongen 2x zo groot maken. http://www.omroepbrabant.nl/?news/270517832/Tuincentrum+Van+Cranenbroek+in+Dongen+wordt+twee+keer+zo+groot.aspx Vreemd genoeg wordt de vestiging in Venlo niet genoemd in de laatste alinea van het artikel..
 5. wist je dat

  .. dat ik het eraf (kapot) drukken van een (rode) luchthandje ook kan bijschrijven op mijn ervaringenlijst. Triangel was nog recht, gelukkig.
 6. wist je dat

  ^^^^ valt nog mee. 5x per dag heb ik ook al eens voorbij zien komen. APS in Breda doet het tot 8x per dag (zal wel rondom het eigen industrieterrein zijn, denk ik. ) http://aps-bv.nl/
 7. automaat of schakel

  Succes man
 8. DC aanleverings hel!

  huisregels niet opvolgen? Grote bek geven?
 9. TLN vreest lastenverzwaring door komst kilometerheffing

  Kijk an Rob, je wist het wel. https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/auto_en_vervoer/belastingen_op_auto_en_motor/belasting_zware_motorrijtuigen/belasting_zware_motorrijtuigen Nou ja, ik heb die drie letters ook maar hier op het forum geleerd. HIT gebruikte het een tijdje terug in een onderwerp over zijn auto (was op de snelweg gespot tijdens een verhuur klus). Wist ik ook niet waar hij op doelde, zocht ik het ff op én had ik weer iets geleerd.
 10. Waarin rij je nu eigenlijk?

  Qua decibels in het interieur hebben je collega's het beter, naar mijn ervaring. Nog een beetje goede stoel in die rode met een miljoen + aan kilometers?
 11. TLN vreest lastenverzwaring door komst kilometerheffing

  De BZM gaat er dan vanaf toch? Denk dat TLN er meer de pé in heeft dat dit punt door de KNV is 'belobby'd '
 12. DC aanleverings hel!

  Ja, dat denk ik ook wel. Aan de inslag kant is het veelal 'moeilijk'. Kost het aanleveren van spullen tijd, ruimte, problemen oplossen (pallets te hoog met product gestapeld bijvoorbeeld.). Het kost de organisatie dus iets.. Op kosten bespaart men graag.. dus de afdeling inslag / controle nét ff te krap bemensen spaart wat € muntjes uit. Maar ja, aan de uitslag kant daarentegen.. Jaaaa, dán hebben die goederen 'ineens' waarde voor de firma. Dán mot het spul ineens super rap weg richting klant. Want dat levert geld op. Het hele 'kosten' proces ervoor is geweest. Dus, vlámmen met die zooi. Gas érop. want bij de klant (of eigen vestiging) staan de mensen op je te wachten.
 13. Rotonde Joure met nieuwe dashcam

  Mooi man, jouw beelden uit 2014 leveren dus nog geld op, of niet ?
 14. Waar gaat de reis heen...???

  Straks met de schamel naar de Zeeuwse kust.
 15. Tuinkabouter on tour

  Nooit geweten dat er voor suikerbieten ook een quotum was.
×