Spring naar bijdragen

Leeuw

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  2312
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  72

Over Leeuw

 • Rang
  Zeer gewaardeerd poster
 • Verjaardag 19-02-1973

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.flickr.com/photos/bartdonker

Profile Information

 • Gender
  Male

Recente profielbezoeken

16188 profielweergaven
 1. Leeuw

  Teddybeer ontmoet Abraham

  Van harte gefeliciteerd Jan, en nog vele jaren in goede gezondheid toegewenst!
 2. Leeuw

  wist je dat

  Dank je wel, ik had het idee dat dit alleen maar gebeurde, door het langdurig remmen in afdalingen, waardoor het oppervlak van de remvoeringen veel te heet en de wrijving (en dus remwerking) minimaal wordt.
 3. Leeuw

  Fnv in zwaar weer.

  Het leeuwendeel van de chauffeurs is niet in het weekend op pad, omdat het werk het niet vereist. Je reageerde op mijn stelling, dat het leeuwendeel van de chauffeurs niet met een wekelijkse of tweewekelijkse rust in de cabine te maken heeft. Ik heb niets gesteld over de vraag of weekenden maken nu minder vaak voorkomt en ga daar ook mijn vingers niet aan branden.
 4. Leeuw

  Waar gaat de reis heen...???

  Fijne vakantie aan alle vakantiegangers! Maandag krijg ik ook alvast een voorproefje daarop: Vrij
 5. Leeuw

  wist je dat

  In de bergen kan ik me bij verglaasde remmen nog iets bij voorstellen, maar in Balkbrug is het zo vlak dat je de visite van vandaag, gisteren al kon zien aankomen... Gelukkig is dit nog goed afgelopen!
 6. Leeuw

  forumgebruikers gespot

  Heb je inderdaad niet gezien en ja, het was weer vrij "gezellig" daar... Alsnog:
 7. Leeuw

  Weekendrust mag niet meer in de cabine

  Ben zelf jarenlang admin geweest en heb er veel plezier aan beleefd. Dus ja, doen!
 8. Leeuw

  Fnv in zwaar weer.

  Heel simpel Peter, kijk eens om je heen. Of het nu in de echte wereld is of in het forum: De meeste chauffeurs maken geen weekenden onderweg.
 9. Leeuw

  forumgebruikers gespot

  Leuk je weer eens gesproken te hebben en ook ik heb een vaantje gespot Roadtrain ook nog gespot om iets voor zessen op de A27/28 bij Lunetten ri. Amersfoort, leek het.
 10. Leeuw

  Dronken bestuurder

  Alcoholisten ontkennen doorgaans dat ze een probleem hebben en al die mensen die eromheen lopen en doen alsof dit de normaalste zaak van de wereld is, die zijn er debet aan dat dit gewoon zo doorgaat. Ga maar na, als zelfs de EU-juichaapjes RTL en NOS (geknipte versie) dit laten zien... De blik van Trump die op enige moment langsloopt is ook wel leuk. Hij is zo'n 10 jaar ouder dan Juncker en wat je ook van hem vindt, hij loopt er heel anders bij.
 11. Leeuw

  Fnv in zwaar weer.

  We hebben al eens per pb contact gehad, onder andere over ons vroeger werk en ook op het forum heb ik geschreven over wat ik eerder jaren zoal heb gedaan. Je weet dus best dat ik ook wel wat anders dan dagwerk heb gedaan en dan vind ik die opmerking over inleven best flauw. Ik snap wel waar dat nu weg komt maar zeg zelf: Dat je m'n gekscherend bedoelde opmerking in het andere draadje zó serieus zou nemen, kon ik ook niet weten... Maar goed, mijn vraag blijft dus: Welke regeltjes zijn erbij gekomen die ervoor zorgen dat nu niemand nog chauffeur wil worden? Ik kan namelijk best redenen bedenken, maar nieuwe regeltjes zou als oorzaak bij mij niet snel opkomen...
 12. Leeuw

  Waar gaat de reis heen...???

  Over een uurtje naar de basisschool, minileeuw ophalen en er samen met hem een mooie middag van maken. Fijn weekend allemaal!
 13. Leeuw

  Dronken bestuurder

  Juncker, voorzitter van de Europese Commisie, tijdens het NATO-Gala. Kan (0:02) het trapje niet zonder hulp beklimmen, wankelt op zijn benen (0.25), waarna hij door twee man rechtop gehouden en weer van het trapje af geholpen wordt. Op (3.20) dreigt hij achterover te vallen en wordt door de president van Finland tegengehouden. Zo iemand staat aan het hoofd van de EU... Ohja, hij is natuurlijk niet écht dronken want volgens Rutte heeft hij gewoon rugproblemen. Proost!
 14. Leeuw

  wist je dat

  Tandarts met happy end?
 15. Leeuw

  Een week van een koetelaar

  Gaaf Trieftol! Twee jaartjes geleden heeft onze kleine nog een vlaggetje van de bediener van de Schwebefähre gekregen. Jij ook? Blijken vroeger trouwens nog veel meer van dit soort gevaarten bestaan te hebben.
×