Spring naar bijdragen

LotusVV

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  41
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over LotusVV

 • Rang
  Advanced Member
 • Verjaardag 28-08-1969

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hoofddorp
 • Interests
  Fallas Festival Valencia

Recente profielbezoeken

1895 profielweergaven
 1. Regio Den Haag ben ik niet echt bekent met werk. Staalduinen vervoert bulk en wil ook chauffeurs opleiden tot bulkchauffeur. Weet niet of dat is wat je zoekt.
 2. Welke regio is wel handig om te weten.
 3. Wat ervaringen van mijn kant: Bidfood 2 ritjes gereden. Wil ik nooit meer doen. 's Morgens vroeg brood ritten. De karren zijn niet zwaar, je moet er handigheid in hebben. Leuk om te doen. Palletwerk bij bedrijven meestal in industriegebied. Lekker werk Je weet hoe laat je moet beginnen, je weet niet hoe laat je werk stopt. Daar moet je tegen kunnen. Dagen van 12 uur zijn eerder regel dan uitzondering. Goede tip is inderdaad om een werkgever te vinden die leuk werk heeft, of waar meer mogelijkheden zijn. Want 3 jaar lang werk doen wat je niet wilt.....
 4. LotusVV

  palletwerk op industrie

  Brouwer Mijdrecht R Nagel OudeMeer Middelkoop o.a. Nieuw Vennep (blauwe auto's) Bos o.a. Schiphol Bedrijven die luchtvracht rijden komen veel in industriegebieden met pallets.
 5. LotusVV

  wist je dat

  Distributie van luchtvracht door Nederland best relax werk is.
 6. LotusVV

  Tekort aan chauffeurs groeit verder

  Die opmerking werd (ook) in Hoofddorp gemaakt door de directeur.
 7. LotusVV

  Tekort aan chauffeurs groeit verder

  Blij dat ik bij de overige 40 % hoor. Je moet zelf toch nadenken over wat ze vertellen tijdens een voorlichtings avond.
 8. LotusVV

  Truckers die bij storm rijden zijn asociaal

  Ik zag diverse trucks met zeiltrailers aan de kant en rijden die spanbanden om hun trailer hadden geplaatst. Een zeilen trailer was te laat. Deze stond bij de oprit richting benzinepomp op de A2 voorbij Utrecht richting Maastricht. Het dak van zijn zeilentrailer lag half aan de zijkant en half nog op zijn dak.
 9. LotusVV

  Waar gaat de reis heen...???

  Ipv 10.00 u beginnen 11.30 u beginnen. Er moeten nog handel bij komen..... Laden Hillegom, lossen Hoofddorp, Krommenie, Purmerend, Amsterdam, Amsterdam
 10. LotusVV

  dagelijkse uitdraai tagograaf

  Duidelijk advies. Ik zal in mijn tas 2 rollen leggen en dan is er geen probleem meer. Ik ben geholpen. Mijn dank.
 11. Mijn werkgever heeft geen rollen voor de tagagraaf. Dus ook geen reserve rol in de auto. We rijden niet in Duitsland dus 2 rollen hoeft niet. Nu is het de bedoeling dat je elke dag een uitdraai maakt van je tagograaf. Nu zegt mijn werkgever dat dat niet hoeft. De controlerende instanties controleren toch je pas en daar staat alles op. Wie heeft er gelijk?
 12. LotusVV

  Sigaretten aansteker kapot

  We zijn een tijd verder sinds mijn vraag. Inmiddels was er een simpele oplossing om mijn TomTom te kunnen gebruiken. Een TomTom werkt gewoon op 12 volt en op 24 volt. Ik ben er nog niet achter wat er aan de hand is met de sigarettenaansteker. Ik rook niet dus het is geen dringende zaak. Laat tegen de tijd wel de Mercedes dealer zoeken.
 13. Hallo, In mijn truck werkt mijn 12 volts stekker van mijn Tomtom niet in de sigaretten aansteker. Is de sigaretten aansteker stuk of werkt deze op 24 volt? Ik wil graag mijn Tomtom kunnen gebruiken in geval van nood.
 14. LotusVV

  Waar gaat de reis heen...???

  Morgen dagje Don, Naaldwijk
 15. LotusVV

  Doe je voordeel, kook eens in je auto!

  Misschien hier kijken: kokenopdecamping.nl
×