Spring naar bijdragen

LotusVV

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    41
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door LotusVV geplaatst

  1. Regio Den Haag ben ik niet echt bekent met werk. Staalduinen vervoert bulk en wil ook chauffeurs opleiden tot bulkchauffeur. Weet niet of dat is wat je zoekt.
  2. Wat ervaringen van mijn kant: Bidfood 2 ritjes gereden. Wil ik nooit meer doen. 's Morgens vroeg brood ritten. De karren zijn niet zwaar, je moet er handigheid in hebben. Leuk om te doen. Palletwerk bij bedrijven meestal in industriegebied. Lekker werk Je weet hoe laat je moet beginnen, je weet niet hoe laat je werk stopt. Daar moet je tegen kunnen. Dagen van 12 uur zijn eerder regel dan uitzondering. Goede tip is inderdaad om een werkgever te vinden die leuk werk heeft, of waar meer mogelijkheden zijn. Want 3 jaar lang werk doen wat je niet wilt.....
  3. Brouwer Mijdrecht R Nagel OudeMeer Middelkoop o.a. Nieuw Vennep (blauwe auto's) Bos o.a. Schiphol Bedrijven die luchtvracht rijden komen veel in industriegebieden met pallets.
  4. Duidelijk advies. Ik zal in mijn tas 2 rollen leggen en dan is er geen probleem meer. Ik ben geholpen. Mijn dank.
  5. Mijn werkgever heeft geen rollen voor de tagagraaf. Dus ook geen reserve rol in de auto. We rijden niet in Duitsland dus 2 rollen hoeft niet. Nu is het de bedoeling dat je elke dag een uitdraai maakt van je tagograaf. Nu zegt mijn werkgever dat dat niet hoeft. De controlerende instanties controleren toch je pas en daar staat alles op. Wie heeft er gelijk?
  6. We zijn een tijd verder sinds mijn vraag. Inmiddels was er een simpele oplossing om mijn TomTom te kunnen gebruiken. Een TomTom werkt gewoon op 12 volt en op 24 volt. Ik ben er nog niet achter wat er aan de hand is met de sigarettenaansteker. Ik rook niet dus het is geen dringende zaak. Laat tegen de tijd wel de Mercedes dealer zoeken.
  7. Hallo, In mijn truck werkt mijn 12 volts stekker van mijn Tomtom niet in de sigaretten aansteker. Is de sigaretten aansteker stuk of werkt deze op 24 volt? Ik wil graag mijn Tomtom kunnen gebruiken in geval van nood.
  8. Misschien hier kijken: kokenopdecamping.nl
  9. LotusVV

    Zware crash Beverentunnel

    Whow, dat was schrikken. Bobo, dank voor het delen.
  10. Het wordt niet vandaag, maar zodra ik meer weet zal ik het hier posten.
  11. Klopt, morgen weet ik meer en zal ik antwoorden.
  12. Ik mag geen lifters meenemen van mijn baas.
  13. Via het zij instroomtraject gesolliciteerd bij Verhoek. Inmiddels 6 weken geleden. Helemaal niets gehoord daarna.
  14. LotusVV

    de week van rubberduck

    Rustig aan en vanaf nu doen wat jij wilt. Het leven is te kort.
  15. Is het niet zo dat Duitsers de afkorting NL lezen als Nur Links? En wij ons daar goed aan houden. (in onze pkw)
  16. LotusVV

    Horror chash A4 (D)

    Rekening houden met wat er nog meer om je heen gebeurt. Voorkomen wat je wil voorkomen, niet alleen een stuur vasthouden. En je weet dat er toch altijd net iets anders gebeurt. Andere weggebruikers reageren dan anders dan je verwacht.
  17. LotusVV

    Weer één!

    In deze tijd prettig dat het voor een onbepaalde tijd verlengd is. Gefeliciteerd en nog vele veilige kilometers voor Loos.
  18. Leuk een nieuwe chauffeur erbij. Welkom en veel plezier.
  19. Een laag gemalen koffie in bijvoorbeeld een ovenschaal. Deze plaats je in de cabine wanneer je een weekend niet rijd. Waar heb ik dit van, dit wordt in ziekenhuizen gedaan als er een rottende wond is bij een patiënt. Dit neemt de geur op. En nee, ik was niet de patiënt.
  20. Een zeilentrailer gebruiken voor dit dure spul. 1 + 1 = 2 volgens mij. Degene die dit transport geregeld heeft zal maar eens om de tafel moeten met de verzekering. Lijkt me dat de verzekering niet uit betaald.
  21. Kwestie van achterstallig onderhoud? Gewoon gassen.
  22. In het filmpje wat hier op deze pagina staat: https://www.cbr.nl/goederenvervoer.pp wordt gezegd dat het CBR het direct verwerkt (het examen). Dit gaat met een aai pad. Lijkt me dat het ontzettend snel gaat.
  23. Daar is iets onder weggespoeld in de loop der tijd. En dan zakt het nu in een keer in en spoelt het weg. Wat een drama.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden