Spring naar bijdragen

LotusVV

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    41
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door LotusVV

  1. Wat ervaringen van mijn kant: Bidfood 2 ritjes gereden. Wil ik nooit meer doen.

    's Morgens vroeg brood ritten. De karren zijn niet zwaar, je moet er handigheid in hebben. Leuk om te doen.

    Palletwerk bij bedrijven meestal in industriegebied. Lekker werk

    Je weet hoe laat je moet beginnen, je weet niet hoe laat je werk stopt. Daar moet je tegen kunnen. Dagen van 12 uur zijn eerder regel dan uitzondering.

    Goede tip is inderdaad om een werkgever te vinden die leuk werk heeft, of waar meer mogelijkheden zijn. Want 3 jaar lang werk doen wat je niet wilt.....

    • Like 1
  2. 4 uur geleden zei Vrachtrijder:

    Ben onlangs in Nederland staande gehouden door ILenT en toen bleek er geen rol in de tachograaf te zitten. Ben die hele discussie niet aangegaan en direct het tankstation binnen gelopen om nieuwe rollen te kopen. Die man deed verder nergens moeilijk over, sterker nog, hij pakte zijn eigen rol om gewoon een uitdraai te kunnen maken. Ik had in dit geval te maken met een schappelijke man, maar hij gaf me ook het advies te zorgen die rolletjes wel bij te hebben. Weet het bedrag niet meer, maar het kan je wel een boete opleveren van enkele honderden euro's.

     

    Dan zou ik toch verkiezen om voor die paar euro zelf wat rollen te kopen.

    Duidelijk advies. Ik zal in mijn tas 2 rollen leggen en dan is er geen probleem meer. Ik ben geholpen. Mijn dank.

    • Like 2
  3. Rekening houden met wat er nog meer om je heen gebeurt. Voorkomen wat je wil voorkomen, niet alleen een stuur vasthouden. En je weet dat er toch altijd net iets anders gebeurt. Andere weggebruikers reageren dan anders dan je verwacht.

  4. Een laag gemalen koffie in bijvoorbeeld een ovenschaal. Deze plaats je in de cabine wanneer je een weekend niet rijd. Waar heb ik dit van, dit wordt in ziekenhuizen gedaan als er een rottende wond is bij een patiënt. Dit neemt de geur op. En nee, ik was niet de patiënt.

  5. Dank je wel voor je tip, dat ik daar zelf nog niet aan heb gedacht! Als s&s zegt dat ze ook op za verwerken, dan geloof ik dat meteen ;). Mocht er iets mis gaan, dan is jouw idee nog een reddingsboei voor mij, ik houd het in mijn achterhoofd.

    Nou maar hopen dat de planning niet moeilijk doet over die twee dagen.

    Het is allemaal wel weer lekker last-minute van mij :s

    In het filmpje wat hier op deze pagina staat: https://www.cbr.nl/goederenvervoer.pp

    wordt gezegd dat het CBR het direct verwerkt (het examen). Dit gaat met een aai pad. Lijkt me dat het ontzettend snel gaat.

    • Like 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden