Spring naar bijdragen

Vrachtrijder

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1140
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Vrachtrijder

 • Rang
  Vrachtrijder
 • Verjaardag 19-07-1985

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gelre, Fryslân

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Vrachtrijder

  Zijn er al problemen bekent met euro 6 CF/XF

  Die stoel is niet te hoog, je moet gewoon klosjes op je gaspedaal lijmen.
 2. Vrachtrijder

  Zodadelijk op NPO 1 / opgelicht

  Onbegrijpelijk. Ik heb donderende ruzie gekregen over een paar honderd euro. De reden ook waarom ik destijds mijn eigen bedrijf heb opgezet, want dat gedonder heb ik niet meer. Ben wel benieuwd waarom iemand het zover op laat lopen, want na drie maanden zou ik toch stoppen met werken.
 3. Vrachtrijder

  Het 1e volwaardige chauffeurshotel in Nederland

  Geen idee wat je allemaal wil zeggen hier mee, maar ik denk dat de meeste van onze collega's het liefste gewoon thuis zijn in het weekeinde. Dat alarm is een bekend probleem daar in Ede, dat is al jaren zo, net als die gangen. Welkom in de wereld van Defensie. Maar ik zie niet in waarom jouw dochter niet met een andere (gelukkig vrouwelijke) student op een kamer zou kunnen slapen, gescheiden door een gordijntje op een voormalige kazerne in Ede. Die militairen hebben jarenlang met 2 of meer in die kamer geslapen, maar een student kan niet met een andere (gelukkig vrouwelijke) student op 1 kamer slapen? Beetje vreemde redenering. Maar ik zou dat inderdaad niet willen in mijn vrije weekeinde. Daarom ben ik in het weekeinde ook gewoon thuis. En als je werkgever wil dat je in een woonvoorziening slaap, dan stop je die extra wandelschoenen onder je snelbinders en fiets je zo naar die woonvoorziening toe. Dan heb je in elk geval je fiets en wandelschoenen bij de hand (niet dat ik ooit een MOE-lander heb zien fietsen of wandelen in Nederland, maar dat terzijde). Maar ik denk dat je precies het addertje onder het gras benoemd. Ik denk ook dat meneer Don die auto gewoon weer op pad stuurt met een andere Polska er op. Want ja, het zou toch ook wel wat gek zijn als meneer Don een woonvoorziening bouwt elk weekeinde voor wel 1 nacht gebruikt wordt en de rest leeg staat. Dit gaat gewoon een verhaal worden van 6 dagen op, 45 uur af en weer door op een andere auto.
 4. Vrachtrijder

  Het 1e volwaardige chauffeurshotel in Nederland

  Nu verblijf je met z'n vieren in een hok met een douche/wc, een eetzaal, ontspanningsruimte. Dat heb je in de gemiddelde vrachtwagen niet. Mijn laatste werkgever had wel zo'n vrachtwagen, maar die gebruikte dat ding alleen om op vakantie we gaan.
 5. Vrachtrijder

  Het 1e volwaardige chauffeurshotel in Nederland

  Gelukkig worden ze thuis, bij moeder de vrouw op de bank.
 6. Vrachtrijder

  Het 1e volwaardige chauffeurshotel in Nederland

  Helemaal niets. Ik ben fervent kampeerder en kook dan ook regelmatig buiten. Maar buiten het kamperen heb ik ook tijdens het werk wel eens buiten gekookt. Weliswaar niet in de kist, maar toch. Alleen moet het niet zo zijn dat een Maasvlakte Plaza elk weekeinde die plaat vol heeft staan met kamperende moe-landers, maar de deuren gesloten houdt omdat er geen hond komt eten.
 7. Vrachtrijder

  Het 1e volwaardige chauffeurshotel in Nederland

  Dat hele verkeersveiligheid verhaal is natuurlijk flauwekul, dat weet iedereen. Hier wordt het inderdaad niet veiliger van. Maar van de andere kant betwijfel ik dat een 1 persoons kamer echt veiliger is. Een goede nachtrust betekend ook matig met alcohol en op tijd naar bed. Dat is belangrijker dan de hoeveelheid personen die in 1 zaal slapen. Persoonlijk ben ik nog steeds van mening dat slapen in een vrachtwagen prima kan, maar richt dan speciale weekeind parkeerplaatsen in. Een Maasvlakte Plaza zou daar in de basis prima aan kunnen voldoen, al krijg je dan weer de situatie dat men naast het voertuig gaat zitten koken. Je moet veel van die mannen toch echt weghalen bij hun voertuig, dus feitelijk is dit de beste oplossing.
 8. Vrachtrijder

  Het 1e volwaardige chauffeurshotel in Nederland

  Wat is het probleem? Bij Defensie sliepen we ook op slaapzalen, dus ik zie het probleem niet.
 9. Vrachtrijder

  DAF 106 plug n play kabel

  Als je die er bij besteld wel ja.
 10. Vrachtrijder

  Naar welke muziek luister je op dit moment?

  Ik luister gewoon naar de radio, ongeacht waar ik ben.
 11. Vrachtrijder

  EO-ers vrijen vaker!

  Ik wilde er wel een keer op ingaan, maar toen ik zei dat mijn kwakje €100,- kost wilde ze niet meer.
 12. Vrachtrijder

  EO-ers vrijen vaker!

  Wat een raar onderzoek van de EO. Wat kan het verrotten hoe vaak iemand 'seksuele intimiteit' heeft? Als je dat soort dingen gaat onderzoeken geeft dat wel aan dat je echt niets nuttigs te doen hebt.
 13. Vrachtrijder

  Rijverboden in Frankrijk vanwege sneeuw

  Op het forum meenden diverse personen dat het uiteenlopende redenen onmogelijk zou zijn om een rijverbod in te stellen bij Code Rood. Daar denken de Fransen kennelijk heel anders over. https://www.transport-online.nl/site/88018/let-op-rijverboden-in-frankrijk-vanwege-sneeuw/
 14. Vrachtrijder

  Tekort aan chauffeurs groeit verder

  Nee, ik ben niet vergeten wat ik had getypt. Maar ik vind kostprijsberekening wel een heel groot woord voor een simpele rekensom van de uren per jaar waarin de kosten, mijns inziens, betaald moeten kunnen worden.
 15. Vrachtrijder

  Omgewaaide vrachtwagens

  Die theorie klinkt leuk, maar ik heb zomaar het idee dat de Boerenbond niet voldoende meel heeft voor 1 bakkerij.
×