Spring naar bijdragen

Vrachtrijder

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  1063
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Vrachtrijder

 • Rang
  Vrachtrijder

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. ALARM: Chauffeurs moeten uit Den Haag komen.....

  Dag mogen ze zeggen, maar ik denk dat men ook bij defensie meer waarde hecht aan de mening van mensen uit het veld. Om er vervolgens niets tot nauwelijks iets mee te doen.
 2. ALARM: Chauffeurs moeten uit Den Haag komen.....

  Die regels zijn er alleen gekomen omdat men in onze beroepsgroep niet met de tijd is meegegaan. Als jij 15 uur per dag wilt werken? Wat let je om dat met je baas af te spreken? Maar als ik (on)verwacht weg wil vanavond, waarom zou ik dan bij de planning vrij moeten vragen voor overuren om vervolgens allerlei drogredenen te horen waarom het niet zou kunnen? De planning regelt maar mooi dat ik om 17:00 uur terug ben en als het niet anders kan, dan vragen ze maar netjes of ik tijd heb om het te doen. Zo gaat dat in heel veel sectoren. Ik zie niet in waarom dat in de transportsector anders zou moeten wezen.
 3. Gordijnen

  Toen DAF met de euro 6 kwam, heeft men naar eigen zeggen de hele lijn vernieuwd. In de letterlijke zin van het woord heeft het niets met de euro 6 Motor te maken, maar het ging mij ook niet om het motorblok. Het ging mij om de vrachtwagen waar dat motorblok in ligt. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 4. Gordijnen

  De euro 6 is een jongere generatie dan de euro 5. Dus is het mogelijk dat DAF ook dat element van zijn product verbeterd heeft. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 5. Gordijnen

  Ik ben op het moment met een DAF XF uit 2012 aan het sturen. Prima auto, maar wat ik erg vervelend vind zijn die verrekte gordijnen. Dat plastic met die klipjes, het valt er steeds uit, zit amper vast. Kan er een heel verhaal van maken, maar het werkt gewoon niet. Nu vroeg ik mij alleen af, zit er in de euro 6 voertuigen ook zo’n waardeloos plastic gordijnrails of zijn die intussen ook goed verbeterd. En als het nog steeds van die rotzooi is, is het eigenlijk mogelijk om dat plastic gordijnrails te vervangen voor een degelijk systeem? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 6. ALARM: Chauffeurs moeten uit Den Haag komen.....

  Of de sector moet sectorbreed eens bij zichzelf ten rade gaan of het niet eens tijd wordt om de manier van werken aan te passen naar 2017.
 7. ALARM: Chauffeurs moeten uit Den Haag komen.....

  Als de beroepsgroep klaagt, dan moet die beroepsgroep niet zeuren over jongeren, maar bij zichzelf ten rade gaan. Dat veel jongeren voor een andere werkkring kiezen heeft, naar mijn idee, niet zoveel met boven hun stand leven te maken, maar meer met het onaantrekkelijke van de transportsector. Er is nog een te groot deel van onze sector die meent dat ze over de vrije tijd van een ander moeten beschikken. Dat werkte vroeger misschien wel, maar tegenwoordig niet meer. Onze beroepsgroep in het algemeen en de sector in het geheel zal daar een oplossing voor moeten vinden. Dat valt niet mee, maar alleen dan kan het vak weer aantrekkelijk gemaakt worden.
 8. ALARM: Chauffeurs moeten uit Den Haag komen.....

  Klopt, maar @shompie viel er over dat 'de jeugd' hooguit van 9 tot 5 wilde werken. Dat jij daar jouw eigen draai aan heb gegeven, prima. Feit is wel dat veel jeugd andere keuzes maakt. Niet omdat ze niet willen werken, maar liever een ander leefritme hebben dan het 'werken-eten-slapen' wat de transportsector toch wel heel erg heeft.
 9. ALARM: Chauffeurs moeten uit Den Haag komen.....

  Ik ook. Kwestie van goede afspraken maken.
 10. ALARM: Chauffeurs moeten uit Den Haag komen.....

  Wat is het probleem? Als je om 8:30 uur begint, een half uurtje pauze neemt en om 17:00 uur de deur achter je dicht trek, heb je een werkdag van 8 uur. Met goede arbeidsvoorwaarden en een fatsoenlijk salaris kan dat gewoon.
 11. Borghuis Transport

  Kop op Freddy. Blijven knokken om je droom te verwezenlijken! Faillissement is vervelend, maar je mag er ook weer van leren.
 12. Borghuis Transport

  Vervelend. En geen BV, dus ook privé in de problemen. Extra vervelend dus.
 13. Partnerruil

  Die ken ik anders. Twee mannen liggen in een bed. Zegt de één tegen de ander; 'ik had me deze partnerruil toch heel anders voorgesteld',
 14. A van Arkel vermist.

  A1, tussen Kootwijk en Stroe
 15. De Goudreinet Vuren

  Verstandige keuze. Zouden meer restaurants moeten doen.
×