Spring naar bijdragen

jeroenV1982

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

12 Good

Over jeroenV1982

 • Rang
  Member

Recente profielbezoeken

1283 profielweergaven
 1. https://www.marktplaats.nl/wijzigAdvertentie/m1192170488.html?c=d721e818194200feca4409741512b6e6&previousPage=mympSeller Moet weg! €500 met alles er op en er aan incl 32inch TV.
 2. Te koop: https://www.marktplaats.nl/a/spelcomputers-en-games/games-pc/m1179905866-scania-4-series-simulator-ets2.html?c=a2384ef0ece270f44503df9f8598c624&previousPage=lr&pos=1
 3. Volkswagen Polo 6R Diesel. Deze kan middels een CAN-BUS Shield worden aangesloten op een Arduino UNO bord. Euro Truck Simulator 2 heeft namelijk een "Telementary" API wat betekend dat er gegevens van de vrachtwagen verstuurd worden naar een poort op je PC. Aan die poort hang je dus het CAN-BUS shield en aan dat shield hang je dus weer een VW Polo klok waardoor je zo goed als alle functies op je klok hebt incl snelheid, toerental, brandstof, richtingaanwijzers etc.
 4. Lukt net niet Vandaag begonnen aan het houten frame waar het dashboard op komt
 5. De richtingaanwijzers doen het nu ook! https://youtu.be/0S2hfWKBWhQ
 6. Ja die gast had een bod van €2500, das best stevig. Ik weet natuurlijk niet wat mijn simulator op gaat brengen, maar een ruil moet theorethish wel mogelijk zijn. In Rusland en Polen kost een 4-Serie zonder motor tussen de €2500 en €3500. Een oude aanhanger zo rond de €250 dus dat moet wel lukken; 4-Series genoeg op de sloop!
 7. Ja ik ben druk bezig met prints maken, het lukt aardig via de Arduino community. Het is wel veel zelf uit-dokteren maar daarom erg leuk om te doen. Circuitsonline is inderdaad een handige site, maakte er vroeger wel eens gebruik van.
 8. Eerlijk gezegd vind ik een dikke 3-Serie mooier dan een 4, alleen zie je bij een 3 niet vaak een mooi interieur. Het Dashboard van een R is daarentegen wel weer heel erg mooi. Ik hoop op een dag mijn simulator klaar te hebben, te kunnen verkopen en van het geld een complete 3-Serie zonder motor te kunnen kopen. Ik wil er dan van de complete truck een aanhanger voor de auto maken voor transport naar beurzen en open dagen etc. Zware assen etc gaan er dan af en ik wil dan de truck wielen gewoon laten waar ze horen maar dan zonder functie. Eenmaal aangekomen op de show laat ik de Scania op de aanhanger staan en naar beneden zakken zodat hij op zijn eigen wielen staat, de aanhanger is dan uit het zicht. Ik kan de achterlichten en nummerplaat houder van de 3-Serie gewoon gebruiken als aanhanger verlichting en nummerplaat, lijkt me best grappig :) Ik weet het, het is allemaal ver gezocht maar je moet blijven dromen he :) Ik vind t.z.t. misschien wel een sponsor :)
 9. Inderdaad! En inderdaad een 3 Serie, kon zo snel geen plaatje van een 4 vinden maar het idee was duidelijk! P.S. Vraag me wel af wat de politie van zijn Tacho schijven zal vinden?? Als hij nu al 60 rijd, kun je wel nagaan wat er op de tacho staan bij 90km/h! Tis ne SUPER meneer :)
 10. Nee die heb ik helaas niet, dat is een duur onderdeel en ik weet niet of de Euro Truck Simulator API (ben ik afhankelijk van) die data verstrekt. Ik zou het wel kunnen simuleren dat hij de snelheid weg schrijft maar van de uren en tijd zal niet veel kloppen ben ik bang :)
 11. Voor wie geïnteresseerd is: Hoe sluit je een echte Scania Retarder aan op een PC Truck Simulator (Euro Truck Simulator 2)? Klik hier!
 12. Je hebt gelijk maar de hoogte is belangrijk voor de afwerking anders zweeft bijvoorbeeld de stuurstanghoes in de lucht :) Het klompenrekje was al uitverkocht helaas! Project volgen? Klik HIER !!
 13. Ik ben langs geweest bij Scania en daar stond een 164! Het is 56cm tot aan een bepaalde rand van het dashboard dus ik kan nu verder. Thanks voor de TIP!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...