Spring naar bijdragen

Jer

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Bedankt voor vele reacties, Ben het inderdaad eens dat salaris niet het belangrijkste is. Momenteel heb ik een salaris van rond de 2700 euro netto per 4 weken. Wat zou je verdienen als begint chauffeur inclusief wat overuren?
  2. momenteel ben ik mij aan het oriënteren om chauffeur te worden, Ik ben al jaren werkzaam in een commerciële werkomgeving als verkoper zowel binnen als buitendienst. Nu ben ik deze hele commerciële wereld zat ik wil eigenlijk vanaf kind al chauffeur worden. Wat mij grotendeels weerhoudt is het salaris wat ik nu gewend ben voor een 40 uren baan, zal ik niet meteen verdienen als chauffeur. Om dit te compenseren zou ik dus uren moeten gaan maken waar maak ik de meeste uren zodat ik meer kan verdienen.
  3. Bedankt voor jullie reacties, Echter hoor ik niet heel veel positieve reacties behalve de vrijheid en je ziet wat van de wereld. Wat maakt het voor jullie zo leuk om elke dag op de weg te zijn ik hoor meer nadelen.
  4. Zal mij allereerst voorstellen. Mijn naam is Jeroen en ben mij aan het oriënteren om chauffeur te worden. Mijn vraag aan jullie is:waarom ben je chauffeur geworden? Wat zijn de voordelen en nadelen van het vak? Graag jullie reactie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden