Spring naar bijdragen

Chauffeurmetbeperking

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Chauffeurmetbeperking's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Waardering in de gemeenschap

  1. Nou, als je het materieel daar gaat bekijken valt er weinig na te heffen...... De wagens en trailers zijn meer waard als oud ijzer dan dat ze achter de wagen hangen.... Ik had een briefje gemaakt wat er (destijds) aan mijn wagen mankeerde..... Oja, shit, meneer Spronk kijkt hier ook mee (in ieder geval krijgt hij het te weten).
  2. Klopt wel..... waren nieuwe banden meegenomen, een vat adblue, heftruck, bakwagen, en nog een aantal dingen weg....
  3. Nu nog de wagen geairbrushed met Spongebob en je hebt de collectie compleet
  4. Het stinkt van alle kanten
  5. Op een bus wil je hedendag ook niet meer zitten tenzij je een blaffer mee mag nemen en een kogelwerend vest aan moet trekken. Verder heb ik B, BE, C en CE rijbewijzen met code 95 (loopt alleen in Mei af. Eventueel zorg ikzelf voor scholing). Tank/bulk is niet echt een optie aangezien de slangen niet echt licht zijn en er toch best wel wat werk bij komt kijken wat te belastend is voor mijn voet. Koppelritten: heel graag. Ik heb bij mijn 2de werkgever dit een tijd mogen doen en dat is mij erg goed bevallen. Helaas kon ik daar niet blijven omdat de directeur dingen zei die niet voor herhaling vatbaar waren en ook geld achter heeft gehouden 'ter compensatie'. Nachtwerk: geen problemen mee, even als verre ritten (maar ja, die zijn al bezet door pl,ro,bu enz). Op het moment ben ik stukgoed aan het rijden waarbij ik ritten krijg waarbij ik niet heel veel hoef te doen (lees zeiltje open, zeiltje dicht en af en toe zekeren). Ik ben zeker niet op zoek naar heftruckwerk. Been there, done that. Ik heb daar bijna een burn-out aan overgehouden. Containerwerk heb ik wel aan gedacht, ook bijna een keer aan de slag geweest maar dat bedrijf is failliet gegaan. In het beroepsgoederenvervoer is genoeg werk, ook voor mij. Maar je moet de kans ervoor krijgen en jezelf kunnen bewijzen. P.S. Ik ben 32 en ik zoek werk in de regio van Venlo en Eindhoven. (ik wil in de buurt van Venlo gaan wonen vanwege sociale contacten). Ik vind het niet erg om een stukje te rijden. bedrijven waar ik voor kan werken, kunnen een subsidieregeling krijgen en de kilometervergoeding is voor het bedrijf niet aan de orde (deze krijg ik via het UWV). Ook wanneer ik ziek word, hoeft het bedrijf niets te betalen.
  6. Geachte werkgever, Mijn naam is John Verbakel. Als gevolg van het oplopen van meningococcen C met een acute sepsis op 18 jarige leeftijd heb ik een onderbeenprothese links. Van mijn rechtervoet zijn de tenen geamputeerd. Tevens mis ik van iedere vinger aan de rechterhand 1,5 vingerkootje en links 1 vingerkootje. Hierdoor heb ik een WAJONG indicatie. Het voorgaande geeft alleen problemen als ik veel moet lopen of veel druk moet zetten op mijn voet. Dat wil zeggen dat laden en lossen zonder heftruck niet haalbaar is voor mij.Voorts ben ik een enthousiaste jongeman die van aanpakken houdt. Ik ben zeer loyaal en betrouwbaar. Afspraken nakomen en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel.Een fijne werksfeer is een must. Ik hoop u hiermee een goed beeld van mijn persoon geschetst te hebben. Mocht voorgaande u aanspreken ben ik altijd bereid mijn sollicitatie mondeling toe te komen lichten. Graag zoek ik een baan waarbij ik mij op mijn gemak voel, waar ik niet het idee heb dat ik mij elke dag moet bewijzen en een baan die zo veel mogelijk rekening houdt met mijn beperking.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden