Spring naar bijdragen

Highkemp

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Highkemp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Waardering in de gemeenschap

  1. Denk dat Murphy wel een antwoord heeft op je vraag. Loop hier nog niet zo lang mee maar geloof dat hij in Noorwegen woont
  2. Cars & cargo. Had me altijd het idee van een soort auto handel met wat vrachten wegrijden met oostblokkers. Haha.
  3. Ik denk dat het nog een zeldenheid is dat je de vrachtwagen mee mag nemen naar huis laat staan dat je dan al een vaste auto hebt. Eerste twee vragen kun je het beste gewoon aan het bedrijf zelf stellen lijkt me hoe wel je je in jouw tweede vraag best wat kan verdiepen in de website als ze die hebben.
  4. Highkemp

    Cabotage controle

    Routier ik rijd bij Wim Bosman. Zeg maar gewoon je ik loop pas tegen de 19 aan haha
  5. Highkemp

    Cabotage controle

    Klopt Kerik is ook bij ons op de zaak. (Vind het belachelijk maargoed).
  6. Highkemp

    Cabotage controle

    Ik sla even een andere weg in maar van mij mogen ze de aantal cabotage ritten terugbrengen van 3 naar 1. Vind een rit binnenland naar dicht in de buurt van je laadadres prima maar ik vind 3 gewoon oneerlijk voor de transporteurs in dat land waar je cabotage ritten rijd.
  7. CMR Chauffeur Moet Rusten
  8. Ik haal altijd een red bull dan begin ik alle kanten op te stuiteren. :) net als nu
  9. Murphy ik was onderweg met een chauffeur van Klintra uit Hoogeveen. Als ik er ooit mocht raken in Molde zou ik eraan denken om de groeten te doen :)
  10. Ger ik ben al gek dus maakt niet uit Bedankt iedereen
  11. Goeedeavond,  Ik ben Kay, 18 jaar oud en woon in Didam. Zit op de chauffeursopleiding in het 2de (laatste) jaar. Vrijwel alles klaar behalve mijn HBIO (handelen bij incidenten en ongevallen) moet ik nog afronden. Heb mijn C, CE, Code 95 en ADR basis vrij snel na mijn 18de verjaardag gehaald. Sinds een half jaar? op de vrachtwagen. sinds kort 2 weken dag 2 weken nacht. Tja wat zal ik nog meer vertellen. Vanaf aankomende zaterdag op de zaak leren aandocken/achteruit rijden met de schamelaanhanger en binnenkort hopelijk op de combi te vinden. Heb hier in 2014? ook eens een oproep geplaatst om met iemand mee te rijden in de zomervakantie toen ik klaar was met mijn middelbare school. Dat is ook gelukt, trouwens niet langs deze weg maar via contacten. 3 dagen mee geweest naar Denemarken met een eigen rijder en later nog een week met een andere chauffeur naar Noorwegen geweest een week lang. Heb er echt van genoten Mijn droom is om internationaal te gaan rijden en een week / twee weken van huis te zijn. Liefst koeltransport (hangend vlees) maar het werk ligt jammer genoeg niet voor het oprapen. Zeker niet voor een jong iemand zoals ik. Gr Kay (Fotootje bijgevoegd van toen ik in Noorwegen was )
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden