Spring naar bijdragen

Stelwagen

Forumlid
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

6 Neutral

Over Stelwagen

 • Rang
  Newbie

Recente profielbezoeken

1040 profielweergaven
 1. haha idd een heerlijk topic dit, vandaar dat ik deze even weer aan heb gezwengeld
 2. Net 2 weken als chauffeur aan de slag en op 3 verschillende auto's rijden. Scania, Daf en Volvo. ik was al een paar keer weg geweest met de volvo en het stuur stond eigenlijk die paar keren perfect. ik op een morgen weer de Volvo mee staat het stuur standje recht omhoog. Ik in het donker voelen aan de stuurkolom.......helemaal niks, geen knopje niks! de daf heeft m in het midden aan de voorkant, de scania links aan de zijkant ik dacht dat ik gek werd! Waar zit dat ##### ding!!! Na een tijdje maar even een collega gebeld :-D Zit dus een pedaaltje aan de linkerkant die je met je voet kunt indrukken :slap:
 3. De cases heeft dezelfde stof als bij administratie maar nu worden de vragen gesteld door middel van een verhaal. Dit vond ik persoonlijk het moeilijkste onderdeel en waar ik de meeste tijd voor nodig had bij het examen. Het is gewoon een kwestie van HEEL goed lezen. Succes!!
 4. Hoi, ik heb een vraag, Ik ben bezig met theorie Administratie en ben benieuwd hoe jullie dit hebben ervaren. Is het moeilijk of is het goed te doen of..... ik ben nu druk aan het stampen maar merk dat het best wel pittig is. Volgende week begin ik met de cursus en hoop dat ik daar een boel van opsteek. Hoe hebben jullie dit ervaren? Met vriendelijke groet, Stelwagen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...