Spring naar bijdragen

Misschien iets voor de italie rijders


Gast schrootmalloot

Recommended Posts

Gast schrootmalloot

Fries vermist in Italië Nes/Pompeï - De 63-jarige Wicher Heerma uit Nes (gemeente Dongeradeel) is zondag 26 april vermist geraakt in Italië. Heerma was samen met vrienden in zijn camper op reis in Italië. Toen de twee campers achter elkaar aanreden raakten zij elkaar in de omgeving van Pompï kwijt. De vrienden van Heerma hebben de lokale politie van het Italiaanse stadje Formia ingeschakeld. Wicher Heerma is inmiddels als vermist opgegeven.

Sinds 26 april hebben er geen transacties bij betaalautomaten, winkels en tankstations plaatsgevonden. Opvallend is, dat er drie dagen voor de vermissing werd ingebroken in de witte Fiat Burstner camper. Een laptop en een mobiele telefoon werden weggenomen. De heer Heerma heeft nog wel een nieuwe telefoon gekocht maar het nummer hiervan is niet bekend bij de familie.

Opvallend is de achterzijde van camper waar een woestijn met palmbomen en kamelen staat afgebeeld. Ook op de linker achterzijde is een landschap afgebeeld. Het kenteken van de camper is 73-BS-NN. Mocht u informatie hebben rondom de verdwijning van Wicher Heerma, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.

Bron blik op nieuws

200905041241451952_115720.jpg

Meer foto's 200905041241451998_115721.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast schrootmalloot

» Wicher Heerma weer veilig thuis

image-5602.jpgDAMWOUDE/DOKKUM- De sinds 26 april vermiste Wicher Heerma uit het Friese Nes is sinds zaterdagmiddag weer veilig thuis bij zijn familie. "Heerma verkeerd in goede gezondheid en was zich van geen kwaad bewust", laat zijn familie aan Transport Online weten.

Wat zich nu precies tussen 26 april en nu heeft afgespeeld is nog niet duidelijk. De familie wil nu eerst in rust genieten van zijn thuiskomst.

Heerma was op 26 april samen met vrienden op weg van het Italiaans Formia naar Pompei. Zij reden met twee campers achterelkaar. De vrienden raakten Heerma echter op een gegeven moment kwijt. Sindsdien ontbrak elk spoor van Heerma.

De familie wil iedereen bedanken die de laatste dagen naar Wicher Heerma heeft uitgekeken.

©Transport Online

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Nou ja :confused:

Je gaat met vrienden op vakantie.

Maar halfweg Italië draai je (zomaar) om zonder dat je reisgenoten hiervan weten.

Bent ruim een week spoorloos, maar bij thuiskomst ben je je van geen kwaad bewust:mad::confused:

Sorry hoor, maar dan ben je gewoon een l*lhannus eerste klas:stom:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden