[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Tol in Frejus en Mont Blanc


hwm.klaassen

Recommended Posts

  • Forumlid

10 december 2009

Tol in Fréjus- en Mont Blanc-tunnel gaat fors omhoog

De tol in de Mont Blanc- en Fréjus-tunnel neemt in 2010 met 5,5 procent toe. De extra inkomsten van deze maatregel, die op 1 januari van kracht wordt en voor alle voertuigen geldt, zullen hoofdzakelijk worden gebruikt voor de financiering van uitzonderlijke investeringen.

De stijging omvat twee bestanddelen: een verhoging van 2,05 procent die overeenstemt met de gemiddelde inflatie in Italië en Frankrijk en de permanente investeringen in veiligheid en onderhoud; en een toename van 3,50 procent voor de financiering van uitzonderlijke investeringen. Die hebben onder meer betrekking op de bouw van een noodgang in de Fréjus-tunnel en werkzaamheden aan de Autoroute Blanche aan de Mont Blanc-tunnel.

Bron Transport nieuws

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast Trucksmurf

tja doe er nog maar een schepje boven op het is al zo duur, maar kan best wat meer het gaat zo goed met de economie niemand die het merkt...........

damn die prijs mag wel eens verlaagd worden voor die tunnels het is al schreeuwend duur en echt door rijden met een koeler of adr is er niet bij. waarom moet de automobilist en het transport voor de financien zorgen voor iets wat de franse en italiaanse staat zou moeten betalen?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

wanneer je buurman (ch en A) zijn prijs omhoog gooit, zal je min of meer 'mee moeten' met je buren, wil je niet 'n enorme toename van (transit-)verkeer krijgen. Feit is alleen wel dat je in bijvoorbeeld CH 'n fikse prijs betaald maar er verder 'n hele dikke dijk shit voor terug krijgt! Ik noem niet de hele rits ongemakken op zoals die hier op het forum allang beschreven zijn want dat weten we zolangzamerhand wel, maar mijn planner, en er zijn er meer, betalen graag wat meer voor de Franse wegen en 'n min of meer 'garantie' voor op tijd bij de klant dan wat goedkoper en een hoop gezeik. Nu niet gaan steggelen over wat meer laden e.d. want ook dat is reeds een oud verhaal maar wel 'n verhaal waar ook meer en meer de rem op word getrokken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden