[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Henk Schavemaker overleden


EJS

Recommended Posts

  • Forumlid

Assendelft - Paarden, PK's en voetbal. Dat waren - naast uiteraard zijn gezin - de grootste passies van de zondag op 67-jarige leeftijd overleden Henk Schavemaker, vooral bekend als transportondernemer in Beverwijk. Wat ooit in Assendelft is begonnen met één vrachtwagen, een Volvo, is uitgegroeid tot een wagenpark van ongeveer 200 vrachtauto's met 400 personeelsleden en vestigingen in 5 landen.

De liefde voor het transportwezen had hij van zijn vader. Die reed in de Tweede Wereldoorlog nog met paarden. En hoewel zoon Henk het zocht in de gemotoriseerde paardenkrachten, is zijn liefde voor de paarden gebleven. Vele honderden heeft hij er gehad: gefokt, gekocht, verkocht. Jarenlang is Schavemaker hoofdsponsor van SVA, een van de voetbalclubs in Assendelft. Nog maar één jaar geleden sprong Schavemaker met een parachute en de vlag van SVA uit een vliegtuig; voor het goede doel, de stichting Ontwikkelingshulp Assendelft. De laatste jaren maakte hij zich sterk voor transporten met medische apparaten naar Oekraïne'', zegt zoon Rico Schavemaker. In zijn eigen onderneming aan de Basisweg 50 in Velsen-Noord is zaterdag tussen 10.30 en 12.15 gelegenheid tot afscheid nemen. Aansluitend is daar een herdenkingsdienst. Na afloop wordt Schavemaker in besloten kring begraven bij de H. Odulphuskerk in Assendelft.

Bron: http://www.noordhollandsdagblad.nl

Henk ik heb je een aantal jaar als baas mogen leren kennen en heb altijd met veel plezier voor jou en je bedrijf gewerkt als nachtverlader op de Hoogovens en hier heel veel ervaring opgedaan, bedankt daarvoor :ok:

Verder wil ik de familie en vrienden van Henk heel strekte wensen bij dit grote verlies

post-5634-1394781735,0235_thumb.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden