Spring naar bijdragen

PB gedeelte wordt gesloten.!!


Recommended Posts

  • Forumlid
Jah.. Sorry Bert.. ik weet dat we elkaar niet liggen, maar hier kenne we ook weinig mee..

--== Freddy ==--

Deze keer was het niet tegen jou maar meer op de reacties die hier geplaatst zijn en om het geouwehoer wat daar weer achter aan komt. Wilde eigenlijk om een slotje vragen want wat mij betreft mag dit hele gezeik over zijn zodat we weer verder kunnen gaan met de dingen waarom we hier op het forum zitten.

En ja je hebt gelijk, het is maar goed dat je vrienden zelf kunt uit kiezen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hmm, effe een halve dag niet op het forum geweest en meteen wat belangrijks gemist. Vond het al wel raar dat er gisteren bij betreffende collega's "gast" stond.

Persoonlijk vind ik het ontzettend betreurenswaardig dat hun weg zijn, want vond dat ze alle 4 een toegevoegde waarde hadden aan dit forum, met vaak reacties met diepgang.

Terwijl er genoeg anderen hier zitten waarbij ik vantevoren al weet dat ik de reacties niet hoef te lezen, want is toch alleen maar kwatspraat.

Wat PB betreft: aan de ene kant hoort het niet gelezen te worden, maar aan de andere kant is alles wat op het internet komt onderhand "openlijk voor iedereen".

Het PB gebeuren gebruikte ik niet zo vaak, omdat ik vind dat als iedereen alles per PB gaat doen, er weinig forum overblijft. Op een forum moet iedereen kunnen discussieren en reageren.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Freddy heeft toch wel een mooi forum gebouwd over de jaren. Mijn complimenten.

Dat mag zeker wel een keer gezegd worden:ok:

De verwijderde leden liggen mij wel aan het hart, maar helaas voor velen blijf ik hier, want er is nog genoeg te bespreken. daar ben ik blij mee:ja:

Gewoon blijven schrijven en plezier hebben, :D:D

Ik weet niet wat er aan de hand is, boeit me niet, dat :grote smurf: de post zou kunnen lezen, vind ik niet boeiend, heb niks te verbergen.

Blijkbaar was het nodig om deze beslissing te nemen, die neem je niet zo maar.

is niet om een lullig iets, dus denk dat :grote smurf: er goed over gedacht heeft.

Ik kom hier alleen maar om een beetje te ontspannen en voor de fun.

Mocht iemand mij willen bereiken, dan doe je dat maar via mijn e mail, en je kunt mijn telefoon nummer ook nog krijgen, en kom anders lekker een bakkie koffie halen.

Maar het is hier af en toe een kleuterschool, jullie kleuteren maar raak.

ik kijk toe en denk, zullen ze ook zo met elkaar in discussie gaan aan de chaufeurstafel

's avonds in de restaurants, nee deden jullie dat maar een keer.

dus of reageer niet overal op als iemand iets schrijft.

Probeer soms gewoon je commentaar voor je te houden.

:grote smurf:heeft een beslissing genomen, ga daar nu niet over in discussie, het is zo, punt

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Na overleg met de admins is er het volgende uitgekomen..

De admins wezen me erop dat er ook andere manieren zijn om de PB box toch open te houden...Na wat beraad is het volgende bij inschrijving te zien :

(dit bericht wordt ook in het eerste bericht gezet van dit topic en zal gaan gelden voor iedereen op het forum)... en zal ook per email verstuurd worden..

Vanaf hier wordt dit hoofdstuk gesloten en is het klaar voor zowel het forum als het beheer..

==============================================================

SPAMMEN op het forum kost geld.. LEES de voorwaarden.

Forum Regels

De registratie aan dit forum is vrij! Wij dringen erop aan dat je door de hieronder gedetailleerde regels en het beleid verblijft. Als je met de termen akkoord gaat, gelieve te controleren de ' akkoord ' checkbox en druk hieronder op de knop ' Register '. Als je de registratie zou willen annuleren, klik hier om terug te keren naar de forums index .

Hoewel de beheerders en de moderatoren van Het chauffeursforum zullen proberen om alle laakbare berichten van dit forum te houden, het is onmogelijk voor ons om alle berichten te herzien. Alle berichten drukken de meningen van de auteur uit, en geen van beide de eigenaars van het chauffeursforum noch Jelsoft Enterprises Ltd. (ontwikkelaars van vBulletin) zal voor de inhoud van om het bericht verantwoordelijk worden gehouden.

Wij van het forum hebben het recht om iedere gebruiker te emailen met nieuws omtrend het forum. Te denken valt hierbij aan nieuwsbrieven. Als lid heb je de optie om dit uit te schakelen, maar het kan overruled worden door het beheer.

Door met deze regels akkoord te gaan, je rechtvaardigt dat je geen berichten die obsceen zijn zult posten, grof, seksueel-georiënteerd, haatvolle, het dreigen, of andere overtredingen in strijd met het regels. Ook geeft men hier bij registratie aan dat men geen materiaal plaatst waarop copyrights gelden (bijvoorbeeld foto's), in elk geval niet zonder toestemming van de auteur.

Eigenaars en administrators van het chauffeursforum houden het recht te verwijderen, wijzigen, verplaatsende of het sluiten van elke discussie of gebruiker voor welke redenen dan ook.

SPAM

Dan voor SPAMMERS.. Het plaatsen van reclame of links is NIET toegestaan en het beheer kan en zal u aansprakelijk stellen indien zij het nodig vinden. De kosten van ongewenste reclame kan oplopen tot enkele duizenden euro's... Wij rekenen namelijk dan een tarief van 10 euro per gelezen keer...

Wil je iets plaatsen om iets te promoten ?? Email dan het beheer en vraag toestemming.. Dat kost namelijk niets.

PB-BOX

Op dit forum is een zogenaamde PB box aanwezig. Hiermee kan de gebruiker een bericht sturen naar een mede forumgebruiker zonder dat overige leden dit bericht zien.

Het forumbeheer heeft de mogelijkheid om deze berichten te lezen en zal indien zij het vermoeden hebben dat dit voor het forum ten goede komt ook gebruik van maken..(bijvoorbeeld bij ruzie's onderling en of andere zaken die het forum zouden kunnen schaden.).

=======================================================

--== Freddy ==--

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden