Spring naar bijdragen
Freddy

Nieuwe Forumvoorwaarden LEES ZE en vooral Houd je er aan..

Recommended Posts

NA wat gekloot en geklier op het forum zijn de voorwaarden aangepast en zijn ze te lezen zoals hieronder staat...

SPAMMEN op het forum kost geld.. LEES de voorwaarden.

 

 

 

 

(HIERONDER ZIJN AANVULLINGEN OF AANPASSINGEN OP DE VOORWAARDEN DIE JE KAN DOWNLOADEN DOOR OP DE TEXT ------ LEES --- TE KLIKKEN.)

 

 

Forum Regels

De registratie aan dit forum is vrij! Wij dringen erop aan dat je door de hieronder gedetailleerde regels en het beleid verblijft. Als je met de termen akkoord gaat, gelieve te controleren de ' akkoord ' checkbox en druk hieronder op de knop ' Register '. Als je de registratie zou willen annuleren, klik hier om terug te keren naar de forums index .

Hoewel de beheerders en de moderatoren van Het chauffeursforum zullen proberen om alle laakbare berichten van dit forum te houden, het is onmogelijk voor ons om alle berichten te herzien. Alle berichten drukken de meningen van de auteur uit, en geen van beide de eigenaars van het chauffeursforum noch Jelsoft Enterprises Ltd. (ontwikkelaars van vBulletin) zal voor de inhoud van om het bericht verantwoordelijk worden gehouden.

Wij van het forum hebben het recht om iedere gebruiker te emailen met nieuws omtrend het forum. Te denken valt hierbij aan nieuwsbrieven. Als lid heb je de optie om dit uit te schakelen, maar het kan overruled worden door het beheer.

Door met deze regels akkoord te gaan, je rechtvaardigt dat je geen berichten die obsceen zijn zult posten, grof, seksueel-georiënteerd, haatvolle, het dreigen, of andere overtredingen in strijd met het regels. Ook geeft men hier bij registratie aan dat men geen materiaal plaatst waarop copyrights gelden (bijvoorbeeld foto's), in elk geval niet zonder toestemming van de auteur.

Eigenaars en administrators van het chauffeursforum houden het recht te verwijderen, wijzigen, verplaatsende of het sluiten van elke discussie of gebruiker voor welke redenen dan ook.

SPAM

Dan voor SPAMMERS.. Het plaatsen van reclame of links is NIET toegestaan en het beheer kan en zal u aansprakelijk stellen indien zij het nodig vinden. De kosten van ongewenste reclame kan oplopen tot enkele duizenden euro's... Wij rekenen namelijk dan een tarief van 10 euro per gelezen keer...

Wil je iets plaatsen om iets te promoten ?? Email dan het beheer en vraag toestemming.. Dat kost namelijk niets.

PB-BOX

Op dit forum is een zogenaamde PB box aanwezig. Hiermee kan de gebruiker een bericht sturen naar een mede forumgebruiker zonder dat overige leden dit bericht zien.

Het forumbeheer heeft de mogelijkheid om deze berichten te lezen en zal indien zij het vermoeden hebben dat dit voor het forum ten goede komt ook gebruik van maken..(bijvoorbeeld bij ruzie's onderling en of andere zaken die het forum zouden kunnen schaden.).

========================================================================

Na net een PB te hebben gekregen over het onduidelijk zijn van de SPAM.. kleine aanvulling.

De "normale" leden die een foto plaatsen of een link naar een site waar ze zelf niks beter van worden of ter info is weergegeven zullen echt geen last van deze regels ondervinden.. Maar indien men zich inschrijft puur om reclame te maken voor hun site of bedrijf waar ze zelf beter van worden, die zullen waarschijnlijk wel een rekening tegemoet kunnen zien.. Gezien een uitspraak in zo een zaak eerder door een rechter is het voor het forumbeheer gemakkelijker geworden om spam tegen te gaan..

--== Freddy ==--

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...