[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

RuzieBarendrecht loopt uit op dodelijk ongeval, chauffeur rijdt door


Gast

Recommended Posts

  • Forumlid
Misschien een beetje off-topic, maar vind het toch relevant:

het bedrijf stond niet op naam van Jan, maar op naam van zijn vrouw. Dus wettelijk gezien is er niets aan de hand met het bedrijf lijkt me. Het is alleen de vraag, kan en wil de vrouw het bedrijf voortzetten.

Dus, zal mevrouw ook de nu nog lopende financiele verplichtingen ook moeten na komen en dus ook bij de desbetreffende eigenrijder. Al met al een scenario waar we nog wel meer van gaan horen.

Gr Ab

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Reacties 174
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

als ik het goed begrepen heb uit diverse juridische stukken begrepen dat de slachtoffer een mens was die het niet zo best voor had met zijn eigen rijders.

een type als my way druten dus.

triest dat zijn hebzucht tot dit heeft moeten leiden........

Als je nou niet weet waar je het over hebt doe dan of, goed je huiswerk of, hou gewoon je commentaar voor je. Die zogenaamde juridische stukken waar jij het over hebt gaan allemaal over te ONTVANGEN tegoeden van opdrachtgevers naar Janiko en dus wordt er niet gerept over wanbetaling vanuit Janiko maar AAN JANIKO. Ten 2e vind ik persoonlijk je vergelijk met My Way Druten een grove belediging naar Jan. Mensen die Jan gekend hebben zullen beamen dat Jan altijd het beste met iemand voor heeft gehad en er altijd alles aan deed om mensen zo goed als mogelijk te helpen al had hij er zelf nadeel aan. Zelfs al werd Jan door 1 en dezelfde persoon 3 x zwaar in de amling genomen, was hij bereid diegene een nieuwe kans te bieden. Denk dus voortaan even na voor je iets op een forum plaatst. Je doet er familie (mij dus oa.) veel verdriet en pijn mee en je geeft lezers een heel verkeerd beeld van iemand die een hart van goud had en altijd zo goed voor iedereen is geweest.

R.I.P lieve Jan

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Een ruzie met een ingehuurde chauffeur is Jan Koolmees, directeur van Janiko Transport uit Barendrecht, noodlottig geworden. Hij werd vrijdag overreden door een vrachtwagen.

Volgens ooggetuigen hadden de chauffeur, een eigen rijder, en Koolmees al eerder op de middag ruzie gekregen in het pand van Janiko, naar verluidt over betalingen. Toen de chauffeur later met zijn DAF truck wilde vertrekken, wilde Koolmees dat belemmeren en klampte zich vast aan de grille. De chauffeur in zijn cabine probeerde daarna door gas te geven en snel weer te remmen de vasthoudende Rotterdammer kwijt te raken, maar zonder succes, zo schrijft de Telegraaf.

Zo verplaatste het drama zich langzaam een paar honderd meter tot voor de deur van notariskantoor Bijdorp Barendrecht. Daar schrok ooggetuige Pieter Verboon op van het lawaai. "Op straat hing een man aan de voorkant van een blauwe vrachtwagen zonder oplegger. Blijkbaar hadden ze ruzie en wilde die man dat de wagen zou stoppen, maar dat gebeurde niet." Verboon noemt het 'te bizar voor woorden'. "De chauffeur gaf telkens een dot gas en remde dan weer snel af om de man van de wagen af te krijgen", vertelt de notaris. "De man wist van geen opgeven. Af en toe moest hij wel even loslaten, maar dan klampte hij zich snel weer vast." Uiteindelijk reed de wagen met Koolmees de bocht om naar de rotonde bij de Henri Dunantlaan. Toen de wagen het verkeersplein voor driekwart nam, ging het mis. Het slachtoffer moest loslaten en belandde onder de wielen. "De chauffeur had zo vaak kunnen stoppen maar hij bleef maar doorgaan", vertelt monteur Marcel Visser van de Opel garage bij de rotonde. "Ik had niet verwacht dat iemand zo'n ongeluk kon overleven, maar de man stak zijn armen omhoog en probeerde overeind te komen, dus we renden ernaartoe. Maar daar zagen we dat het heel erg was." Kort daarna overleed Koolmees.

De politie heeft later op de middag een 42-jarige vrachtwagenchauffeur uit Tilburg aangehouden voor het doodrijden van Koolmees. De politie gaf in een verklaring toe dat de dood van Koolmees lijkt op opzet, maar wilde voor een definitieve uitspraak te doen eerst de gebeurtenissen grondig onderzoeken.

Bron: ttm.nl

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
@ gozer 29. Waar rook is, is vuur. Mensen doen dit soort acties niet omdat ze zoveel van elkaar houden....

En daarbij (ook al is dat keihard voor je Gozer29) is dit een internetFORUM waar dus gediscussieerd wordt, en ja dat kan pijnlijk zijn voor diegenen die er direct bij betrokken zijn dat is waar. Maar het blijft dus een FORUM waarop mensen zich vrij zullen uitspreken.

Dit Forum biedt jouw ook de kans om je uit te spreken.

Je kunt dus, zoals je gedaan hebt je eigen zegje doen.

En daarbij alles out in the open lijkt mij beter an dat er achter je rug om wordt gesproken (in alle gevallen, niet speciaal alleen in dit trieste geval dus)

Tevens wil ik je sterkte wensen met het verlies van je Oom.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Per 12/04/2011 is Janiko failliet. Normaal zit er een paar dagen tussen de aanvraag en de uitspraak. 8 april was dit al wel bekend......

Naam:Janiko Transport en Logistiek

Vestigingsadres:Bijdorp-Oost 36

Vestigingsplaats:2992LA Barendrecht

KvK-nummer:24292994 0000

Soort Inschrijving:Hoofdvestiging

Status:Faillissement

Kenmerk: Tel.nr. curator: 0180642000

Link naar opmerking
Deel via andere websites

"mocht het zo zijn"

lekker dan, sommige chauffeurs 8 weken mss niet betaald.

kan je nagaan, wat als "wij" loonwerker 2 maanden geen salaris betaald krijgen?

dan is elk forum te klein, ik kan het ook niet rooien 2 maanden zonder loon.!

het feit dat Jan aan die wagen bleef hangen zullen wij wellicht nooit te weten krijgen zoals gewoonlijk.

maar het stomste wat die chauffeur had kunnen doen was inderdaad doorrijden!

ja, er lezen hier nabestaanden mee, maar zolang er geen verdere info word gegeven blijft iedereen ALTIJD speculeren..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Vrachtwagenchauffeur verdacht van moord

15 april 2011

De 43-jarige vrachtwagenchauffeur, die vorige week in Barendrecht zijn baas doodreed, wordt moord dan wel doodslag ten laste gelegd. Dat heeft het Openbaar Ministerie vrijdagmiddag laten weten.

Aan de aanrijding op de Henry Dunantlaan ging volgens getuigen een ruzie tussen de chauffeur en het slachtoffer vooraf. Na zijn daad, ging de Tilburgse chauffeur er in zijn vrachtwagen vandoor.

Agenten hielden de vrachtwagenchauffeur korte tijd later aan bij de Moerdijkbrug. De man blijft voorlopig vastzitten.

bron:www.rijnmond.nl

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 dingen die heel veel met elkaar te maken hebben: dit topic over de ruzie, en het faillissement van Janiko. Maar ik denk persoonlijk dat het beter is om dit toch een beetje gescheiden te houden, ook al heeft het indirect veel met elkaar te maken.

De dood van Jan Koolmees is erg. Dat gun je niemand. Daar blijf ik bij. En daar gaat dit topic over.

En wat we over Janiko hebben, dat moeten we in het Janiko topic bij faillissementen schrijven.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lullig is nog zacht uit gedrukt. Ik voel me zwaar klote. Ik ben of was eigenrijder van Janiko. Zit zwaar in problemen door dit alles.

Wimpie, de man van mijn zus heeft een incassobureau. Hij heeft ook een zaak tegen Janiko. Morgen krijg ik wat nuttige informatie over Janiko.

Weet jij hoeveel eigen rijders er ongeveer reden voor Janiko? Volgens mijn informatie waren het er 7 of 8?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Lullig is nog zacht uit gedrukt. Ik voel me zwaar klote. Ik ben of was eigenrijder van Janiko. Zit zwaar in problemen door dit alles.

Daar ben je mooi klaar mee Wim, en ik praat niet goed wat er gebeurd is, maar ik

kan wel begrijpen dat je collega door het lint ging toen hij het hoorde. En ook nog wel

dat hij de auto mee wilde nemen. Alleen de afloop van het hele verhaal is gewoon zo

vreselijk klote voor alle partijen.

Ik weet niet hoe ik zou reageren als ik te horen kreeg dat ik door toedoen van een

ander financieel aan de grond zou komen te zitten terwijl je jezelf helemaal uit de naad werkt,

maar blij zou ik er ook niet van worden. Ik hoop voor jullie allemaal dat jullie snel ander werk vinden,

en dat alles goed komt.

Sterkte!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Barry, ik mag geen reclame maken voor de man van mijn zus, maar zijn bedrijf is een 2 jaar tijd uitgegroeid naar een bedrijfje met 5 man personeel. Het werkt nog op de simpele manier: 2 stevige mannen langs sturen. Hij werkt met 2 Russen en 2 Nederlanders die in het weekend uitsmijter zijn bij ons op het Stratums Eind. 90% van zijn klanten zitten in het transport.

Geloof me, als de factuur terecht is, dan krijgt hij zowat altijd zijn geld. 2 brieven schrijft hij, indien zonder resultaat, dan wordt er bezoek gebracht. Binnen een week is de kwestie dan normaliter opgelost.

Het bedrijf waar ik in het verleden op kantoor heb gewerkt, heeft ook enkele malen van zijn diensten gebruik gemaakt. En altijd is het geld gekomen daarna.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Wimpie, de man van mijn zus heeft een incassobureau. Hij heeft ook een zaak tegen Janiko. Morgen krijg ik wat nuttige informatie over Janiko.

Weet jij hoeveel eigen rijders er ongeveer reden voor Janiko? Volgens mijn informatie waren het er 7 of 8?

Ik dacht dat er nog 12 eigenrijder er waren

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wel, wat gaan twee stevige mannen doen tegen zijn vrouw? Denk dat 1 belletje naar de politie genoeg is ....:rolleyes:

Die stevige mannen hebben nog nooit iets hoeven te doen voor zover ik weet. Maar ze maken wel indruk.

Effe serieus he: als jij geld moet krijgen (6 weken x 2.500 euro?), maakt het voor jou verschil of je dat van een man of van een vrouw moet krijgen?

Feit is: je hebt er voor gewerkt, dan moet je het betaald krijgen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Daar ben je mooi klaar mee Wim, en ik praat niet goed wat er gebeurd is, maar ik

kan wel begrijpen dat je collega door het lint ging toen hij het hoorde. En ook nog wel

dat hij de auto mee wilde nemen. Alleen de afloop van het hele verhaal is gewoon zo

vreselijk klote voor alle partijen.

Ik weet niet hoe ik zou reageren als ik te horen kreeg dat ik door toedoen van een

ander financieel aan de grond zou komen te zitten terwijl je jezelf helemaal uit de naad werkt,

maar blij zou ik er ook niet van worden. Ik hoop voor jullie allemaal dat jullie snel ander werk vinden,

en dat alles goed komt.

Sterkte!

Laat ik het zo zeggen

Pressies wat jij zeg de reactie van ik geen poen jij dan geen truck ok en dan dat Jan de truck wil tegen houden snap ik ook maar de gevolgen daarop is gewoon bizar.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden