Spring naar bijdragen
Freddy

Forumregels wat aangescherpt en forumbeheer druk aan het werk geweest.

Recommended Posts

Hallo medeforummer.

Er zijn afgelopen weken enkele dingen gebeurt waardoor wij de forumregels ietwat hebben aangepast.

Wij hebben dus van ene D.Z uit E .. het verzoek gekregen om zijn volledige naam te veranderen in initialen, daar hij nergens meer aan de bak kon komen vanwege zijn verleden. In eerste instantie hadden wij hier weinig zin in, maar om de forumkas niet helemaal leeg te lurken hebben wij de weg van de minste weerstand maar gekozen en hieraan voldaan.

Dit heeft er in geresulteerd dat wij zijn gaan nadenken over de toekomst en hebben besloten om dan maar een rechtsbijstandsverzekering te nemen.. oke.. geen goedkoop grapje met 500 euro op jaarbasis, maar hee, dan hebben we wel een team van juristen tot onze beschikking die we op elk willekeurig moment mogen aanspreken en ons zullen bijstaan indien nodig..

Hierdoor zijn er ook andere dingen aan het licht gekomen.. Het gebeurt wel eens dat een forumlid zich wil laten uitschrijven. Echter dan wil dat forumlid ook dat wij maar even zijn berichten verwijderd.. Nu is die beslissing niet aan dat forumlid, maar aan het beheer..

Op het moment dat een forumlid er voor kiest een bericht te plaatsen is het bericht op dat moment eigendom van het forum. Men kan er per slot van rekening ook voor kiezen om niets te posten.Wil men in de toekomst dus zijn berichten verwijderd zien dan gaan wij kijken of die berichten de leesbaarheid niet verkloten en als dat niet het geval is en verwijderen wij het..

Let wel.. hier worden vanaf heden KOSTEN voor in rekening gebracht (zowel voor het bekijken als voor het verwijderen). Wij rekenen voor elk uur dat we hier mee bezig zijn €60,00 Ex BTW..Dit geld niet voor leden die forumlid zijn en een bericht hebben geplaatst waar ze later van denken.. hmmm... Eigenlijk zou dit weg moeten. Die kunnen rustig een verzoek indienen bij het beheer of de admins tot verwijdering zonder dat ze bang hoeven te zijn voor kosten..

Die kosten worden aan personen in rekening gebracht die opzeggen en alle berichten of het merendeel van zijn berichten wil laten verwijderen

Dan het volgende :Heb je een eigen site ?? misschien is onderstaand wel interessant als je ook RSS nieuws op je site wil hebben.Sinds kort hebben wij van chauffeursforum ook de site www.rsstoys.com in gebruik genomen.

Veel webmasters zijn wel bekend met het fenomeen rssfeeds naar javascript. Echter dit loopt veelal via Google of een andere buitenlandse site en is dus relatief langzaam gezien het aantal gebruikers daar en de afstand.Nu kunnen wij dus deze service ook aanbieden en nog geheel gratis ook. We hoeven hier niks voor terug maar een linkje naar de site zijn we wel dankbaar voor, maar nogmaals is helemaal geen verplichting en zal het in de toekomst ook niet worden.Waarom hebben wij deze site genomen ? Wij hebben op het chauffeursforum.nl aan de rechterzijde een kolommenbalk waar van diverse sites diverse dingen worden weergegeven die wij interessant vinden voor de chauffeur. Dit liep ook via buitenlandse servers en regelmatig merkten wij dat de site langzamer werd omdat er werd gewacht op de rss feed convertor. Dit wilden wij niet langer en dan kom je gauw tot de conclusie dat je het dan maar het beste zelf kunt runnen. Daarom hebben wij die convertor op onze eigen server geplaatst en er ook maar een domeinnaam aan gehangen .. Dat is dus www.rsstoys.com geworden.

Heb je dus een site die gebruik maakt van externe rss2java (ook wel feed2js genoemd) denken wij dat je die nog sneller kunt maken door gebruik te maken van onze server in Nederland.

Namens het forumbeheer

--== Freddy ==--

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Ja, dacht het wel. Heb hem even gegoogled, maaruhhh, die man heeft nog wel een tijdje last met solliciteren. ;)

Vertel eens wat ie allemaal heeft gedaan.:D

Kan Freddy gelijk zijn rechts bijstand testen....:p

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast Stefan
Naamgenoot:angel:

Maaruh, wtf moet jij met een uninstall als je Douwe Zijlstra google'd?

Misschien bedoelt hij dat Dhr Zijlstra een virus is?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laden...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...