[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

TMC op navigatie


Rangco

Recommended Posts

  • Forumlid

Wij willen een nieuwe navigatie aanschaffen voor in de vrachtauto. Het hoeft niet perse een vrachtauto systeem te zijn, omdat er weinig stadswerk is, laad/los locaties zijn voornamelijk op industrieterreinen.

De Snooper leek ons wel wat, en op deze site staat dat de Snooper een zeer uitgebreid (gratis) TMC systeem heeft. Wie heeft hier ervaring mee? Tom-tom heeft natuurlijk het Live systeem, maar dit is nog best prijzig, en dus liever niet.

Op dit moment hebben we een VDO en die heeft wel TMC, maar geeft lang niet alle files weer. Mocht de Snooper hier niet beter in zijn, dan kunnen we net zo goed een simpele (Medion bijv.?) aanschaffen.

Graag jullie ervaring

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Er is geen betere Verkeersinformatie info verkrijgbaar dan live. Ik vind 50 euro per jaar echt meevallen. Ik zit er zelf aan te denken om een 1005 te kopen in Duitsland. Dan heb je twee jaar gratis live en drie jaar gratis kaartupdates. Wel handig aangezien de nieuwe devices niet te manipuleren zijn.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

TMC is wel afhankelijk van het land waar je bent. Ieder land heeft weer z'n eigen TMC-systemen, zowel gratis als betaald, en omdat Snooper een Engels product is kan het best zo zijn dat in Engeland een veel betere TMC gebruikt wordt dan in Nederland.

Het Nederlandse VID heeft ook een ook een eigen TMC systeem met o.a. fileinformatie op N-wegen dat bij enkele merken beschikbaar is:

TMC van de VerkeersInformatieDienst

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden