Spring naar bijdragen

Respect


Recommended Posts

  • Administrators

Afgelopen weekend zijn er weer diverse leden rollebollend over het forum gegaan, en daar willen we eigenlijk van af. Deze keer was de komende chauffeursaktie de aanleiding, wie weet wat de volgende reden kan zijn…

Ieder lid heeft het recht om overal op te reageren, overal in mee te praten of een topic te starten. Of te wel: ieder mens is gelijk, ook hier op het Chauffeursforum. En net als in de echte wereld hoort daar respect voor elkaar bij, ook voor elkaars meningen. Je hoeft het niet altijd met iedereen eens te zijn, maar je bent niet verplicht om te reageren! Laat staan om als een klein kind door te blijven drammen. Soms is het verstandig om er het jouwe van te denken en verder te gaan met het volgende topic. Of om indien gewenst elkaar de waarheid te zeggen: maar dan wel graag per PB!!

Het is enorm storend voor lezers van een bepaald onderwerp om steeds verwijten of lollig bedoelde opmerking van mede-leden tussendoor te moeten lezen die totaal niets met het onderwerp te maken hebben. Lolletjes kunnen in de huiskamer, ruzies heeft een ander niets mee te maken.

Voor ons als admins is het ook niet altijd even makkelijk om een grens te bepalen: voor de één wordt er teveel gegumd, terwijl de ander liefst ieder overbodig woord verwijderd ziet… Zeg het maar wanneer je het goed doet: ik denk bijna nooit 100%.

Een mooi voorbeeld: in de diverse topics over 12 november staat zoveel off-topic, dat al snel de helft er gewoon uit kan. Maar dat is ten eerste een helse klus, en ten tweede leven we ook niet in een communistisch land natuurlijk. Ieder zijn/haar mening, maar de serieuze lezer raakt het spoor bijster.

Dus moeten we ook hier maar weer een beetje strenger worden, en in de serieuze topics veel meer off-topic gaan verwijderen. Lolletjes waar ze horen: in de huiskamer! Eventueel kun je een posting naar een nieuw topic kopieëren om er daar verder over te geinen.

Uit respect voor de leden die serieuzer in het leven staan zeg maar.

Namens het admin-team,

Maarten

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden