[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Eurobulk Logistics en Transportbedrijf P. van der Bie failliet


Gast Cortrans

Recommended Posts

Eurobulk Logistics en Transportbedrijf P. van der Bie failliet [TABLE=class: intable]

[TD=class: tcell]image-9200.jpgNieuwsartikel geplaatst op 07.12.2011, 17:44 door Marcel van der Voort

ANNEN – De rechtbank van Assen heeft dinsdag 6 december Eurobulk Logistics, aan de Spijkerboorsdijk 3 in Annen failliet verklaard.

"Het is nog onbekend wat de precieze oorzaak van het faillissement is. Ik heb donderdagochtend een gesprek met de directeur op de bedrijfslocatie", stelt curator mr. J. Sprangers van Rein Advocaten in Assen.

"De directeur heeft zelf het faillissement aangevraagd. Het gaat al een aantal jaren niet goed. Hij probeerde nog het roer om te gooien, maar dat lukte niet", vertelt hij verder.

Eerder dit jaar is een ander directielid afgehaakt. Op het moment van de faillissementsuitspraak waren er geen chauffeurs in dienst bij de gesneuvelde transportonderneming gespecialiseerd in bulk.

Mr. Sprangers: "De activiteiten lagen al een tijdje stil vanwege een terughaalactie van opleggers."

En: "Het is nog te vroeg om te melden of er een doorstart komt. Het zijn weliswaar zware tijden, maar een faillissement geeft mogelijkheden."

"Als je de schulden uit een bedrijf snijdt en verder gaat met de activa is dat interessant voor een koper. Die krijgt alles goedkoper, maar moet zich er niet in gaan verslikken. Als de faillissementsoorzaak is dat er geen klanten waren, wordt zoiets minder interessant."

Transportbedrijf P. van der Bie

Ook Transportbedrijf P. van der Bie, aan de Krommedijk 18 in Zuidland is failliet.

KLIK HIER OM VERDER TE LEZEN..!!

©Transport Online / Marcel van der Voort

Transportnieuws - Eurobulk Logistics en Transportbedrijf P. van der Bie failliet

[/TD]

[/TABLE]

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Ik woon "redelijk" in de buurt en kijk toch regelmatig rond in de buurt maar heb werkelijk nog nooit een auto van deze firma zien rijden.

Volgens hun site moet het toch een bedrijf van behoorlijke omvang zijn......... Met redelijk opvallende auto's :confused:

Een kleine introductie van ons bedrijf: Wij zijn een logistieke dienstverlener met als hoofdactiviteit silotransport van en naar Oost-Europa.

Eigen kantoren in Nederland (Annen) en Tsjechië (Vysoke Myto).

Een compacte organisatie met maximale flexibiliteit, betrokkenheid en stiptheid hebben van EuroBulk een onderscheidende speler in het Oost-Europese silotransport gemaakt. Door ons juist te concentreren op de veeleisende klant met veelal moeilijke en gecompliceerde ladingstromen zijn wij in staat een onderscheidende rol te spelen in hun logistiek. Ook het organiseren van de ladingstromen tussen de Oost-Europese landen onderling en hun interne markten is een deel van onze activiteiten.

Graag vertellen wij u meer over ons bedrijf en zien dan ook met interesse uw belangstelling tegemoet. Wij staan klaar voor u,24 uur per dag,7 dagen in de week!

Bron: EuroBulk-Logistis

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Ik ken Eurobulk ook niet en ik woon 1 dorp verder dan waar het zou moeten zitten.

Ah, ik zie het al: Gespecialiseerd in transporten naar Oost-Europa en tussen Oost-Europese landen onderling. Dan snap ik wel waarom ik nog geen auto van ze heb zien rijden.

Dat adres in Annen is ook maar gewoon een kantoorpand van een makelaardij. Spijkerboorsdijk 3, Annen, Nederland - Google Maps

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...
  • Forumlid

Niet iedereen kent Eurobulk dus. Dit bedrijf is opgericht door de Dhr Blaauw,een oud-planner van bulktransporteur Boonstra te Gieten. Nadat hij bij Boonstra vertrok heeft hij bij Wintrans(holding van Hsf Logistics Winterswijk toendertijd) aangeklopt om hem met zijn bedrijf in het zadel te helpen. Er werden 5 Benalu bulkopleggers beschikbaar gesteld voor Eurobulk logistcs. Dhr Blaauw heeft ook een korte periode vanuit Winterswijk de planning gedaan. Er waren toendertijd 2 Duitse eigenrijders en 3 Tjechen voor Eurobulk op pad. Heb deze jongens regelmatig gezien in oa garage voor onderhoud,of onderweg,want er werden regelmatig vrachten uitgewisseld tussen Eurobulk en Hsf. Dit was rond 2003 of 2004,schat ik zo. Wat erna deze periode allemaal gebeurt is,weet ik niet. Grt Numpsy.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden