[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Recommended Posts

  • Forumlid

Meer capaciteit voor bewaakte vrachtwagenparkings. Dat willen niet alleen truckers, maar ook organisaties als Grontmij, transport en Logistiek Nederland (TLN) en de Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVC).

”Slapende chauffeurs zijn kwetsbaar voor overvallen”, zegt Eddy Jongen, adviseur Parkeervoorzieningen Grontmij. “Rusten op een onbewaakte parkeerplaats kan je hier of over de grens maar beter niet doen”, zegt ook Klaas de Waardt, voorzitter van VERN, een brancheorganisatie voor 1300 kleinere en middelgrote transportondernemers.

trucker.jpeg

Lees hier het volledige Nieuwsartikel

Bron: Metro.nl

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

En Grontmij:

Grontmij is een toonaangevend internationaal ontwerp-, advies- en managementbureau. Wij leveren adviezen en ingenieursdiensten met betrekking tot de stedelijke en natuurlijke leefomgeving, multimodale mobiliteit, schoon water en energie. We plannen en realiseren duurzame en haalbare oplossingen.



Bron: Grontmij

Die weten natuurlijk dat er wel eens wat te verdienen kan zijn aan zulke projecten, studies, onderzoeken en rapporten. Beetje: "Wij van WC-eend ...".

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast Cortrans

Als ze je spullen hebben willen, krijgen ze die toch wel. Sta je achter een hek geparkeerd, dan wordt je wel klem gereden op de weg, maar die spullen krijgen ze toch wel:zegtniets:

De georganiseerde misdaad, zal altijd een manier vinden om hun "zaken" te kunnen verhandelen. En ja, transport in deze is nu eenmaal de zwakke schakel.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden