[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Vrachtwagen belandt naast E34 Bassevelde 14-06-2012


Gast trucker10

Recommended Posts

Gast trucker10

Op de expresweg Antwerpen-Kust ter hoogte van de Kraaigemstraat in Bassevelde gebeurde op 14 juni 2012 omstreeks 17uur een spectaculair ongeval.

Een vrachtwagen uit het Nederlandse Spijkenissse, kwam er uit de richting van Antwerpen. Wellicht merkte de chauffeur te laat op dat de verkeerslichten op rood stonden. De man trachtte alsnog de stilstaande voertuigen te ontwijken. Bij dit manoeuvre ramde de vrachtwagen een depanagewagen en belandde via de berm op de parallelweg die naast de expresweg loopt. De vrachtwagen ramde daarbij ook een flitspaal :ja::banaan:. De klap was zo hevig dat een deel van de vrachtwagencabine weggerukt werd. Door de hevige klap raakte de chauffeur gekneld in zijn voertuig. De brandweer van Assenede had geruime tijd nodig om de man te bevrijden. Hij werd later met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval ontstond een lange file op de expresweg. De brandweer van Assenede kreeg assistentie van het korps van Kaprijke die instonden voor de signalisatie.

Beelden van de ravage vind je op Vrachtwagen belandt naast E34 (Assenede) - Het Nieuwsblad
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast Reindert

Hupatee, het gaat maar door in dat Belse! Er gaat temet geen dag voorbij en er gebeurd wel weer wat met een vrachtwagen.

Groet,

Reindert

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast trucker10
Er gaat temet geen dag voorbij en er gebeurd wel weer wat met een vrachtwagen.

Groet,

Reindert

Reindert , deze middag stopte ik op de parking van de E19 komende van Charleroi/Mons iets voor Nijvel ( Nivelles ) richting ring Brussel, op het eerste gedeelte stonden 4 Nederlandse voertuigen en op het tweede gedeelte na het tankstation stond er nog eentje , er rijden aanzienlijk wat Nederlandse voertuigen op de Belse wegen , zoals wij ook op de Nederlandse fluwelen wegen rijden , onze chauffeurs zouden een robbertje doen om naar Nederland te rijden getuige hiervan op iemand zijn FB
woensdag

en om 3u15 zette we den brommer terug in gang se!! :-))) richting Twello, Ede... Terug laden Vlaardingen voor Antwerpen... weplaaaaaaaaaaa :-))))

En ja daar kan er zich dan al eentje van in de kijker rijden door over de sloot te gaan .
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast Reindert

@trucker10: Het gehobbel in het Belse valt mijns ziens best wel mee. Alleen een beetje ter hoogte van het Belse sportpaleis op de ring. En hier kun je makkelijk met 90 km/h overheen met een totaal gewicht van 38.500 kg. :D

Ben regelmatig richting Calais gereden. Het is overal wel wat. En een beetje gehobbel hoort er gewoon bij.

Groet,

Reindert

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast Reindert

@Bas TGX: Je moet ook eens proberen door een bericht heen te lezen, dan begrijp je dingen beter zoals het bericht wordt!

Groet,

Reindert

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast Reindert

@Bas TGX: Het ligt eraan op wat voor manier? Maar om dit ongeluk mag je best wel lachen. Want als je het bericht leest staat er het rode licht niet opgemerkt. Wat was hij aan het doen? Met zijn telefoon aan het kloten, op de laptop kijken of naar voetbal kijken op de tv aan het plafond?

Hij was in ieder geval niet bezig met rijden. Want als je jezelf alleen bezigt met rijden, zie je echt geen rood stoplicht over het hoofd!! Ik niet tenminste!

Groet,

Reindert

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Tjonge jonge jongens, moeten we nu elkaar overal afzeiken, is echt een trend aan het worden hier geloof ik.:eek::eek:

Gelukkig geen andere slachtoffers als alleen de veroorzaker, je zou er maar staan op het fietspad en er dendert een wagen over je heen die een rood verkeerslicht met wachtende wagens mist.:hamer::hamer:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast Reindert
]Nee' date='maar jij kan ook 5 meter achter je voorganger rijden...

Zie je dan eigenlijk de stoplichten wel[/color']?

Had ik soms in mijn bericht geschreven dat er op de snelweg in België stoplichten stonden. :( Ik dacht het niet! maar goed, lezen is ook een echt vak hè.

Groet,

Reindert

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden