[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)


Gast shompie

Recommended Posts

Nog een oudje. Ik denk dat het 92 of 93 was. Ik reed toen met een auto van De Wit voor AA van Ess. Deze deden veel naar Griekenland rijden. Toen ging dat met de boot omdat de route over land geblokkeerd was door de oorlog in het voormalige Joegoslavië. Ook daar reden wij tijdens de oorlog nog naar toe. Gister ivm de een reünie nog leuke herinneringen van naar boven gehaald 

Scan0031.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

46 minuten geleden zei RealZeus:

AA van Es ging op het laatst toch ook nog met de boot? Ik heb dat in een filmpje op YouTube wel eens voorbij zien komen iig

 

 

Dat filmpje is van veel later.

 

Maar nu nog gaan ze meestal met de boot. Ook al kun je nu weer over land.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Op 1-7-2012 om 08:07 zei shompie:

Deze eigen rijder moest echt 2800 euro betalen, en als hij dat bereikt heb door 8 uur te maken is dat gewoon niet slim. Frans, ik had 6 uur en 48 min achter elkaar gereden en dat koste 750 euro. Er stonden nog meer foutjes op maar daar zei hij niets van. Ik heb dat risico in overleg genomen. Ik had twee keer geprobeerd om pauze te maken en 2 keer lukte dat niet. Ik was die rit 25 meter lang en 4 meter breed. Ik kwam vanaf maagdenburg en was al 1 keer weer achteruit terug de autobaan op gereden ( met hulp van begeleiders) en heb toen in overleg besloten om voor ieders veiligheid niet meer te stoppen tot in Venlo.

Ik weet zeker dat ik in Nederland of Duitsland dit uit had kunnen leggen, in Frankrijk ben ik er niet eens aan begonnen, zeker omdat deze super agent alleen maar frans sprak.....

Nou kan ik het mis hebben, maar zijn ze niet verplicht je in een taal te woord te staan die jij zelf ook spreekt?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Op 22-7-2012 om 17:15 zei shompie:

Dit is de eerste keer dat ik op deze manier bij een wat groter bedrijf werk. Ik doe echt alleen maar leuke dingen en heb ook niet het idee dat ik anders behandelt word als hun eigen chauffeurs, ik blijf tenslotte een soort uitzendkracht.

Zit jij daar niet normaal in dienst dan?

 

Je verhalen zijn in iedergeval super interessant en leuk om te lezen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Op 28-7-2012 om 14:11 zei shompie:

Scoorsteen duitsland 008.JPG

Dit was een caravan die vlak voor Frankfurt in de vangrail lag, die waren niet ver gekomen, erachter stond denk een kilometer of 10 file....

Scoorsteen duitsland 009.JPG

Dit was bij Oberhausen, ik reed zelf 90 en ik heb op goed geluk de foto genomen en precies op het goede moment, van de wiite koeler was de schotel afgebroken en de cabine is er door zijn eigen trailer afgebroken, ik zou denken dat dat niet zou mogen maar toch.....

Pas goed op met die foto's maken, ik had gehoord dat je daar tegenwoordig zelfs beboet voor kunt worden. (Foto maken van ongeluk bedoel ik dan)

 

En afstand houden is toch niet nodig ;)

bewerkt door Actros1945
Link naar opmerking
Deel via andere websites

3 uur geleden zei Actros1945:

Zit jij daar niet normaal in dienst dan?

 

Je verhalen zijn in iedergeval super interessant en leuk om te lezen!

 

 

Nee, ik ben daar niet in loondienst.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Van de week een mooi kort weekje. Ik moet donderdag naar de school van mijn jongste om daar de discussie aan te gaan over zijn vervolgonderwijs. Wij hadden daar ideeen over die haaks stonden op de ideeen van school. (En nee, wij denken niet dat ons kind beter kan dan dat school denkt) Hij moet gewoon op de makkelijkste manier zijn schooltijd doorkomen. Hij weet nu al precies wat hij wil en wij steuenen hem daarin. Iedereen die mijn jongsteneen klein beetje kent weet wat ik bedoel. 

 

Dus donderdag gelijk nog maar wat afspraken gepland en dan vrijdag maar een mooi dagje relaxen. Misschien dat ik naar Amsterdam ga of bij ons ergens in het dorp aan de bar ga hangen en een lekker hapje ga eten.

 

Vandaag wat buizen geladen wat niet helemaal zonder slag of stoot ging. De lademeister hier had andere iedeeen dan ik. Na een paar uur op en neer gebel kreeg ik uiteindelijk toch mijn zin en was ik om 17.00 uur klaar. Om 03.00 ga ik rijden met de begeleider. Wel leuk, dat is een oude (Duitse) collega van mij. De trailer breng ik naar de Stena in de Europoort en koppel ik daar af. Dan moet ik nog een trailer meenemen voor de zaak en is het gebeurd en is het weekend.

 

De buis op de auto is niet heel schokkend. Totale lengte van de auto is 30 meter.

 

 

20170131_114215.jpg

20170131_163745.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

13 uur geleden zei schoenenreus:

en waarom was herr lademeister het niet met je eens dan?

 

Ik had geen bok bij me en wou er een maken met mijn verbredingshout en mijn rijplaten. En dat wilde hij niet omdat dat niet goed zou zijn. En niet gekeurd. Hij wou er zelf een van hout maken á 250 euro. En daar was ik het niet mee eens. 

 

Die was namelijk ook niet gekeurd. Het was een spelletje van hem die uiteindelijk veel tijd gekost heeft. Na de ploegwissel mocht ik wel gewoon laden. En de trailer staat nu in Engeland. Dus mijn bok was goed genoeg.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

0Ik ben niet zo'n regelneuker. Dat komt omdat ik eigenlijk nog nooit grote problemen heb gehad denk ik. Ik rij wel.eens te lang en zit ook wel eens met mijn dienstijd scheef. Out of scoop gebeurd ook wel eens en ik pak regelmatig een auto waar zonder pas mee is gereden. En ik heb voor deze overtredingen nog nooit een boete gehad.

 

Nu word ik net aangehouden.. mijn kenteken was slecht te lezen en ik reed in de sper met zwaailampen aan. En dat valt op. De papieren van deze auto vond ik nadat ik alle kasten had leeggegooit tussen de snijplank en de snelkookpan. Ik had er dus even de pest in. Na een klein half uurtje kreeg ik alles terug. Keurig zei hij :angel:

20170206_142054.jpg

20170206_164159.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden