[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Zomaar een week (de belevenissen van Shompie)


Gast shompie

Recommended Posts

Gister de vraag of ik voor een collega kraanverhuurder wat platen neer kon leggen in Scharwoude. Ze hadden zelf alles geprobeerd en kwamen  uiteindelijk bij ons terecht. En aangezien ik altijd met heel veel plezier aan het werk ga zei ik uiteraard ja (nee Josimo, het heeft echt niets met geld te maken). Maandag  zat ik al vol de hele dag dus daarom deed ik het vandaag.

 

 

IMG-20181110-WA0006.jpg

IMG-20181110-WA0005.jpg

IMG-20181110-WA0008.jpg

20181110_125324.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het is druk,  behoorlijk druk dus ben ik de hele week al aan het puzzelen om de uren redelijk te houden.

 

Gisternacht bij de Gouden Leeuw gestaan. Ik had geladen voor Breda en dat moest op tijd gelost worden dus besloot ik een nachtje in de auto te slapen. Er zat nog een avondklus achteraan dus had ik mijn diensturen nodig. Het begon leuk, ik moest vanaf een rotonde een platenbaan achteruit een park in leggen. De klant was erbij en zou het verkeer regelen. Ik zou toch wel een paar minuten de rotonde moeten blokkeren. Ik was bezig met de eerste plaat toen er luid toeterend een vrachtwagen de rotonde op kwam rijden, eerst dacht ik nog dat hij een geintje maakte maar hij begon me gelijk voor rotte vis uit te maken. Ik legde de tweede plaat neer terwijl hij mij nog steeds voor van alles en nog wat aan het uitmaken was. Rustig klom ik van de kraan naar beneden en liep naar hem.toe en vroeg wat zijn probleem was. Dit had hij niet verwacht en de deur ging op slot en het raam op een kier maar schelden kon hij nog wel. De stumper (wat ik hem ook vertelde) ook vertelde ik hem dat hij door zijn gescheld nog ff langer stond want ik had geen haast meer en als hij daar problemen mee had hij maar de politie moest bellen. Langer als 2 minuten had het niet geduurd nu stond hij er wat meer.

 

Ik moet altijd wel lachen om dat soort blaaskaken, iet met blaffende honden die niet bijten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 uur geleden zei Murphy:

Nu kan jij natuurlijk heel gevaarlijk uitziende met een ijzeren staaf in je handen overkomen..... :D

 

 

Nee hoor Murphy, ik heb niets nodig. Ik stap er gewoon op af en dat deze mijnheer niet verwacht.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

43 minuten geleden zei josimo:

^^stamtafel proat👌LOL

 

1 uur geleden zei Kiepenboer:

Nou ik heb je ergens op een foto gezien, ene ik zou ik snel mun deur op slot doen LOLLOL

 

Ook voor mij geld, blaffende honden bijten niet.

 

Of je moet te ver gaan 😇

Link naar opmerking
Deel via andere websites

We hebben een klant waar ik wel eens wat steigermateriaal voor rijd. Vandaag na het laden belde ik mijn opdrachtgever om ge zeggen dat ik geen vuilniswagen was. Het was een puinhoop. Het lag er op maar daar was ook alles mee gezegd. 

 

Toen ik bij de materieel dienst van de klant aankwam keken die ook niet al te vrolijk. Nadat ik al mijn spanbanden er af had lag de helft van de vracht binnen een minuut naast de auto en dat zonder gebruik te maken van een heftruck of kraan.

 

Er zijn wat telefoontjes heen en weer gepleegd. Ik laad het in ieder geval niet meer zo, de volgende keer mogen de steigerbouwers het netjes handelaren of ik laat het staan.

 

20181121_105902.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

9 uur geleden zei Marotrans:

... en dan staat er zo'n malloot met 'n camera voor je snufferd... :D

 

Hij was de mast aan het inschuiven en dan moet je naar boven kijken omdat je je blok tegelijketijd moet oplieren dus van mij had h8j geen last.

 

En als hij zich hierdoor liet aflijden had hij niet op die stoel gezeten. Maar ook dit pakt hij super op. Ik weet dat er genoeg mensen zijn die dit afkeuren. Maar ik weet zeker dat als hij straks zijn rijbewijs heeft hij net als ik zijn geld op een leuke manier zijn geld kan verdienen. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

44 minuten geleden zei Marotrans:

Groot gelijk Ron, zo worden de vakmensen gevormd:ok:

 

Het was ook geen aanval, meer 'n inkoppertje eerste klas :D

 

Ik vatte het ook niet als aanval 🤣

Link naar opmerking
Deel via andere websites

De eerste klus voor vandaag zit erop. Nu even naar Rijkhof (palfinger dealer) zodat die even wat kleine di gen kan doen aan de kraan. Daarna naar de zaak de rest van de ballastblokken halen. Aan het eind van de dag moet de kraan verzet worden van Ijmuiden naar Amsterdam Noord.

 

 

20181128_105744.jpg

20181128_110802.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dit vind ik persoonlijk een foto die veel zegt. Hier sta ik op zaterdagmorgen in Bari te wachten totdat we de haven in mochten om naar Griekenland te varen. Je was bijna nooit alleen, de man op de foto was een Spaanse collega van mij, die was nog nooit in Griekenland geweest. Ik was hier 21 denk ik. Ik heb toen bijna 2 jaar naar Griekenland de Griekse eilanden en Cyprus gereden.

 

 

Juan.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

De eerste keren Griekenland was voor de wit uit Castricum. Daarna heb ik nog een tijdje met een steyer van A.A.van ESS

 

De eerste foto is in Pireus, daar ging ik de boot op naar Cyprus. De tweede foto is op Kreta, daar laden ik op de terugweg watermeloenen terug voor Duitsland. De derde is de steyer

 

 

griekenland.jpg

Griekenland 1.jpg

Griekenland 2.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hier was ik net voor mezelf begonnen. De kunst was om zo vaak mogelijk iemand mee te nemen als tweede man/vrouw wat niet te veel koste. Dit was een vriendin met een rijbewijs, dat zag je toen nog niet al te veel. Dit is op een zaterdagmorgen in Urgnano Italie, hier stond een grote fabriek waar ze koelboxen maakte voor de Aldi wat wij toen o.a. in Castricum in de opslag hadden. We waren vrijdagavond vertrokken voor Ruud Greve in Varese et een vracht Planten. Lossen , terugladen en over de Mont Blanc Frankrijk in en dan waren we Zondagnacht weer terug.

 

 

Urgnano.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden