[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

puuuuur natuuuuuurrrrrrrrrrrr


dutchieinquebec

Recommended Posts

  • Forumlid

Hier heb je nog wat aan

[h=1]Mooie dikke meisjes in bikini, Mooie dikke vrouwen in bikini[/h]Plazilla » Wetenschap » Wetenswaardigheden » Mooie dikke meisjes in bikini, Mooie dikke vrouwe...

De mooiste dikke meisjes en vrouwen in bikini verzameld op één pagina……

985fe9cfaf6e425b19e28744e0dacbaa.jpg

MOOIE DIKKE MEISJES IN BIKINI – MOOIE DIKKE VROUWEN IN BIKINI



WAAROM MOOIE DIKKE MEISJES EN MOOIE DIKKE VROUWEN IN BIKINI:

De meeste mensen in Nederland denken dat slanke meisjes en slanke vrouwen in bikini het ideaalbeeld zijn van de Nederlands jongens en mannen. Uit het verschil in het aantal zoekopdrachten naar slanke meisjes en slanke vrouwen in bikini en die naar dikke meisjes en dikke vrouwen in bikini blijkt echter dat er meer dan 90% meer naar dikke meisjes en dikke vrouwen in bikini wordt gezocht dan naar slanke meisjes en slanke vrouwen in bikini. Toch is het aantal beschikbare mooie foto’s van dikke meisjes en dikke vrouwen in bikini veel en veel kleiner dan van slanke meisjes en slanke vrouwen in bikini. Vandaar dit artikel met de mooiste foto’s van dikke meisjes en dikke vrouwen in bikini.

7c6085de084537c2a945da29fdb8adba_medium.jpg

WAT MAAKT DIKKE MEISJES EN DIKKE VROUWEN ZO MOOI:

Heel veel meisjes en vrouwen maken zich zorgen om hun figuur. Ze vinden hun benen te dik, ze vinden hun heupen te dik, ze vinden hun buik te dik, ze vinden hun armen te dik, ze vinden hun hoofd te dik maar vreemd genoeg vinden ze de grootste vetophopingen die ze hebben, hun borsten, juist weer te dun. Het blijkt echter dat de meeste jongens en mannen dikke meisjes en vrouwen helemaal niet lelijker vinden dan slanke meisjes en vrouwen. Het enige wat uit uiteindelijk bepaald of ze een meisje of vrouw aantrekkelijk vinden is een mooi, lief verzorgd gezicht en een verzorgd lichaam.

a16afca2889ce10b50ac4e6d79c1ac2a.jpg

DIK ZIJN IS RELATIEF:

Wat is een dik meisje en een dikke vrouw? Een dik meisje of een dikke vrouw is een meisje of vrouw die dikker is als een gemiddelde vrouw. Als we daarbij in ogenschouw nemen dat het gemiddelde meisje en de gemiddelde vrouw in Nederland niet slank is maar een beetje gezet dan is een dik meisje of een dikke vrouw dus een meisje of een vrouw dat behoorlijk wat dikker is dan de gemiddelde vrouw. Dik zijn is dus een relatief iets, het gaat erom dat je dikker bent dan gemiddeld. Absoluut gezien valt het aantal dikke meisjes en dikke vrouwen daardoor erg mee.

b7c4d3a2b659a19b72b3cb633e018553.jpg

DIK ZIJN EN DIKKE BORSTEN:

Een heel klein percentage van de Nederlandse meisjes en vrouwen is niet echt bijzonder dik maar is een beetje dik en heeft daarbij hele dikke borsten. Ook bij deze meisjes en vrouwen geldt weer dat dik zijn een relatief begrip is. Doordat bij deze meisjes en vrouwen de borsten ten opzichte van de rest van het lichaam groot zijn lijken deze meisjes en vrouwen relatief dunner.

f55c1de570ca972c2e1aa109e80bf3fd.jpg

Dat de grote van de borsten de perceptie van de dikte van de betreffende meisjes en vrouwen sterk beïnvloed blijkt uit deze foto. Deze vrouw is absoluut gezien zeker niet dikker dan de voorgaande vrouw maar doordat haar borsten veel kleiner zijn lijkt het toch of de rest van haar lichaam dikker is als bij een gezette meisje of vrouw met hele grote borsten.

d2831f494a95457c36190fde65b4b4cb.jpg

DIKKE MEISJES EN VROUWEN HEBBEN KLEINE BILLEN:

In tegenstelling van wat je op het eerste gezicht zou denken hebben dikke meisjes en vrouwen, relatief gezien, kleine billen. Dit is goed te zien als een foto van een dik meisje of een dikke vrouw van achter in een bikini ziet.

Het bikinibroekje zit bij deze dikke meisjes en vrouwen perfect om de, relatief gezien, kleine billen waarbij de taille en de dijen de kleine billen extra accentueren.

b1ea1d9843f3c4732995529a1912eee8.jpg

LEKKER DIK IN JE VEL:

Een dik meisje of een dikke vrouw ligt altijd zacht. Dit is een groot voordeel want ook op een zonnestoel zonder kussens ligt een dik meisje of een dikke vrouw lekker in haar vel.

6311e831683d5652dd3928e4c7eab8df_medium.jpg

DES TE DIKKER, DES TE BRUINER:

Het uitwendig oppervlak van dikke meisjes en dikke vrouwen is aanmerkelijk groter dan dat van slanke meisjes en slanke vrouwen. Ook de bikini van dikke meisjes en dikke vrouwen beslaat verhoudingsgewijs een minder groot deel van het uitwendige oppervlak van dikke meisjes en dikke vrouwen. Daarom hebben dikke meisjes en dikke vrouwen absoluut gezien een meer gebruind uitwendig oppervlak.

80d6a06f59390f33d93178d7fc42729d.jpg

DE UITZONDERING BEVESTIGT DE REGEL:

Dat de billen van de meeste dikke meisjes en dikke vrouwen verhoudingsgewijs kleiner zijn bewijst bovenstaande foto. Dit meisje heeft opvallend dikke billen voor een dik meisje, het feit dat dit je opvalt bewijst dat het niet normaal is maar een uitzondering op de regel.

3ff6eb0a9c6b59536ec511f9d766729c.jpg

DE ERKENNING VAN DE DIKKE SCHOONHEID:

Langzaam maar zeker worden dikke meisjes en dikke vrouwen steeds meer geaccepteerd als schoonheidsbeeld. Het beste bewijs hiervan is deze mooie dikke Beauty Queen. De kroon op haar hoofd staat symbool voor de kroon op de schepping waarvan zij het uitbundige resultaat is.

16b7e3f5f7b43e602510521a6302a245.jpg

Bedankt voor het lezen van mijn artikel:

Graag lees ik je reactie, positief of negatief, ik waardeer elke reactie want daar leer ik zelf weer van. Vind je mijn artikel het lezen waard, stuur de link dan a.u.b. door naar je contacten. Ik wens je veel plezier met het lezen van mijn andere artikelen.

De Bron Mooie echte vrouwen

Huub

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden