[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Vrachtwagen in sloot op de N361 bij Ulrum


ronald25

Recommended Posts

  • Forumlid

Ulrum - Een vrachtauto die nagenoeg leeg was, is vrijdagmorgen vroeg in de sloot geraakt op de N361 bij Ulrum. De combinatie liep hierdoor behoorlijke schade op. Ook de berm en slootwal was behoorlijk omgeploegd. De combinatie werd door Poort Hoogkerk weer op de weg getakeld d.m.v. twee bergingsvoertuigen.

De berging verliep voorspoedig, waarna de zwaar beschadigde combinatie werd vervoerd naar Poort in Hoogkerk. De berm en de stoep enz. is later hersteld door de Provincie. De chauffeur kwam er ongedeerd vanaf.

www.112groningen.nl

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Die wou de bocht wat korter nemen?

Ik denk eerder dat ie die vluchtheuvel even heeft geraakt met zijn linkervoorwiel.

Die "doorlaat" is niet al te breed daar, zeker als je denkt er met de toegestane 80 km/uur daar rustig tussen door kan sturen. Dan krijg je het op het laatste moment nog even erg druk........:D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Chauffeur moest naar Kruisweg en was zoekende en lette dus waarschijnlijk niet goed op en dit is 1 van de makkelijkeste obstakels in de weg op de n361 , de aller eerste vanaf Menneweer bij afslag Louten Ulrum is de ergste van allemaal en die had ie al gehad , hij had mazzel precies tussen 2 lichtmasten door . Vanaf Lauwersoog tot Mensingeweer liggen een stuk of 10 van die dingen hele grote en kleine de 1 kun met 80 nemen en de ander met 60 of minder . Het zijn snelheids remmers er gebeuren regelmatig ongelukken op de kruispunten met overstekend verkeer .

Hij is van de weg geraakt in de berm en in de sloot beland en toen op z'n zij gaan liggen tis niet erg hard gegaan dat was z'n geluk .

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden