[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Zwakke punten nieuwe Actros?


Gast Freddepet

Recommended Posts

Gast Freddepet
Ik had geladen in Doetinchem, en moest nog even langs de dealer. Herkende de auto aan de striping. Ze waren druk aan het poetsen.

Zou kunnen, maar de auto is nog niet klaar, paar onderdelen komen maandag of dinsdag. En volgens mij is de striping inderdaad niet vaak te zien op een auto, althans zoals die door mij bedacht is.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Freddepet, jij hebt lef. Alle transporteurs om je heen vallen met bosjes om, en jij zet zo maar even een nieuwe Actros met grote cabine neer voor 79.000 euro. Ik zou het niet durven in deze tijd.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast Freddepet
Beetje zuigen dan:D Omdat je hem gelijk uit de tent probeert te lokken met die prijs erbij.

Als hij dan toch zo graag wil zuigen........ scheelt mij weer een keer met t apparaat door t huis.... ;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Beetje zuigen dan:D Omdat je hem gelijk uit de tent probeert te lokken met die prijs erbij.

Ik zat misschien wat hoog Matthieu. Er is nooit nooit zo'n slechte tijd geweest in de truckverkoop als nu, met een beetje handig lullen heb je de grote Mercedes wel voor 75.000. Ik denk eigenlijk als je 70.000 contant neerlegt (even niet over de BTW, maar die heeft Freddepet 4e kwartaal 2012 al teruggevorderd, doet de dealer niet moeilijk over), dat je hem ook hebt. Krijg je er nog 6 alcoa's op ook.

Nadeel is wel dat je ook niets meer terugkrijgt voor je truck. Als ik kijk bij BAS, koop je al een SuperSpace 460 uit 2011 voor 54.000 euro. Cash aftikken en je neemt hem voor 50.000 mee. En auto van nog geen 1,5 jaar oud. Nou zit Mercedes een beetje hetzelfde als Daf met inruilwaarde, misschien klein beetje hoger. Maar als je nu 70.000 voor een nieuwe hebt betaald en er over 1,5 jaar nog maar 45.000 voor terugkrijgt bij BAS (want BAS vraagt 54, voor 50 neem je hem mee, dus ze hebben 45 gegeven, de handel kennende).

70.000 voor zo'n grote Mercedes nieuw is dan wel een nette prijs. 79.000 is meer de prijs voor als je er maar 1 pakt. Nou, in 1,5 jaar tijd even 34.000 euro afschrijven, is toch veel hoor, vind je niet?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

BAS Trucks | DAF XF105.460 4X2

Toch een leuk autootje als je net voor jezelf begint? Voor 50.000 neem je hem mee. 1,5 jaar oud, grote cabine, 460 pk. Ik zou het wel weten.

Over 1,5 jaar krijg je er nog 30.000 voor terug, heb je maar 20.000 afgeschreven in plaats van 34.000. Toch een verschil, laten we eerlijk wezen. Of je rijdt er een jaar mee. Trucks uit 2010 zijn nu heel populair in de handel. Heb je een 2010 truck, nu verkopen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik heb eens gelezen over Willy Betz. OK, 410 pk Mercedessen, geen Gigaspace, geen Alcoa's. Hij had er 200 besteld voor 60.000 per stuk Dat was nog in de tijd dat de markt beter was da nu. Alleen Volvo en Scania zijn duur, maar een 420 Highline EEV heb je ook voor 82.000 euro. SuperSpaceCab 460 EEV 78.000 euro. Dat zijn prijzen als je er 1 pakt. Niet voor 10 of 200. Nee met 75.000 zit ik met die Mercedes wel in de richting. Tenzij het 600 pk ofzo zijn. Gewoon een normaal aantal pk's van rond de 450 dan. Heb je eens gezien in Sindelfingen hoeveel er staan? Er koopt toch amper nog iemand nieuwe trekkers op dit moment?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden