[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Reiziger in Canada


jadran

Recommended Posts

  • Forumlid

De afstand is niet het probleem(sinds wanneer zou ik opzien tegen n stukkie rijden?), maar zit nu te rekenen hoeveel uur ik heb de afgelopen 8 dagen. Sta nu stil, als ik middernacht ga rijdenred ik het.

Sprak net een...Pool (jaja, ook hier...) en die zei dat t sinds Obama in het transport steeds slechter wordt met regeltjes. Misschien moet ik dat maar geloven..

Ibo zit nu thuis heftig the knikken denk ik...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Yes. Lucky is right. Maritimer's who run back and forth are also OK. The problem lies with those who run further across, and from the 'line', and those who run the maritime 'triangle' routes (Maritimes, New England, Ontario, then Maritimes). Those hours keep you legal in the US, but locally, they keep you from maximizing your time on duty in order to stay US legal. A real pain in the butt. If you're along the line in the Great Plains, Ont, Que,, BC, or The Maritimes ......... no sweat ....... run US rules. It sucks, but suck it up .......... you're legal. It just sucks for the drivers that run far flung from the line or run the line in-frequently.

Ja. Lucky is gelijk. Maritimer's die heen en weer rennen zijn ook OK. Het probleem ligt bij mensen die verder lopen over, en van de 'lijn', en degenen die de maritieme 'driehoek' routes (Maritimes, New England, Ontario, dan Maritimes) draaien. Die uren houden u wettelijk in de VS, maar lokaal, ze houden u van het maximaliseren van uw tijd op de plicht om te blijven Amerikaanse rechtssysteem. Een echte pijn in de kont. Als je langs de lijn in de Great Plains, Ont, Que,, BC, of The Maritimes ......... geen zweet ....... run Amerikaanse regels. Het zuigt, maar zuigen het .......... je bent wettelijk. Het zuigt alleen voor de chauffeurs die verre run wierp de lijn of lopen de lijn in-frequent.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Ik heb een uur foto's zitten uploaden, en toen ik het bericht wilde plaatsen kreeg ik de melding dat vik opnieuw in moest loggen...waarna mijn verhaal verdween. Is me al eerder gebeurd. Hier baal ik van! heb nu geen tijd meer. Wat is dat voor onzin???

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Ai dat is jammer Jadran. De forum techneuten hier wouden de forumsoftware upgraden naar de laatste versie (was ook door hun aangekondigd). Helaas had dat meer voeten in aarde nodig dan verwacht. Besloten is dan ook om door problemen, voorlopig terug te vallen op de oude versie en de nieuwe versie eerst in een test-omgeving te laten draaien.

Hendrik

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Leuk om allemaal te lezen Jadran.. krijg t idee dat je ook wat beter je draai vindt nu?Zelf vlieg ik 7sept naar Calgary, en heb 10 sept een gesprek bij HenR in lethbridgeT vreemde is ik lees best veel negatieve dingen over dit bedrijf, maar van kennisen dier er werken juist weer niet..Wie weet doen we ooit een borreltje samenGr Teun

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Daarom is t jammer dat de upload van mn verhaaltje gister mislukte rob...vorige rit was ook al lekker; 6300 km in 7 1/2 dag.

Rooie, je research doen en je geen zak aantrekken van andere meningen. Alleen feiten tellen.

Just go, zogezegd.

Ibo, dank voor de tips!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben r al poosje mee bezig.. zou 5 jr geleden al gaan..

Toen kon ik wegens omstandigheden niet weg..

Nu komt t aardig dichtbij allemaal..

ga zo door .. ik geniet best van je verhalen,,

ook van corydons topics trouwens..(moet ik mss in zijn topic vertellen)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast combidriver
Ik ben r al poosje mee bezig.. zou 5 jr geleden al gaan..

Toen kon ik wegens omstandigheden niet weg..

Nu komt t aardig dichtbij allemaal..

ga zo door .. ik geniet best van je verhalen,,

ook van corydons topics trouwens..(moet ik mss in zijn topic vertellen)

niet doen, gaat Ibo weer naast zijn sandalen lopen.............:p

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...
  • Forumlid

Ik zit in Gravelbourg, in het zuiden van Saskatchewan, in een B&B, even weg van het werk. Het huis dat ik op het oog had is waarschijnlijk al verkocht, maar dat is mijn huis in Nederland ook. Goed en slecht nieuws tegen elkaar wegstrepen dus. Gisteravond biertje gehaald in de kroeg en een echt goed en grote steak gegeten. Vanavond uitgaansavond voor het boerenvolk; de lucht in Gravelbourg is blijkbaar goed, en de grond vruchtbaar, want veel mooie meiden/vrouwen. Helaas, de plicht roept; foto''s van mijn reisje naar Los Angeles. Ik hou het een beetje kort, want moe, en morgen om 6 uur op. Amerikaanse bodedienst 21-8054_zpsb8ed10d0.jpg In de verte Las Vegas. In de woestijn, al zou je dat met de wolken niet zeggen (ik ben de rainman, overal waar ik ga breng ik regen) 21-8070_zps5e98c144.jpg Ibo heeft al veel over de stad en de casino's geschreven, ik laat het dus bij een paar plaatjes 21-8083_zps1dab6f99.jpg 21-8085_zps3e6db358.jpg 21-8093_zpsc1f69ca6.jpg Dan rij je Vegas uit in de drukte. 21-8063_zpsa59843db.jpg En kom je aan de grens met Californie om te tanken; weer zo''n raar gebouw 21-8097_zpsfb8955d4.jpg 21-8099_zpse86960da.jpg Ik maak kortere stukjes zodat ik als het weer misgaat niet alles kwijt ben

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Op de terugweg (ja, ik sla een heel stuk over) kreeg ik van mn planner het advies de oude weg te nemen; het was het lange weekend van Labour Day, geen haast dus. Heb ik gedaan; route 93 vanaf Las Vegas naar Twin Falls Idaho. Door de woestijn. Het old-school trucken, Tweebaans, maar bijna geen verkeer, en ook daar mag je 65 mijl.

In de woestijn is het warm...en mijn airco stopte ermee

21-8052_zps158461ec.jpg

Eindeloos veel rechte kilometers, met maar af en toe een plaats om even te stoppen

ca2-9103_zps20fad8d8.jpg

De grote leegte

ca2-9026_zpsfc4725f7.jpg

Hoe fotografeer je het niets? Door oog te hebben voor detail, denk ik

ca2-9024_zps4865da1d.jpg

Ergens heeft iemand besloten dat deze vlag hier moet staan

ca2-9009_zps9f2fad9a.jpg

Dit had ik een jaar geleden niet gedacht...

ca2-9028_zps625698d5.jpg

Af en toe is er een nederzetting, meestal met een heleboel oude troep overal

ca2-9065_zps5e1582d5.jpg

Geen idee wat jerky is, maar kan me niet voorstellen dat het erg vers zal zijn

ca2-9064_zps293d01c8.jpg

Er zijn op die eerste 600 km maar een paar ''verzorgingsplaatsen''

ca2-9066_zps042f94e9.jpg

Mijn ogen vallen dicht, sorry mannen. Volgende keer meer. O ja, ik ben Ibo nog tegengekomen in LA, heb ergens een foto van hem, moet hem opzoeken. Aardige man

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden