[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

heiploeg failliet en dooor(gestart)


Recommended Posts

  • Forumlid
dit DRAMA zat er aan te komen, wel jammer maar op zekere manier toch een happy end. het zal mij niet verbazen dat die overname eigenlijk van tevoren al geregeld was.

Arie ik heb even een vraagje, waar heb jij die wijsheid vandaan dat de visserman blij was??

want ik heb ze de laatste 7jaar alleen maar horen klagen dat de besomming gewoon BAGGER was.

is ook niet zo raar als je als visserman ongeveer 1,50 p/kg krijgt voor je garnalen, was nog geeneens genoeg om de olie en bank te betalen zeg maar.

en als je dan op zaterdag door de super loopt en je ziet een prijs van 32eurie p/kg op een pakje garnalen?? dan ga je als visserman toch wel een beetje achter je oren krabben of niet?

ik heb geen medelijden met personeel van Heiploeg want alle bedrijven waar ik van weet die door PP zijn overgenomen daar word door personeel geroemd over hoe de omstandigheden voor hun verbeterd zijn na de overname.

het is alleen wel jammer voor die ong, 30 personen die eruit gegaan zijn. ik weet dit klinkt cru en hard maar kan het niet anders zeggen.

Nou verbetering voor het personeel van Heiploeg door overname van PP is in dit geval niet aan de orde , denk niet dat het personeel staat te juichen wat ze nu voor geschoteld krijgen , ze staan letterlijk met de rug tegen de muur , slikken of eruit.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast henk driehoek

Kees, je begrijpt het inderdaad verkeerd. Volgens de FNV gaat het om een overname i.p.v. Een doorstart, en dan MOET de nieuwe eigenaar het personeel overnemen op de oude condities. Er is gewoon een vies spelletje gespeeld over de rug van het personeel en de belasting betaler

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Nee hoor want ik ken die hele firma niet. Heel simpel gaat het om het volgende; een niet zo'n goede ondernemer kan in Nederland maar door blijven gaan en de rekening wordt door zijn werknemers betaald (gedeeltelijk). Goed dat FNV dat aan de kaak wil stellen. Laat die slechte ondernemer maar wat meer betalen...................

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden