Spring naar bijdragen
Freddy

CNV 13-05 Live op forum

Recommended Posts

Op dinsdag 13 mei zal bestuurder Tjitze van Rijssel, onderhandelaar Beroepsgoederenvervoer van CNV Vakmensen, LIVE aanwezig zijn op het chauffeursforum van 19.30 tot 21.00 uur.

Tjitze zal dan vragen beantwoorden over de onderwerpen die op dit moment 'hot' zijn in Chauffeursland: de SOOB cao en de loon cao.

Speciaal voor deze live chat wordt er een forumdeel aangemaakt, genaamd: "LIVE vraag en antwoord". Deze vind je onder de rubriek: CNV Vakmensen helpt je op weg.
"Live vraag en antwoord" staat dus open op dinsdag 13 mei van 19.30 - 21.00 uur. Daarna wordt het weer gesloten, maar de vragen en antwoorden blijven wel zichtbaar als naslagwerk.DANNNNN!!!!!!!!!!


Hebben we nog een leuk nieuwtje. Zoals sommigen al wel gezien hebben is Ron (Valkje) druk bezig met het opzetten van een WK-Pool. Ook heeft Valkje gezocht naar prijzen voor de winnaar en is daar zeer goed in geslaagd.

Hij heeft het CNV bereid gevonden om een jaar lang een gratis lidmaatschap weg te geven, ook FLEX-IN doet een duit in het zakje en biedt een cursus "Digitale Tachograaf" voor je code 95 ter beschikking.

Wij van het chauffeursforum stellen een HD-Dashcam voor de winnaar ter beschikking. Zoals je ziet ook al is voetbal misschien niet je ding, je kunt er toch een leuk prijzenpakket mee verdienen.

De Winnaar van de pool mag kiezen uit 1 van die 3 prijzen, de 2e plaats mag kiezen tussen de overgebleven 2 prijzen en de derde plaats geeft recht op de overgebleven prijs. Ook heeft FLEX-IN voor degene die het juiste aantal gemaakte doelpunten goed heeft een miniatuur truck beschikbaar gesteld.

We gaan nog even kijken of er nog iets te regelen is bij diverse truckstops voor eventuele dinerbonnen

  • Like 1

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...