[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

En weer een Nederlander minder op de weg....


Murphy

Recommended Posts

  • Forumlid

Uh, Ron....

Deze man heeft echt wel wat meer op zijn kerfstok. Zo gauw krijg je ook hier geen landelijke opsporing...

Behalve enkele futiliteitjes had hij in een periode van enkele maanden iets te veel flitskasten wakker geschudt, waar bij snelheden varieerden van enkele km tot tiental km te hard.

Daarnaast wordt hem onopletzaamheid/roekeloos rijgedrag ten laste gelegt (door dit ongeval dat vlgns de politie voorkomen had kunnen worden door en rustiger en oplettender te rijden)...

 

Of "deze jongen pech heeft gehad" weet ik niet maar de andere bestuurders/inzittende van de wagens waarop hij gevlamd is hebben in ieder geval wel pech gehad....

 

 

Daarom schrijf ik er ook bij Murphy, dat ik het niet over de andere vergrijpen heb.

Die zijn mij niet bekend en ik kan geen Noors, dus weet ook niet of het in het artikel besproken/vermeld wordt.

 

Dat je niet zo maar een landelijke opsporing aan je broek krijgt oke. Hopenlijk niet alleen voor snelheidsovertredingen, want dan mogen er wel meer mensen gaan oppassen (ja, ook ik rijd weleens te hard :angel: :angel: ).

 

Groet ron

bewerkt door ayla
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Administrators

Je moogt zonder meer gaan oppassen, want de buitenlandse chauffeur staat momenteel bovenaan de irritatie lijst die de politie hier hanteert.

Alle vergrijpen gaan echt een hoop geld kosten.

Daarnaast zijn de flitskasten en de tolhokjes ook niet meer veilig voor de buitenlander. Rekening wordt naar de kentekenhouder gestuurd.

http://www.tb.no/nyheter/vogntog-og-to-biler-kolliderte-pa-e18-1.8488653

Hier nog een artikel over het bewuste ongeluk.

Er staat enkel dat de 2 gewonden per luftambulase voor een check zijn afgevoerd. Ze waren aanspreekbaar..... (?)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Hier in Nederland als het CJI meerdere grove overtredingen van een voertuig op een bepaald punt constateert gaat er ook een melding uit naar de Politie. 

 

Op deze manier is destijds die mevrouw met haar suv en blauwe flitsers ook aan de kant gezet, en dat gastje met die Hayabusa ( of hoe je het ook schrijft ) op de Markerwaarddijk alsmede die Duitse vrachtautochauffeur die steevast door Oldenzaal te hard reed met valse platen. 

 

Ook kunnen mensen hier een "aso" melding doen en dan gaat de politie bij genoeg meldingen gewoon een tijdje achter de vermeende "aso" aanrijden. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Is het niet dat vroeger zoiets niet eens het nieuws haalde in Nederland ?

Laat nu een harde scheet in een routier in Spanje en de volgende dag ben je wereldberoemd, op youtube, waar jij je ontdoet van je overtollige gassen, met daarop een inzoemende blik op je cabine, met daaronder de vraag, hoe het daarbinnen zou ruiken,

 

Dankzij de moderne media worden nu wel de mensen eruit gehaald die dus keer op keer gewoon doen alsof ze onzichtbaar zijn voor de rest van de wereld.

Deze heer heeft al deze attentie op zijn eigen persoon aan zichzelf te danken, want wie om aandacht vraag, zal dat vroeg of laat krijgen.

 

Ik denk echt niet als deze chauffeur zichzelf al min de kijker had gereden voordat dit gebeurde, op deze manier in het nieuws was gekomen, misschien hooguit dat er een nieuwsbericht was dat iemand deze tunnel had onderschat en daardoor een ongeval veroorzaakte...

 

Over de juridische kant van het verhaal laat ik me niet uit, want inmiddels weten we over wie het gaat, naam en truck al open en bloot op het internet, dus dat kan je ook bereiken als je om aandacht vraagt...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Vooruit dan maar weer:

 

http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/rijbewijs/vraag-en-antwoord/kan-mijn-nederlandse-rijbewijs-in-het-buitenland-worden-ingevorderd.html

 

 

Laat volgens mij niets aan duidelijkheid te wensen over, maar mocht ik het niet goed begrijpen, mijn excuses. Ben tenslotte maar een Limbo.

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Deze eigen rijder rijd die voor Hovatrans of heeft hij die trailer over genomen, want deze trailer heeft indertijd bij ons op de RAI gestaan  toen stond er ook nog Hovotrans op de zij kant.

Volgens mij staat en nu HCN op de zijkant.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden