Spring naar bijdragen
Freddy

04-08 live sessie CNV-Vakmensen, Tjitze van Rijssel

Recommended Posts

Tjitze van Rijssel zal op maandag 4 augustus weer plaats nemen op de typestoel om vragen waar je mee zit te beantwoorden in de live afdeling van cnv-vakmensen op het chauffeursforum.

Maak gebruik van deze mogelijkheden die het chauffeursforum en cnv-vakmensen je bieden om misschien wel een oplossing voor je probleem te krijgen aangereikt.
Van 20.00 uur tot 21.30 uur is het mogelijk om als gast of als forumlid de vragen te stellen.

Zoals de afgelopen paar keer is gebleken worden deze sessies door zowel forumleden/gasten als cnv-vakmensen gewaardeerd. Er wordt door beide partijen met respect naar elkaar gecommuniceerd, dus geen enkele reden om je vraag of probleem niet te stellen op het forum.
Mocht er niet direct een pasklaar antwoord voor je liggen, dan zal cnv-vakmensen toch hun best doen om alsnog een antwoord voor je boven water te krijgen.

Mocht je echter een vraag hebben, maar maandagavond 4 augustus geen tijd om aanwezig te zijn, stuur dan een mailtje naar forumbeheer@chauffeursforum.nl en wij zullen de vraag voor je stellen in de sessie, opdat je het antwoord altijd later nog terug kan lezen.

Ben je geen lid van een bond ? geen enkel probleem, ook jouw vragen zullen beantwoord worden op het forum.
cnv-vakmensen wil van jullie horen wat er speelt, ook willen zij van jullie weten/horen wat er beter kan. Zij zitten ook niet te wachten op idiote regels die een pipo in Brussel of Den Haag bedenkt vanaf een stoel en nog nooit een vrachtwagen van binnen heeft gezien. Zij zitten te wachten op jou als ervaringsdeskundige en als iemand die weet wat er speelt en verbeterd kan worden.

Daarom, kom langs op 4 augustus  tussen 20.00 en 21.30 uur en discussieer live mee.

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...