Spring naar bijdragen
Freddy

CNV weer live aanwezig na het CAO overleg.

Recommended Posts

Op 15 september 2014 van 20.00 tot 21.30 uur zal Tjitze van Rijssel weer live aanwezig zijn op het chauffeursforum om vragen of opmerkingen van jullie forummers te beantwoorden. Dit valt na het cao overleg en na overleg met de cao-commissie. Mocht je dus met vragen zitten over dit niet geheel onbelangrijke onderwerp, schroom dan niet om te vragen aan Tjitze.

Zoals in de voorgaande keren is gebleken is dit voor zowel de chauffeur als ook voor de CNV bestuurders een belangrijke bron van informatie waar beide partijen veel van leren. CNV-Vakmensen weet wat er speelt en de chauffeur krijgt zo goed en kwaad als het gaat antwoord op zijn/haar vragen.

Deze discussies verlopen altijd heel netjes van beide zijden en zijn dan ook een aangenaam iets om te lezen. Natuurlijk zitten er ook pittige vragen tussen, dat maakt dat het toch voor beide zijden een succes is.. Want hoe je het ook wendt of keert, zowel de chauffeurs als CNV-Vakmensen zijn er bij gebaat om de gezichten allemaal dezelfde kant op te krijgen.

Dan zal op 30 september van 20.30 tot 22.00 uur Frans Westerman op de praatstoel plaatsnemen om met jullie het debat aan te gaan.

Het hoeven niet perse vragen te zijn wat je kwijt wilt, soms zijn het ook opmerkingen of suggesties. Heb je die? plaats ze dan op het forum in het LIVE topic van CNV-Vakmensen. Simpelweg omdat je er zelf ook gebaat bij bent om een goede CAO te krijgen en nageleefd te krijgen.

Namens het forumbeheer

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...