Spring naar bijdragen

Recommended Posts

Wij willen het forum gaan voorzien van nieuwsbrieven.

En het liefst ook nog nieuwsbrieven die nuttig voor de chauffeur kan zijn..

 

Daarvoor hebben we een nieuwe app geinstalleerd die meerdere type nieuwsbrieven aan kan. Dit maakt het voor de gebruikers mogelijk om nieuwsbrieven waarin ze niet geïnteresseerd zijn uit te schrijven en welke wel hun interesse hebben te blijven ontvangen.

 

We zijn nu bezig om een geautomatiseerde nieuwsbrief die bijvoorbeeld 1 keer per week wordt verstuurd met de laatste actieve forumonderwerpen. en eventueel de reacties.

We gaan nog even kijken hoe dat er in de mail dan uit zou moeten gaan zien. Dit zou betekenen dat diegene die het interessant vind in de mail al kan zien wat er speelt op het forum.

 

Verder zoeken we nog uit wat eventueel ook interessant kan zijn voor de chauffeur en of het mogelijk is om dat in nieuwsbrieven naar buiten te brengen.

Zoals gesteld kan men zich dan aan de rechterzijde op het forum dan afmelden voor nieuwsbrieven die niet hun interesse hebben... In elk nieuwsbrief zal ook een link staan om je direct af te melden voor die nieuwsbrieven.

 

Uiteraard zal er weer een groep zijn die het er helemaal niet mee eens is.. en blablabla.. en wetgeving zus, wetgeving zo en te beroerd zijn om even te klikken op afmelden omdat ze het niet zou mogen ofzo.... Nou, het zal allemaal wel, er is ook ergens een email link naar het beheer om het account te laten verwijderen, dan zijn ze van alle mails en troep af. Die personen hebben ook vast wel eens een uurtje te lang gereden o.i.d.. Wetten zijn er nu eenmaal om gebroken te worden.. Anders waren ze onnodig :D..

 

--== Freddy ==--

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...