Spring naar bijdragen
CNV Info

Koffiegeld - gratis app om je onkostenvergoeding te checken ! 04/23/2015 12:42

Recommended Posts

Koffiegeld - gratis app om je onkostenvergoeding te checken !
  cnv-vm_logo_paars.gif  

Klopt jouw koffiegeld ?

 

Vraag jij je ook weleens af of de onkostenvergoeding op je loonstrook klopt? Met de handige 'Koffiegeld-app' heb je het zo gezien.

 

De app is ontwikkeld door CNV Vakmensen en Gratis te downloaden voor zowel Android als Apple toestellen. De app ondervangt de ingewikkelde tabellen met onkostenvergoedingen (‘koffiegeld’), die in de TLN- en KNV-cao zijn afgesproken.

 

Eenvoudig

De app werkt heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen, is het begin en het einde van de rit invoeren. En aan het eind van de maand vul je het bedrag in dat op je loonstrook staat. Je ziet dan meteen of je salaris klopt.

 

Groen, oranje, rood

De app werkt met kleurcodes:

Groen: onkostenvergoeding klopt

Oranje: er is een klein verschil (tot 10 euro)

Rood: er is een groot verschil (10 euro of hoger)

Je kunt natuurlijk zelf beslissen wat je met de uitkomst doet. Je kunt bijvoorbeeld zelf actie ondernemen richting je werkgever. Maar je kunt ook ons – meteen via de app – vragen om het nog eens na te rekenen of om contact met je werkgever op te nemen.

 

Signaalfunctie

De Koffiegeld-app heeft ook een signaalfunctie. Als er iets misgaat bij de uitbetaling van onkostenvergoedingen, dan is er meestal meer aan de hand. Uit ervaring weten we dat er dan vaak ook andere zaken op het loonstrookje niet kloppen. De Koffiegeld-app is dus een goede graadmeter of je werkgever de cao netjes naleeft.

 

Live chat over de app

Dinsdag 28 april is er een live chat op het forum. Arnoud Terpstra van CNV Vakmensen zal met de naam CNV Info al jullie (technische ) vragen over de Koffiegeld-app beantwoorden. De live chat is van 20.00 tot 21.00 uur.

 

Meer info en downloaden >

 

koffie.jpg


Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...