[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

N36 : Automobiliste raakt bekneld bij aanrijding vrachtwgen.


Gast mhkamp

Recommended Posts

Automobilist raakt bekneld bij aanrijding met vrachtwagen op N36

Westerhaar-Vriezenveensewijk, 24 februari 2016
Bij een ongeluk op de N36 bij Westerhaar-Vriezenveensewijk is een automobilist bekneld geraakt. Het ongeval heeft omstreeks 16:15 plaats gevonden, kort daarna is de N36 tussen Westerhaar en Mariënberg afgesloten voor het verkeer.

De auto botste door nog onbekende oorzaak op een vrachtwagen. De brandweer is ter plaatse gekomen om het slachtoffer uit de auto te bevrijden. Over de toestand van het slachtoffer is momenteel nog niks bekend. De politie heeft na de hulpverlening een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval. De N36 is omstreeks 19:00 uur weer vrijgegeven voor het verkeer.

 

Bron en foto's.

 

Een beste aanrijding. Op Kilroynews staat nog dat de chauffeur heeft uitgeweken naar rechts om erger te voorkomen. Mede daardoor is de bestuurster is met ernstige verwondingen er vanaf gekomen. Als dat niet zou zijn gebeurd had ze het niet na kunnen vertellen. De ravage was enorm.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dodenweg zo langzamerhand.....doorgetrokken streep lange flauwe bocht weet niet of deze een inhaalactie in gang heeft gezet maar het zijn er genoeg daar die je nog even voorbij willen......want ja die vrachtwagen he

Link naar opmerking
Deel via andere websites

De chauffeur heeft door zijn uitwijken inderdaad erger voorkomen, het was anders frontaal geworden... De automobiliste is met botbreuken in het ziekenhuis beland, de chauffeur van de vrachtwagen is gelukkig niet gewond geraakt.

Dodenweg is trouwens zo'n ding... Bijna alle ongevallen die er gebeuren ontstaan door bestuurdersfouten. Laat ze hier maar eens een paar cameraauto's inzetten en de mensen die rare dingen doen er zo uit gaan filteren.

 

Gisteren trouwens weer een nieuwe variant voor "dingen die je tijdens het rijden kunt doen" gezien: Een Maserati Infinity haalde me langzaam en ietwat slingerend in op de A 50... 

De bestuurder bleek een appel te kunnen schillen tijdens het rijden :ja: : Broodtrommel op de knieën, schilmes in de ene, appel in de andere hand. Sturen hoef je op zo'n lang recht stuk immers niet? :stom:  :stom:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dodenweg zo langzamerhand.....doorgetrokken streep lange flauwe bocht weet niet of deze een inhaalactie in gang heeft gezet maar het zijn er genoeg daar die je nog even voorbij willen......want ja die vrachtwagen he

Ik heb op de N50 (in 2003, bij Kampen) toen het nog zonder de vangrail een auto straal naar links zien gaan en frontaal op een tegenligger knalde. Oorzaak : Black Out.

 

De chauffeuse kan hetzelfde zijn overkomen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Op de N48 was het ook altijd bingo. Gingen ze me inhalen terwijl ik dan dacht:"Als ik de cruisecontrol er nu niet afgooi ben ik heel laat thuis." Dat ging vaak genoeg net goed.

 

Bij Zuidwolde halen ze je in, en bij de verkeerslichten van Raalte, staan ze 3 auto's voor je achter een vrachtwagen.. LOL LOL LOL Dan kan mijn dag al niet meer stuk.

 

N34, N35, N36, N48. Allemaal van die drama wegen. Rotonde witte paal. Ook zo'n feest. daar gaat het ook regelmatig mis. Je moet hoog ophalen, want de rotonde rechts is net ff te krap. Als je er optrekt, en als je de rotonde weer afgaat snijden ze je af......... Daar hadden ze mooi die verkeerslichten moeten laten staan...... Was beter.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 7 months later...

Eén afrit verder, bij Vriezenveen. Blijkbaar zijn er twee auto's frontaal op elkaar geklapt. Vanmiddag was er sprake van zwaargewonden, nu van drie doden en één zwaargewonde. Erg triest...

 

Ter plaatse is een dubbel doorgetrokken streep en de plek bevindt zich bovenop een viaduct. Geen idee of er is ingehaald of iemand "gewoon" op de verkeerde weghelft belandt is, dat zijn wel de gebruikelijke ongevalsoorzaken hier...

bewerkt door Leeuw
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Tsja dodenweg, als bepaalde mafkezen hun kamikaze acties achterwege laten is er niks aan de hand. En als het op onwel wordingen aan moet komen is elke 2 baans weg gevaarlijk,

 

Als je het momenteel over een gevaarlijk stuk weg hebt dan heb je het over de N 34 tussen Hardenberg en Coevorden met sporen van tien cm diep.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Verderop richting hardenberg is niet veel beter, En vanaf Hardenberg richting Coevorden vorige week dinsdag dacht ik met die hevige buien, dat was echt niet grappig meer, zoveel water in die sporen.

 

En als vanaf Hardenberg bij Coevorden eraf gaat, Lijkt zo langzamerhand wel bungee jumpen in die kuil net op de rand van het viaduct.

bewerkt door iveco 35c17
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Gewoon vanaf de witte paal verdubbelen. Hebben ze alleen in Hardenberg klein probleempje, tunnel te smal, stomme verkeerslicht eruit. 

 

En als ze dan toch bezig zijn. De witte paal weer verbouwen en er een knooppunt van maken en de N36 verdubbelen tot de A35

 

Dan begint het al aardig wat te worden. Heb nog wel wat wensen maar dat komt later wel......

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Nee denk het niet....

Ze hebben het al jaren (15?) over het julianaplein en daar mag bijna de schop in de grond....

Voordat ze hier eens over beginnen en doen......

Ze praten hier ook al jaren om de weg door te trekken van Hoogeveen naar Slagharen, rotonde ligt er al, aan beide zijden ligt het klaar, grond is aangekocht maar vinden elke keer iets om het uit te stellen. Zelfs de provincie's en rws willen het want dat zou de ideale U route zijn als er weer eens wat op de N48 gebeurd. Ongeluk of wegwerk. Nu word je omgeleid via holsloot naar Hardenberg

bewerkt door Schots en Scheef
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden