Spring naar bijdragen
chauffeursportaal

VACATURE TANKWAGEN CHAUFFEUR BRANDSTOFFEN M/V (VESTIGING LICHTENVOORDE)

Recommended Posts

Lichtenvoorde, GE OQ Value B.V.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde full-time tankwagen chauffeur in de regio Gelderland met standplaats Lichtenvoorde.

OQ VALUE BIEDT:

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Vakgerichte opleidingsmogelijkheden
  • nette Shell/ OQ tankauto

WIE ZIJN WIJ?

OQ Value B.V. is landelijk distributeur van Shell brandstoffen en smeerolie vanuit een 4-tal regiovestigingen verspreidt over heel Nederland. De transportvloot van OQ Value bestaat uit een 15 tal auto’s, die vanuit deze regiovestigingen Shell producten distribueren door geheel Nederland.

OQ Value is tevens transporteur voor haar zusterbedrijf doc bv te Lichtenvoorde. Ook hier zijn ze volop in beweging en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe chauffeur voor doc te Lichtenvoorde.

WAT DOE JE!

De functie heeft een breed en afwisselend takenpakket. Dit varieert van het dagelijks laden van brandstof op het depot tot het storten van diesel bij onze klanten in de regio. Het transporteren van smeermiddelen met onze bakwagen. Maar ook het aftanken van machines en IBC-tankjes in je werkgebied behoort tot je werkzaamheden. Je bent collegiaal, enthousiast en iemand die graag de handen uit de mouwen steekt.

GEÏNTERESSEERD IN DEZE FUNCTIE?

Stuur dan binnen 14 dagen na verschijnen van deze vacature je reactie naar OQ Value B.V. t.a.v. Cor van der Plaat. Bij voorkeur via de E-mail personeel@oqvalue.nl. Cor is voor aanvullende informatie telefonisch bereikbaar op 06-22998277


Meer  informatie vind je ook op www.oqvalue.nl 

View the full article

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

×