Spring naar bijdragen
KITTYJ4

Chauffeurspas

Recommended Posts

Toen ik dit had toen scheen er vuil in het laadje te zitten waar me pas in zat. Het hielp bij Scania ff om het 2e laadje open te laten schieten. Scania heeft toen mijn tacho schoongemaakt. :D

 

Moest helaas wel met kaart in de tacho, zonder dat ie was geregistreerd, naar Scania rijden om me pas terug te krijgen. Hij gaf de heletijd aan rijden zonder kaart. Toen heeft die monteur handmatig me rijtijden van die dag op me kaart weten te krijgen en heb ik een stempel van Scania op me printout gekregen. Daar heb ik zelf de rest opgeschreven wat er aan de hand was. Die printout houd ik nu een jaar lang bij me voor als ik een controlle krijg. 

bewerkt door GTAKevin023

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Op ‎15‎-‎1‎-‎2019 om 11:01 zei GTAKevin023:

Toen heeft die monteur handmatig me rijtijden van die dag op me kaart weten te krijgen en heb ik een stempel van Scania op me printout gekregen. 

 

Een probleem laten liggen waar die ligt, dit is ruimschoots voldoende VOOR 4 WEKEN.

Scania krijgt hele boze klanten als er boete's uitkomen omdat ZEI hun werk niet goed hebben gedaan. ZEI dragen verantwoording voor HUN werkzaamheden.  En een vuil laadje dan heeft je werkgever ZIJN materiaal niet in orde, HIJ draagt de verantwoording hiervan. Voel je waar ik na toe wil?

 

Lees meerdere topics over dat je problemen naar jezelf trekt, vind dit zonde voor jou omdat je zo een zwaar gevoel krijgt.

Als je weer een ritje mag doen zou je fluitend naar de auto moeten lopen en jongens succes in de werkplaats ik ben er effe niet. Je hebt maar 1 leven VOEL JE GOED het zijn niet jou problemen.

 

bewerkt door DAFne

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×