[[Template core/global/global/includeMeta is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] Spring naar bijdragen

Valutrans BV


Recommended Posts

  • Forumlid

Zoals vernomen is (eindelijk) Valutrans BV uit Oudenbosch failliet verklaard, eigenaar was Martin van Ginneken een grote boef onder de opdrachtgevers voor eigen rijders etc.

Zat ooit op de Wilhelminalade in Vlaardingen, later verhuist naar het Parmentierplein in Rotterdam Waalhaven en weer later naar een pand in Oudenbosch waar hij ook een huis had maar dat schijnt inmiddels verkocht te zijn.

Deze figuur heeft velen eigen rijders financieel benadeeld door o.a. claims in te dienen met bedragen die ieder gezond verstand te boven gingen en als men dan naderhand de bedrijven die deze claim (zogenaamd) hadden ingediend benaderde met de vraag of zij ook daadwerkelijk een claim hadden ingediend vanwege te laat leveren o.i.d. dan wisten deze mensen helemaal van niets en sterker nog leveringen aan al deze bedrijven waren zelfs of te vroeg of gewoon normaal op tijd, velen maakten zich daar absoluut niet druk over.

Dit soort claims en meer van die grappen haalde deze louche figuur allemaal uit zoals bijvoorbeeld de Engelse douane anoniem op de hoogte brengen dat er verdovende middelen of illegale sigaretten tussen de lading verstopt zat, dat resulteerde dus dat je urenlang in een loods stond te wachten en dat ze niets vonden, zelfs niet door de scan, allemaal oponthoud dus en daarom kwam je ook soms niet op de afgesproken tijd aan bij de bedrijven maar dat werd nooit erg gevonden althans deze bedrijven/fabrieken maakten daar nooit zoveel heisa over.

Tot slot wat ook een bekende truc was van hem was dat hij op de terugreis boekings bewust een verkeerd kenteken opgaf en dat hij op die manier de chauffeurs (lees: eigen rijders) soms twee tot drie dagen in de UK liet staan want zij konden geen kant op natuurlijk en hij (MvG) wist zogenaamd van niets als je hem belde hierover, allemaal smoezen en dan na een dag of twee en zelfs drie kon je opeens wel met de ferry mee en dan daarna gaan claimen dat je te laat was om te leveren bij de klant in Nederland en ja zo lusten we er nog wel een paar!!

Zie verslag in PDF er zijn er meerdere maar deze vat de anderen zo ongeveer wel samen.

10_rot_18_66_f_v_04-verslag-04-06-2018.pdf

bewerkt door Maersk
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Beste Bert, niet ikzelf maar een zeer gewaardeerde concollega heeft voor dit louche heerschap gereden zo rond het jaar 2012 want zolang is het alweer geleden namelijk.

Ik heb deze verhalen allemaal bewaard en opgeslagen en nadat ik had vernomen dat Valutrans/MvG failliet was verklaard direct contact opgenomen met mijn concollega uit die tijd, hij had het nog niet vernomen vertelde hij.

Ik heb hem gevraagd of ik die verhalen die hij aan mij had verteld of ik deze openbaar mocht maken en dat mocht, zodoende staat een klein en beknopt gedeelte nu hier vermeld, ik heb geen idee of er ooit chauffeurs zijn die dit bedrijf of de eigenaar MvG hebben gekend of ermee bekend waren maar mocht dat zo zijn dan komen ze wellicht vanzelf.

Oh nog even dit mijn concollega heeft na een lange strijd van maanden alsnog op een kleine €100,- na, alsnog alles betaald gekregen, MvG zei toen al dat deze dwangbetaling het einde van zijn bedrijf zou betekenen, nu dat heeft hij dan nog lang uitgehouden zo rond 2014 waren er volgens het verslag al geen activiteiten meer.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
4 minuten geleden zei Martinski:

. De transportwereld is weer een beetje beter opgeruimd. 

De transportwereld is net de slang met 7 koppen,hak je er één af komen er twee of drie voor terug.

Dit soort lieden heeft mensen op kantoor zitten die "het vak van hem leren"en na het faillissement van hun "broodheer"en opleider ,voor eigen rekening verder gaan.:D

 

Daar zijn wel oplossingen voor,maar die druisen in tegen de regels van onze democratische samenleving.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Dit heerschap MvG werkte uitsluitend alleen!! hij heeft ooit ene Miranda Staal voor zijn malafide karretje gespannen maar van haar geen spoor meer te bekennen, bronnen hebben mij verteld dat dit een truc was om bepaalde zaken te verdoezelen en dat die hele Miranda Staal een verzinsel was en die heeft ook nooit echt bestaan, hoe het precies ik elkaar stak daar heb ik geen weet van maar het blijft een duister en dubieus verhaal.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Pas geleden was er een ongevalletje bij Campina waardoor er duizenden vissen het loodje hebben gelegd, dat zal best gestonken hebben, ik was toch in de buurt maar heb die grote logge dikke volgevreten MvG daar niet tussen zien liggen, wellicht was hij net de dans ontsprongen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Wel, als je niet in het nieuws wilt komen doordat je een boefje bent dan.... wees geen boef. Naam en adres, dat er iemand even langs gaat.

 

Wie kaatst moe de bal verwachten, kan vaak een hele lange tijd tussen zitten, maar ooit komt ie terug.

bewerkt door corydon
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Wesley 85 schreef " Speel je nu niet met vuur,nieuwe privacywet, om iemand zo bij naam hier te vermelden. "

Ach als dat zo is dan mag de moderator hier de naam inkorten  naar MvG maakt mij niet uit, maar hij staat ook met z'n volle naam in dat verslag van de curator dan zou de curator ook die vreselijke privacywet schenden toch?

Toch wil ik wel nog een opmerking over die doorgeschoten privacywet, als men eens echt serieus gaat Googelen naar willekeurige mensen die een account hebben bij welk social media platform dan ook dan ga je pas echt schrikken wat die mensen daar allemaal van zichzelf inzetten en dan heb ik het niet over een lullig fotootje van jezelf of je hond/kat o.i.d. maar echt privé zaken, sorry maar dan vraag je er echt zelf om hoor al je het mij vraagt.

Persoonlijk heb ik deze blaaskaak eenmaal mogen ontmoeten en had al direct iets van "hier klopt iets niet" grote sterke verhalen waar je toch vraagtekens bijzet, nee dit was geen zuivere koffie, maar ja mij concollega die ik ook wel mijn "vriend" kan noemen al zien en spreken we elkaar maar weinig maar het contact is prima, heeft een tijdje voor deze charlatan gereden hij geloofde alles wat hij vertelde pas later na die akkefietjes in de UK heeft hij het licht gezien.

Hij had wat problemen met deze MvG vanwege te late betalingen en heeft daarvan iets gezegd tegen hem, daar was hij niet blij mee deze MvG, daarop heeft hij mijn concollega toen wat "geintjes" geflikt zoals ook staat omschreven in het topic, pas later kwamen wij gezamenlijk erachter door via een Engelse kennis van mij die iets beter op de hoogte was met de gang van zaken met de Engelse douane dat er steevast na vertrek van laadplaats een mail werd verstuurd naar de Engelse douane, in Oostende of Duinkerken (lag er maar net aan waar je geboekt was) dat er met een bepaald kenteken etc. iets aan de hand was en soms werd erbij vermeld wat erin zat althans dat werd gesuggereerd, vandaar dat hij er elke keer steevast eruit werd gepikt en dat gaat toch opvallen nietwaar, gemene streken zijn het om zo je gram te halen, echt bizar!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Corydon, ik denk niet dat ik ooit die bal zal terug ontvangen daar is dit heerschap namelijk te laf voor, hij is al eens toen hij nog in R'dam zat een keertje achterna gezeten door een eigen rijder die eindelijk na maanden aan het lijntje was gehouden eens keer zijn geld wou hebben, uiteindelijk heb ik pas veel later vernomen heeft hij toch wel zijn geld gekregen maar het is echt een boefje hoor.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
Beste Maersk, Ben oud collega van je, je moet wel de waarheid vertellen over je zelf Henk!!
 
En geen leugens verspreiden, denk dat jij het een en ander verdraaid volgens mij heb je wat je verteld zelf veroorzaakt zo ook bij andere bedrijven!!
Oke
Chips en cola pakken of valt het mee
  • Like 4
  • Haha 3
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
2 uur geleden zei Wilco21:

Beste Maersk, Ben oud collega van je, je moet wel de waarheid vertellen over je zelf Henk!!

 

En geen leugens verspreiden, denk dat jij het een en ander verdraaid volgens mij heb je wat je verteld zelf veroorzaakt zo ook bij andere bedrijven!!

Oh dat is nieuw, stuur maar een PB lijkt mij beter ben heel benieuwd welke ex collega jij dan wel bent, ik heb geen collega's en al zeker geen vrienden onder zogenaamde collega's die achter je rug om je een oor aannaaien, ik zie je PB wel tegemoet en niet hier waar sommige al de slechtste frisdrank met nog slechtere chips hebben klaarstaan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Ik heb het sterke vermoeden dat jullie je ingeslagen voorraad wel door kunnen verkopen via de gebruikelijke kanalen zoals Marktplaats etc. want ik ben geenszins van plan om hier alles open en bloot op een forum te gaan zetten, tenslotte blijven dit soort discussies voor de eeuwigheid op het internet staan heb ik allang begrepen.

Ik heb gevraagd aan die "Wilco" of dat zijn echte naam is laat ik maar in het midden, of hij mij een PB wou sturen, tot op heden nog steeds niets gezien, maar neem van aan ik ken geen "Wilco" sterker nog geen enkele zogenaamde collega kende ik bij naam en dat wou ik ook maar zo laten, je hebt niks aan collega's namelijk en die ervaring ga ik hier ook niet delen.

Punt is wel dat de "Administrators"  ook de PB's mee kunnen lezen en dat weerhoudt mij ervan om die "Wilco" en PB te sturen, ik heb hem gevraagd of hij mij een PB wou sturen maar die heb ik nog niet gezien, ben heel benieuwd wie deze zogenaamde "Wilco" dan wel niet is, zoals ik vertelde ik ken geen "Wilco" !!

Ik heb eerder het idee dat die "Wilco" een verzonnen naam is net zoals zovelen hier of een stroman van MvG die probeert zijn straatje schoon te vegen, ik kan erover zeggen dat het verleden tijd is en al lang geleden.

Voor wat betreft de reacties van jullie kant of van wie dan ook ik zal hier zeker niet meer op gaan reageren ik ga over op de "leesstand"

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Henk

 

Oftewel, Maersk en of Butlerbod zijn de zelfde personen, lekker afzeiken iedereen zie ik wel.

 

Dit is gewoon smaad en laster wat jij doet.

 

De diegene die willen weten hoe het echt zit over deze man met al zijn beweringen mag mij wel een PB sturen.

 

 

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid
22 minuten geleden zei Maersk:

 

Ik heb gevraagd aan die "Wilco" of dat zijn echte naam is laat ik maar in het midden

Nee, JIJ reageert lekker onder je eigen naam......

 

iets met pot en een ketel??????

22 minuten geleden zei Maersk:

Punt is wel dat de "Administrators"  ook de PB's mee kunnen lezen

Dit is dus PERTINENT ‼️‼️‼️niet waar.

 

Wij, de admins, kunnen NOOIT en op GEEN ENKELE manier welke vorm van Persoonlijke Berichten bekijken/lezen/inzien. Het enige wat wij, de admins, konden terug vinden in de vorige forum database was het aantal (getallen dus) Berichten wat de leden onderling hebben verstuurd. 

 

Maar ik heb werkelijk geen idee of dat met de huidige forum software nog steeds mogelijk is.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Forumlid

Jij bent een laf mannetje Wilco of hoe je ook heten mag en wat Kiepenboer zegt daar heeft hij helemaal gelijk in, ik mag hopen en vooral aannemen dat de Administrators hier een stokje voor steken om bepaalde privé aangelegenheden en vooral onwaarheden buiten het openbare gedeelte te houden, ik heb denk een sterke zaak mocht dit doorgelaten worden.

 

Beste "Wilco" of wie je ook bent stuur gewoon en PB met al je wetenswaardigheden die je over mij kennelijk zou weten, ben heel benieuwd wie er werkelijk achter deze naam schuilgaat, ik heb al donkerbruin vermoeden wie jij werkelijk bent maar ook dat zal ik hier niet kenbaar maken, dat fatsoen heb ik wel namelijk ook al denk jij van niet, zoals jij dat wel doet, we hebben allemaal een schuilnaam of een alias en niet voor niets.

Ik ben hier in het verleden ook een keertje op de vingers getikt omdat ik iemand bij zijn werkelijke naam had genoemd vandaar dus dat ik dit maar even aangeef.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden