Spring naar bijdragen
Gast shompie

Provinciale staten verkiezingen 2019

Recommended Posts

Gast shompie

Waar gaan we op stemmen en waarom?

 

Ik zelf ga eens "tegenstemmen" en ga voor het fvd. Gewoon omdat ik alle vertrouwen in de huidige politiek kwijt ben. Ik stem al jaren vvd

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
6 minuten geleden zei shompie:

Waar gaan we op stemmen en waarom?

 

Ik zelf ga eens "tegenstemmen" en ga voor het fvd. Gewoon omdat ik alle vertrouwen in de huidige politiek kwijt ben. Ik stem al jaren vvd

IK stem ook FvD,zoals ik al had aangegeven, (VVD heb ik nooit gestemd,wel soms CDA.)

Uit protest,maar ook omdat men daar dingen in het programma heeft die mij aanspreken.

Baudet mag dan wel anti Europees zijn,maar het hij is niet zo onverstandig dat hij ,net als wilders,een Nexit nastreeft.

Hij wil ,van binnenuit de macht van Brussel beperken,iets wat mij ook wel aanspreekt;een beetje minder EU en wat meer EEG dus.

Mocht t uit de klauwen gieren kunnen we,als kiezers,altijd nog ingrijpen d.m.v. het bindend referendum,dat hij ongetwijfeld in zal voeren.

Verder ga ik er van uit dat hij de Nederlandse handtekening onder het verdrag van Marrakech weghaalt ,en hopelijk ook onder het associatie verdrag met Oekraine.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

De gemiddelde Nederlander is veel redelijker (en talrijker) dan ‘het volk’ dat rechts zegt te vertegenwoordigen.

Maar hij is ook minder luidruchtig, en wordt dus minder gehoord.

 

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/de-gewone-nederlander-is-helemaal-niet-boos~b7cc3ae5/

 

 

 

 

 

Gelukkig hoor ik bij de gemiddelde nederlander. :banaan::banaan:

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast shompie
2 minuten geleden zei lientje:

De gemiddelde Nederlander is veel redelijker (en talrijker) dan ‘het volk’ dat rechts zegt te vertegenwoordigen.

Maar hij is ook minder luidruchtig, en wordt dus minder gehoord.

 

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/de-gewone-nederlander-is-helemaal-niet-boos~b7cc3ae5/

 

 

 

 

 

Gelukkig hoor ik bij de gemiddelde nederlander. :banaan::banaan:

 

 

 

ik wil mezelf niet rechts noemen. Ik vind alleen dat ik keer op keer in de zeik genomen word. En natuurlijk zal de linkse media dat altijd ontkennen en relativeren. En ja, de politiek probeert ons echt dom te houden.

 

En van mij mag jij bij de gemiddelde Nederlander horen. Braaf elke keer maar weer een verhoging betalen, het maakt niet uit waarvoor. Een paar % hier en een paar % daar terwijl de "service" voor deze kosten alleen maar minder worden.

 

Ik ben er eigenlijk wel een beetje klaar mee

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

De gemiddelde nederlander zal zeker niet boos zijn nee, Maar ook denkt de gemiddelde nederlander niet na over de gevolgen van dergelijke en heeft maar 1 idee bij dit soort dingen. Kortom,we moeten luisteren naar de "baas'want die zal het wel weten. We worden geleefd hier in nederland, 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Volgens mij zijn wij vergeten waarom er jaren van bezuinigingen nodig waren na alle rechtse kabinetten. En dat is elke keer weer.

 

Verder laat het aantal mensen dat je ziet op straat om daadwerkelijk te demonstreren ook zien dat de grote meerderheid het misschien niet eens is maar wel nodig acht. Alleen is het altijd al zo geweest dat de schreeuwende minderheid wel wordt gehoord maar dat vergeten wordt dat er ook een zwijgende meerderheid is.

 

Laten we eens reel kijken naar een paar dingen die iedereen hart roept:

   

    De zorg wordt te duur en er wordt niet naar onze ouderen omgekeken. 

Hoe komen we aan deze berichtgeving? Via FB en oppositiepartijen. De meeste van de berichten op FB zie je gelijk ook terug op de HOAXwijzer dus daar ga ik het dan ook niet over hebben. Maar sinds wanneer in welk land spreekt een oppositiepartij lovend over een zittende regering? Een tweede is dat geen van de oppositiepartijen oplossingen aandragen die ook financieel zijn onderbouwd op een manier zodat het niets extra voor de burger kost.

 

   De stroom aan immigranten is te groot en moet worden gestopt. Want het is de grootste bron aan criminaliteit.

Ook weer via FB, en oppositiepartijen. Ook hier weer worden door HOAXwijzer de FB berichten snel achterhaald. Verder hebben diverse politieke partijen hier onderzoek naar laten doen en oppositie brengt cijfers ineens niet integraal naar buiten maar deels. Waarom? Omdat het beter is om een standpunt te maken met hoge waarden dan reële waarden. Bijv. 14% van de Marokkaanse jongeren zijn crimineel tov 6% van de Nederlandse jongeren. Wat in hetzelfde onderzoek staat is de kans dat een misdaad wordt gepleegd door Marokkaanse jongeren 2% is tov 21% van Nederlandse afkomstigen. Logisch, er wonen nog steeds meer Nederlanders in dit kikkerlandje. Maar het laat wel de vertekening van de cijfers zien.

 

  De islam groeit doordat er meer immigranten naar Nederland komen.

Ook weer via FB en oppositiepartijen enz enz enz.

Dat is pas door het reformatorisch dagblad onderzocht en die cijfers logen niet. Het aantal Nederlanders dat zich bekeerd tot islam is schrikbarend hoog. Verder is maar 23% van de vluchtelingen ook islamitisch. 

 

  De overheid liegt elke keer weer als ze een verkiezing hebben.

Is dat werkelijk waar of is dat een gevolg van ons politieke stelsel waardoor er bijna nooit 1 partij echt zo groot is dat zij ook dingen kan veranderen? Vroeger waren er maar een paar partijen ( 8 of 9 ) en waren ze ook groter dus. Tegenwoordig hebben we zoveel splinterpartijen dat serieuse politiek erg moeilijk wordt. Wat dat betreft zouden we in twee ronden moeten kunnen stemmen, eerst om vijf/zes grote partijen te kiezen en daarna een kiesronde onder die partijen. 

 

   Om nou een reel te kijken of we het zo slecht hebben in Nederland:

Ja er lopen mensen bij de voedselbank, maar als je gaat kijken naar wat er niet loopt maar wel naartoe kan rijden in auto's die ook geld kosten.... Verder ook nog eens naar die mensen die willens en wetens zelf hun geld hebben uitgegeven aan luxe waar eigenlijk geen geld voor was..... Dan is maar 5% dat bij de voedselbank komt ook echt arm.

De keuze om groot te gaan wonen, groot te gaan rijden, te gaan gokken, te gaan roken/drinken maken mensen zelf. Maar de grootste fout die op de loer ligt is de andere kant op kijken als er een rekening op de mat valt met de gedachte dat die wel betaald gaat worden.

 

Nee, we hebben het zo slecht nog niet in Nederland. En ja er mag wel wat veranderen, veel zelfs ik ben redelijk socialistisch ingesteld wat dat betreft maar geen van de partijen kunnen mij op dit moment vertellen hoe ze hun plannen gaan betalen. 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Ach, stemmen, verkiezingen het is nog wat het waard is. Ik denk dat het krek eender is of je door links of door rechts gebeten wordt, waar ik wel moeite mee heb is dat bepaalde oorzaken bij groeperingen worden gelegd terwijl we het zelf gedaan hebben. Ik denk ook dat de democratie op zich onmogelijk gaat worden. Mensen hebben geen vertrouwen in de politiek, niet in banken, niet in justitie en in eigenlijk geen ene instantie meer in binnen en of buitenland. Dit moet zich een keer wraken ergens in.

Ik denk dat het kapitaal is wat de hele boel stuurt en ook de politiek want dat zijn m.i. maar marionetten die doen wat ze gezegd wordt door de hogere legerleiding. Macht aan het volk zullen dan veel mensen zeggen, dus referenda, ala Uk ? Nee dank je wel en heeft m.i. juist helemaal niets met democratie te maken. Degene die op het moment van het referendum het beste gebekt is die wint ,want de mensen in de straat, zeg maar ¨de gemiddelde Nederlander¨heeft er de ballen verstand van wat er speelt en vooral wat de gevolgen zijn van een ja of nee. Zie Oekraïne ref en nu in de UK en wordt een referendumstem een protest stem en daarvoor zijn de belangen te groot voor sommige zaken. Zie UK.

Nee, dan misschien toch maar de parlementaire democratie die we hier in NL hebben. Als je alles op een hoop veegt dan doen en hebben we het nog niet zo slecht. Maar waarop ik zou moeten stemmen weet ik echt nog niet en vind het steeds moeilijker worden om me ¨ergens thuis¨ te vinden in de politiek.  VVD ? Nee, die besodemieteren de boel massaal en is voor het grote geld en de rijken steeds rijker te maken. PVV, hmmm is geen democratische organisatie maar een beweging want heeft immers geen congres waar leden hun inbreng kunnen hebben. Als ik even verder kijk wat de populistische partijen die nu wel de macht hebben ( Hongarije, Polen en USA ) doen dan wordt ik daar als democraat niet erg vrolijk van en overal wordt de vrije pers de mond gesnoerd of weggezet als ¨fake news¨ en ze willen het alleen zeggenschap.

CDA, niets voor mij als ik het volkslied uit mijn kop moet gaan leren en iedereen een ¨hele goede morgen ¨moet gaan wensen.  Wie het weet mag het zeggen .😏

bewerkt door doemijnbest

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
45 minuten geleden zei Kiepenboer:

fvd wil pensioenleeftijd vast op 66.

Dat zou nog redelijk zijn.

Mag nog wel een jaar of 10 lager van mij:D
Gelukkig nog altijd plezier in het werk.

Ik denk dat de pensioenleeftijd niet het probleem is en denk ook dat er geld genoeg is. Kijk, pensioenpotten zijn onmeetbare bergen met geld, uitgesteld loon van mensen. Het beheer hebben we als hardwerkende mensen uit handen gegeven. De regelgeving is een ondoordringbaar moeras en jungle tegelijkertijd. Ik denk ook dat dit bewust in stand wordt gehouden om het graaien van bepaalde organisaties en of bedrijven of andere personen maar in stand te kunnen houden. Grote potten met geld kan niemand met zijn vingers van af blijven en wij als werknemers hebben het uit handen gegeven. Wat wil je nog meer ? Ik zal nooit de goede oude Pieter Lakeman vergeten en hij heeft gelijk. De politiek gaat zich er nu mee bemoeien hoe ONS uitgesteld loon gaat worden uitgegeven. Je snapt toch wel dat die geen belang hebben dat jij eerder met pensioen gaat ? Nee, blijven betalen zodat zij kunnen graaien en zij bedoel ik het¨ kapitaal¨ en kapitaal geeft macht.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Tja, verkiezingen...

Altijd lastig voor een gewone vrachtwagenbestuurder, eigenlijk zit er nooit een echte partij voor mij bij.

Je zou zeggen dat het de PVDA zou moeten zijn, maar dat is al jaren geen partij meer voor de arbeider.

Zou ik een huis met zwembad hebben, zou ik VVD stemmen.

Zou ik in de bijstand zitten, zou ik SP stemmen.

 

Gebruik daarom maar de afstreep methode, welke zeker niet?

D66: never nooit niet

GroenLinks: nooit niet

ChristenUnie: zeker niet

PVDA: niet

SP : niet

50Plus: zo oud ben ik nog niet

PVDD: nooit over nagedacht

VVD: verleden wel gestemd, met Pinokkio niet meer

CDA: verleden wel gestemd, nu te links naar mijn zin.

Blijft over voor mij de minst slechtstePVV, FVD en SGP

Tegen de tijd dat het zo ver is zal ik me beraden, maar 99% zeker wordt het 1 van deze 3

 

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
6 uur geleden zei lientje:

De gemiddelde Nederlander is veel redelijker (en talrijker) dan ‘het volk’ dat rechts zegt te vertegenwoordigen.

Maar hij is ook minder luidruchtig, en wordt dus minder gehoord.

 

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/de-gewone-nederlander-is-helemaal-niet-boos~b7cc3ae5/

 

 

 

 

 

Gelukkig hoor ik bij de gemiddelde nederlander. :banaan::banaan:

 

Er is maar één plaats waar je gehoord word Lientje: in het stemhokje.

Daar word over wel en wee beslist.

En een ieder die niet gaat stemmen,uit welk motief dan ook: heeft later géén recht van spreken.

  • Like 4
  • Thanks 1

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
3 uur geleden zei Showfeur:

Tja, verkiezingen...

 

50Plus: zo oud ben ik nog niet

PVDD: nooit over nagedacht

VVD: verleden wel gestemd, met Pinokkio niet meer

CDA: verleden wel gestemd, nu te links naar mijn zin.

Blijft over voor mij de minst slechtstePVV, FVD en SGP

Tegen de tijd dat het zo ver is zal ik me beraden, maar 99% zeker wordt het 1 van deze 3

 

 

 

Omdat je geen 50 plus bent kan je daar niet op stemmen? 😆

Net als PvdD heeft ook die partij best goede standpunten, ook voor mensen zonder dieren.

 

Maar ik zal mij tegen die tijd ook wel beraden. 

De zogenaamde schreeuwers die zijn al flink aan het stemmen trekken.

Voor de oppositie is het altijd makkelijker om aan te vallen. Er zijn partijen die er liever voor kiezen in de oppositie te zitten dan willen mee regeren. Dus ik ga eens kijken wat de zittende partijen te zeggen hebben om zich te verdedigen.

 

PVV wordt het zeker niet!!

 

Fvd heeft hele goede ideeen. :ok: Maar al ik zie wat er van die ideeen ook haalbaar EN betaalbaar is?? 

Dan is dat zeer weinig. En daar struikel ik, en houd het voor mij op bij die partij.

Het lijkt zo simpel allemaal zoals het er staat.

Sinterklaas spelen zou iedereen wel willen, maar geld wat er niet is moeten ze niet uit willen geven.

We hebben jaren bezuinigt  en het zou zonde zijn als dat voor niets is geweest.

 

Verder heb ik een hekel aan de milieumaffia omdat die veel te veel geld kost. Er glipt daar veel te veel geld in de verkeerde zakken.

Maar er moet wel wat gedaan worden op langere termijn. Wie daar voor weg kijkt is in mijn ogen niet goed bezig.

 

Het is goed dat er partijen zijn die de boel wakker schudden. Maar iedere partij houd de kiezers voor de gek!

Alle partijen zullen regelmatig een flinke scheut water bij de wijn moeten doen en een deel van hun beloftes moeten laten varen.

Nu lees ik vask dat Rutte een klootzak is maar veel van deze onderwerpen komen niet van de VVD zelf uit.

Vaak zijn dit zaken de premier namens het hele kabinet het land in slingert, en is hey iets wat de regeringspartijen hebben besloten.

Het is dus heel makkelijk om Rutte de schuld te geven.

 

Maar het duurt nog even. Meestal ben ik er tegen die tijd wel uit.

Dan doe ik nog een on line testje om te kijken hoe betrouwbaar die testen zijn. 

 

 

 

 

 

 

 

 

bewerkt door lientje

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Links, centrum, rechts, christelijk….. dat was nog wel te overzien.

Maar de laatste jaren heeft het kiesstelsel het niet makkelijker gemaakt. Hoeveel (splinter) partijen doen er onderhand mee? 25? 30?

DE perfecte partij bestaat tijdens de verkiezingsperiode. Maar die partij MOET concessies doen wanneer ze in de regering komen, mede door het groot aantal partijen is een "simpele" meerderheid gewoon weg niet meer mogelijk en moeten er concessies gedaan worden.

Zou het niet beter zijn die kiesdrempel te verhogen?

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
20 minuten geleden zei Murphy:

Links, centrum, rechts, christelijk….. dat was nog wel te overzien.

Maar de laatste jaren heeft het kiesstelsel het niet makkelijker gemaakt. Hoeveel (splinter) partijen doen er onderhand mee? 25? 30?

DE perfecte partij bestaat tijdens de verkiezingsperiode. Maar die partij MOET concessies doen wanneer ze in de regering komen, mede door het groot aantal partijen is een "simpele" meerderheid gewoon weg niet meer mogelijk en moeten er concessies gedaan worden.

Zou het niet beter zijn die kiesdrempel te verhogen?

 

Du bor i Eidsland ,Norge...… deze verkiezingen gaan over de 1e kamer en je kiest dus de provincie besturen die op hun beurt een afgevaardigde in de 1e kamer kiezen. De huidige 1e kamer heeft met 1 zetel de meerderheid en de verwachting is dat dit na deze verkiezingen afgelopen zal zijn want zo goed doet deze club het nu ook  weer niet met al dat liegen etc. De kans is dus groot dat deze regering straks vleugellam wordt gelegd omdat de ze wetten uit de 2 e kamer niet meer door de 1e kamer zullen krijgen.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
5 uur geleden zei Showfeur:

 

Blijft over voor mij de minst slechtstePVV, FVD en SGP

 

 

 

SGP??????????????????????????????????????????????????????????????????????? 

Dat is toch die partij van Kees van der Spek? die enige jaren terug op TV ,met droge ogen,beweerde dat een vrouw,indien zij verkracht word,in haar lichaam een stofje aanmaakt zodat zij niet zwanger kan worden.:(

 

En daar denk jij serieus over om daar op te gaan stemmen.LOL

O ja,volgens hem zijn homo's te genezen.

 

 

 

Veel plezier.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
2 uur geleden zei lientje:

 

 

 

 

Sinterklaas spelen zou iedereen wel willen, maar geld wat er niet is moeten ze niet uit willen geven.

We hebben jaren bezuinigt  en het zou zonde zijn als dat voor niets is geweest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dus de PvdA,de SP,en Groen links krijgen jouw stem ook niet?

Groot gelijk,met andermans geld is t gemakkelijk uitgeven.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei doemijnbest:

Du bor i Eidsland ,Norge...… 

Ja, det stemmer. Eg bor i Norge, men eg er forsett Nederlandsk stadsborger! Als nederlands staatsburger krijg ik nog iedere X  het stembiljet toegestuurd. Murphy zit wel in het buitenland, maar kiest nog steeds. Voor de provinciale staten durf ik echter niet te zeggen voor welke provincie. Of die waar ik het laatst woonde, of Zuid Holland, daar ik statutair ingeschreven sta in de gemeente Den Haag, afd. Buitenland.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
1 uur geleden zei europeaan:

SGP??????????????????????????????????????????????????????????????????????? 

Dat is toch die partij van Kees van der Spek? die enige jaren terug op TV ,met droge ogen,beweerde dat een vrouw,indien zij verkracht word,in haar lichaam een stofje aanmaakt zodat zij niet zwanger kan worden.:(

 

En daar denk jij serieus over om daar op te gaan stemmen.LOL

O ja,volgens hem zijn homo's te genezen.

 

 

 

Veel plezier.

 

Blijkt dat je niet helemaal goed geïnformeerd bent.

Zoals zo vaak gaan er maar halve waarheden rond.

Het is overigens Kees van der Staaij en niet van der Spek.

Dat van die verkrachting is ook niet waar, hij heeft gezegd dat de kans op een zwangerschap na verkrachting heel klein is, en niet dat het onmogelijk is.

En dat homo's te genezen zijn heeft hij ook nooit letterlijk gezegd, hij heeft alleen de Nashville verklaring ondertekend, waar in dat min of meer gesuggereerd wordt.

 

Kijk je kunt het er allemaal niet mee eens zijn, ben ik ook niet met alles, maar dat heb ik met elke partij.

Als ik dat niet had is de keuze ook niet zo moeilijk.

Maar bij gebrek aan betere keuze, is het voor mij een serieuze optie, wat ik mijzelf vroeger niet voor kon stellen.

Buiten wat gekke ouderwetse ideeën wat betreft homosexualiteit en vrouwen, is het m.i. best een integere partij.

bewerkt door Showfeur

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
 
Blijkt dat je niet helemaal goed geïnformeerd bent.
Zoals zo vaak gaan er maar halve waarheden rond.
Het is overigens Kees van der Staaij en niet van der Spek.
Dat van die verkrachting is ook niet waar, hij heeft gezegd dat de kans op een zwangerschap na verkrachting heel klein is, en niet dat het onmogelijk is.
En dat homo's te genezen zijn heeft hij ook nooit letterlijk gezegd, hij heeft alleen de Nashville verklaring ondertekend, waar in dat min of meer gesuggereerd wordt.
 
Kijk je kunt het er allemaal niet mee eens zijn, ben ik ook niet met alles, maar dat heb ik met elke partij.
Als ik dat niet had is de keuze ook niet zo moeilijk.
Maar bij gebrek aan betere keuze, is het voor mij een serieuze optie, wat ik mijzelf vroeger niet voor kon stellen.
Buiten wat gekke ouderwetse ideeën wat betreft homosexualiteit en vrouwen, is het m.i. best een integere partij.
Er kunnen heel wat mensen in de tweede kamer een voorbeeld nemen aan Kees van der Staaij. Ik mag hem wel.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
10 minuten geleden zei Showfeur:

 

 

 

Kijk je kunt het er allemaal niet mee eens zijn, ben ik ook niet met alles, maar dat heb ik met elke partij.

Als ik dat niet had is de keuze ook niet zo moeilijk.

Maar bij gebrek aan betere keuze, is het voor mij een serieuze optie, wat ik mijzelf vroeger niet voor kon stellen.

Buiten wat gekke ouderwetse ideeën wat betreft homosexualiteit en vrouwen, is het m.i. best een integere partij.

 

Met andere woorden.....

het is voor veel mensen een kunst om niet alleen de koppen te lezen, maar ook de kleinere lettertjes ;)

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
18 minuten geleden zei Murphy:

Ja, det stemmer. Eg bor i Norge, men eg er forsett Nederlandsk stadsborger! Als nederlands staatsburger krijg ik nog iedere X  het stembiljet toegestuurd. Murphy zit wel in het buitenland, maar kiest nog steeds. Voor de provinciale staten durf ik echter niet te zeggen voor welke provincie. Of die waar ik het laatst woonde, of Zuid Holland, daar ik statutair ingeschreven sta in de gemeente Den Haag, afd. Buitenland.

Det är bra Murpy , stanna där !! Ett mycket vackert land !!  Jag kan inte Norska men vi föstår varandra, eller hur ? Het gaat om alle provincies tegelijk, maar wat vaak het probleem is dat de landelijke politiek het vaak overneemt in de campagne en dus bijna niet de provinciale problemen aan de orde komen bij deze verkiezingen en stemmen mensen dus vaak op en partij vanwege landelijke issues.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast shompie
26 minuten geleden zei Showfeur:

 

Blijkt dat je niet helemaal goed geïnformeerd bent.

Zoals zo vaak gaan er maar halve waarheden rond.

Het is overigens Kees van der Staaij en niet van der Spek.

Dat van die verkrachting is ook niet waar, hij heeft gezegd dat de kans op een zwangerschap na verkrachting heel klein is, en niet dat het onmogelijk is.

En dat homo's te genezen zijn heeft hij ook nooit letterlijk gezegd, hij heeft alleen de Nashville verklaring ondertekend, waar in dat min of meer gesuggereerd wordt.

 

Kijk je kunt het er allemaal niet mee eens zijn, ben ik ook niet met alles, maar dat heb ik met elke partij.

Als ik dat niet had is de keuze ook niet zo moeilijk.

Maar bij gebrek aan betere keuze, is het voor mij een serieuze optie, wat ik mijzelf vroeger niet voor kon stellen.

Buiten wat gekke ouderwetse ideeën wat betreft homosexualiteit en vrouwen, is het m.i. best een integere partij.

 

 

Ik geloof dat hij een dag na het ondertekenen in een interview heeft toegegeven dat het een ziekte was.....

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
18 uur geleden zei iveco 35c17:

De gemiddelde nederlander zal zeker niet boos zijn nee, Maar ook denkt de gemiddelde nederlander niet na over de gevolgen van dergelijke en heeft maar 1 idee bij dit soort dingen. Kortom,we moeten luisteren naar de "baas'want die zal het wel weten. We worden geleefd hier in nederland, 

 

En wie is hier die baas?

We hebben hier in nederland niet één baas die beslist........ gelukkig :ok:

 

Er is vaak wel één persoon die het woord voert namens het kabinet. 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
12 uur geleden zei europeaan:

SGP??????????????????????????????????????????????????????????????????????? 

Dat is toch die partij van Kees van der Spek? die enige jaren terug op TV ,met droge ogen,beweerde dat een vrouw,indien zij verkracht word,in haar lichaam een stofje aanmaakt zodat zij niet zwanger kan worden.:(

 

En daar denk jij serieus over om daar op te gaan stemmen.LOL

O ja,volgens hem zijn homo's te genezen.

 

 

 

Veel plezier.

Was the good old PSP en Kees van der Spek is daar fractieleider van geweest idd, goed onthouden !🤣 Maar had gelukkig wat meer kwaliteiten en vooral verstand dan zijn voornaam genoot van de SGP.😎 We hoeven nooit meer te klagen over sommige ideeën en levenswijze van moslims etc want we hebben onze eigen Pipo die precies hetzelfde denkgoed heeft.

bewerkt door doemijnbest

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laden...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...