Spring naar bijdragen

bolle Jan

Forumlid
  • Aantal bijdragen

    157
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door bolle Jan

  1. 4 uur geleden zei Sixshooter:

    Ik werk bij een groothandel en bezorg bij 40 klanten per dag(wisselend)de spullen en leg dan ongeveer 200km af.

     

    nu dacht ik in 2016 ruim 60 overuren te hebben, echter in het systeem staat een lostijd per klant van 2(!) minuten.

     

    Maar nu komt het: nu wordt ik gekort op mijn overuren als ik pallets moet lossen(duurt meestal 10 minuten) 8 minuten eraf.

     

    een rit die buiten de spits 10 minuten duurt maar ik IN de spits 30 minuten, 20 minuten eraf.

     

    en nu komt het: ik sta in 2016 ineens 137 uur IN DE MIN!!!!! mag/ kan dit zomaar?

     

     

    ik dacht dat het goed ging in het transport. nieuwe chauffeurs krijgen bij de opleiding een baangarantie. bij jou werkgever?

  2. En een APK is een momentopname, wat bij de keuring heel is kan de volgende dag stuk gaan.

    Of 100m buiten het keuringsstation....

     

    hij heb er gewoon voor de apk een nieuwe rem opgezet, en die de dag erna weer naar de winkel teruggebracht en zijn oude er weer op.

    • Like 1
  3. Wat een ophef.... Gewoon een auto die verkocht is ???

    Zag laatst ook een auto van een nl ondernemer met witte platen, dus maak een foto en stuur hem die toe en vraag of het niet verstandiger is om de naam van de auto te halen als hij hem verkoopt.

     

    Nieuw model scania? verkocht aan een roemeen? dat zal het zijn geweest. dat ik daar zelf niet op kwam  :stom:

  4. waar een parkeervak is gereserveerd voor het verwijderen van ijs op het dak inclusief een werkplateau ernaast met leuning zodat je geen capriolen hoeft uit te halen op het dak. 

     

    waar altijd een oostblokker staat, zodat je er nog niks aan hebt? en dan heb jij een bezem bij van 2,5 meter lang om het ijs er af te bezemen?

  5.  

     

    Nog n vraagje van praktische aard: waar laat je je auto? want bij de meeste van deze budgethotels is weinig plaats voor een vrachtauto,zeker door de week niet.

    die zet je om de hoek van de hoek. weet je hoeveel er in gebroken wordt in auto's in frankrijk, en al helemaal bij de formule-1 dingetjes. dus maandag heb je je tank leeg of de helft van je lading weg als je pech hebt. want de dieven zijn ook niet achterlijk.

  6. Wat ik weet is dat degene die van ons onderweg zijn in fatsoenlijke hotels liggen, maar er zullen ongetwijfeld werkgevers zijn die daar niet naar kijken en ze in de goedkoopste onderkomens proppen.

    Goedkoop wil overigens niet altijd zeggen dat ze vies zijn, maar ja we zoeken natuurlijk weer spijkers op laag water ;)

     

    Even de vele F1 hotels in de wereld, bijvoorbeeld Frankrijk waar deze hotels veelal gebruikt worden door bouwvakkers  om door de week te verblijven, deze zijn op vrijdag 12:00 uur allemaal richting huis en de hotels staan leeg.

    Ik heb er zelf geslapen en het zijn prima kamers, er is tv en wifi de prijs 27 euro per nacht (per kamer wel te verstaan, dus niet pp) daar zullen ze niet wakker van liggen  :p

     

    attachicon.gif1.JPGattachicon.gif2.JPGattachicon.gif3.JPG

     

    netjes zo'n kamer. maar je schrijft 27 euro per nacht, niet per persoon. formule-1 hotel is voor 3 man per kamer. moet jij de kamer dan delen met 1 of 2 andere collega's? hoevaak dit jaar heb je in een hotel moeten slapen?

  7. afgelopen week zag ik een auto van Hendriks berging uit Lottum rijden met een dieplader erachter en een apparaat van Boels erop. dus geen bergingsauto maar een trekker. zat roemeens kenteken op, beginnende met IF. kan er geen foto van vinden, wel 2 witte platen op google maar dat zijn duitsers. maar nu dus ook de roemenen die hier de berging gaan doen? wanneer starten ze in de supermarktdistributie?

  8. Tsja, dat dachten we een paar jaar geleden ook over het gevaar uit het oosten....

     Kwaliteit kunnen ze nog niet leveren...

    goedkoop is tegenwoordig belangrijker dan kwaliteit. 

     

    nu ik erover na denk, waarom maken ze in het oosten geen trucks voor hier? alle industrie is naar het oosten gegaan, maar trucks (en auto's) maken ze er amper. 

  9. Mag ik vragen heb jij ook oost blok vroeger gereden En kwam jij veel in Zagreb en Hotel Zagreb

    Huub

     

    hotel national belgrado bedoel je? ik heb er geen foto's van en ook geen argumenten voor de bijdehandjes hier. maar ja, daar moest je wel gaan staan. ook weinig keuze verder op die route.

    waar praat je over? eind jaren 80?

  10. lekker  ^^ op de zondagmorgen....als je profielfoto klopt dan denk ik dat ze daar op de Veluwe nog wel eens schijnheiliger kunnen zijn dan bij Verhoek

     

    jij was dat forumlid dat hier schreef dat bij die ladingdiefstal van de tv's de chauffeur wel in het spel betrokken was, toch? lekkere gedachte, oordelen zonder dat je de chauffeur of het verhaal kent.

     

    Weet je wat ik toen dacht: je kan het mooi vertellen, tot je zelf ooit in die situatie komt.

     

    verhoek met J&S vergelijken? jij durft.

  11. Ben ik verplicht hier elke dag te reageren? Ik schrijf over een bedrijf waar je ontslagen wordt als je go#verdomme zegt, maar die wel schijnheilig met roemenen aan het rijden zijn om de prijs te kunnen drukken. en nu moet ik met argumenten aan komen omdat ik een stempel ergens op probeer te zetten? Joh. daar kan ik dan verrekt slecht tegen.

     

    maar hoelang werk je er nu dan? of is dat ook beroepsgeheim? Je laat het overkomen alsof je er al lang werkt. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Forum voorwaarden